Καλημέρα

Έχω μακρόχρονη εμπειρία σε διάφορες δίαιτες,από απλή ισορροπημένη διατροφή μέχρι και χημικές,πάντα μα πάντα αυτό που με έκανε να σταματάω την προσπάθεια παρόλο που έχανα τα κιλά,ήταν η συνεχής στέρηση με αποτέλεσμα τα κιλά να επιστρέφουν και εγώ να έχω μετατραπεί σε γιο-γιο.Συμφωνώ, καλό το λίγο από όλα,ισορροπημένα,να μας γίνει τρόπος ζωής να μην κάνουμε υπερβολές,αλλά κακά τα ψέματα υπάρχουν φορές που για διάφορους λόγους ξεφεύγουμε διατροφικά,είτε γιατί το θέλουμε είτε όχι,και όλες οι άλλες διατροφές ΄΄τιμωρούν΄΄ τέτοιου είδους παραστρατήματα με απότομη άνοδο κιλών, γεγονός που από μόνο του συντελεί στο να μη ξαναμπείς σε πρόγραμμα βάζοντάς σέ σε ένα φαύλο κύκλο.Ο λόγος για τον οποίο διάλεξα την άτκινς είναι κυρίως αυτός,πέρα από το ότι σε γενικές γραμμές δεν στερείσαι,τρως νόστιμα τρόφιμα χωρίς να πεινάς,αν τύχει και σου τη δώσει και θελήσεις να το παρακάνεις θερμιδικά,δεν πρόκειται να βάλεις απλώς δεν 8α χάσεις,κι όταν ξεπεράσεις αυτή τη φάση ξαναγυρνάς στο πρόγραμμά σου χωρίς πισωγυρίσματα.Βέβαια εδώ μπορεί να πει κάποιος ότι στερούμαστε δεν τρώμε υδατάνθρακες,ειλικρινά με την πληθώρα των επιλογών που έχουμε από αλμυρό μέχρι γλυκό(πολύ σημαντικό) ,από το γεγονός ότι δεν νιώ8ουμε να αποκοπτόμαστε από την παρέα στα τραπέζια σαν τον φτωχό εβραίο και τρώμε χωρίς άγχος και ενοχές (φοβούμενοι ότι 8α παχύνουμε),εγώ προσωπικά δεν το αλλάζω αυτό για κανένα υδατάνθρακα!