Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Κόλλημα ? ή κάποιο λάθος?

Απ: Κόλλημα ? ή κάποιο λάθος? 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17911

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
νομίζω ότι αν συνεχίσεις να τρως τόσο μικρές ποσότητες, κάποια στιγμή θα κολλήσεις....
making small changes to see big results...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Κόλλημα ? ή κάποιο λάθος? 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17912

• john
  • Το Άβαταρ του/της john
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Λαμβάνω υπ όψιν μου την παρατήρηση σου, και θα το δώ το θέμα. Το ζήτημα είναι όμως πως νομίζω εδω και αρκετές ημέρες με πολύ λίγο φαγητό γενικότερα νιώθω έυκολα κορεσμό, και γενικότερα δεν πεινάω. Μπορεί ακόμα να " πεινάω " για υδατάνθρακες αραιά και πού, αλλά κατ ουσίαν δεν νιώθω πείνα.
Θα δείξει λοιπόν...

Απ: Κόλλημα ? ή κάποιο λάθος? 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17913

• Lolly
  • Το Άβαταρ του/της Lolly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα! Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, και μικρές ποσότητες να τρώμε το κόλλημα δεν το γλιτώνουμε; Τόσο καιρό και ακόμα δεν έχω καταλάβει τα "παιχνίδια" του μεταβολισμού. Συνήθως παρατηρώ κόλλημα όταν βάζω στη διατροφή μου κάποιες συγκεκριμένες τροφές. Μήπως παίζει ρόλο και η μονοφαγία; Δεν ξέρω, ίσως αυτό να είναι και το δικό μου λάθος γιατί μετά από λίγο καιρό δίαιτας πέφτω με τα μούτρα στους υδατάνθρακες...και αυτό επαναλαμβάνεται συνέχεια από την αρχή του Ιουλίου. Τι να πω, φταίει το καλοκαίρι; Είχα ξεκινήσει πολύ δυναμικά και τώρα φοβάμαι μη χάσω το παιχνίδι.

Απ: Κόλλημα ? ή κάποιο λάθος? 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17919

• john
  • Το Άβαταρ του/της john
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Λοιπόν. λοιπόν αγαπητοί lowcarbιτες.

Νομίζω εν τέλει τα κατάφερα να κολήσω.

3 συνεχόμενες ημέρες ( 23η, 24η και 25η ημέρα) τα κιλά παραμένουν στο 93,7 σταθερά ασχέτως του πόσες φορές έχω ενεργηθεί, ή ασχέτως τι έχω φάει.Οφείλω να πώ πως έκανα για πρώτη φορά μια απόκλιση απο την συνηθισμένη μου διατροφή και δοκίμασα για πρώτη φορά να φτιάξω μια απο τις συνταγές που βλέπω εδω μέσα

Έφτιαξα λοιπόν αυτή την πίτσα lowcarblife.org/index.php/2012-05-09-11-...almira/56-roulopsomo
χρησιμοποιόντας θα έλεγα και λιγότερα απο τα υλικά που αναγράφονται στην συνταγή. Το αποτέλεσμα δεν με ενθουσίασε, και ως εκ τούτου έφαγα περίπου την μισή, που σε ποσότητα αλλά και σε υδατάνθρακες δεν υπερβαίνει τα προβλεπόμενα σαφώς.

Ενδεχομένως απο εκεί να προέρχεται το κόλημα, διότι τίποτα άλλο δεν έχει αλλάξει στην διατροφή μου.

Επιστρέφω λοιπόν στα γνωστά μου, και αναμένω με αγωνία την συνέχιση της μετακίνησης ( προς τα κάτω ) του δείκτη της ζυγαριάς.

Απ: Κόλλημα ? ή κάποιο λάθος? 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17921

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
μπορεί να σε κολάει το ταχίνι, κάποιους τους κολάει....
making small changes to see big results...

Απ: Κόλλημα ? ή κάποιο λάθος? 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17922

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
john έγραψε:
=
Έφτιαξα λοιπόν αυτή την πίτσα lowcarblife.org/index.php/2012-05-09-11-...almira/56-roulopsomo
χρησιμοποιόντας θα έλεγα και λιγότερα απο τα υλικά που αναγράφονται στην συνταγή. Το αποτέλεσμα δεν με ενθουσίασε, και ως εκ τούτου έφαγα περίπου την μισή, που σε ποσότητα αλλά και σε υδατάνθρακες δεν υπερβαίνει τα προβλεπόμενα σαφώς.

Δυστυχως ουτε εγω εχω βρει κατι που να μπορει να αντικαταστησει εστω και λιγο τη ζυμη της πιτσας.Οσες αυνταγες εχω κανει, τρωω το απο πανω και η "βαση" παει για πεταμα,ασε που μου χαλαει τελειως τη γευση.Αυτη με το ταχινι ειδικα δε μπορουσα να τη φαω καθολου,αλλα και με κουνουπιδι που εφτιαξα παλι χαλια!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.133 δευτερόλεπτα

Syndication