Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Μακροχρόνια συνέπεια

Μακροχρόνια συνέπεια 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17264

• Andrikos
  • Το Άβαταρ του/της Andrikos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ανοίγω αυτό το θέμα γιατί είναι κάτι που με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Η μακροχρόνια συνέπεια είναι το άλυτο για πολλούς πρόβλημα. Θα ήθελα τις εμπειρίες σας με διάφορες διατροφές - και με αυτήν που κάνετε τώρα. Τι σας κάνει να διακόπτετε μία προσπάθεια; Επίσης τι σας κέντρισε στο να αρχίσετε μία διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Μακροχρόνια συνέπεια 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17265

• spring
  • Το Άβαταρ του/της spring
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Καλημέρα :) Έχω μακρόχρονη εμπειρία σε διάφορες δίαιτες,από απλή ισορροπημένη διατροφή μέχρι και χημικές,πάντα μα πάντα αυτό που με έκανε να σταματάω την προσπάθεια παρόλο που έχανα τα κιλά,ήταν η συνεχής στέρηση με αποτέλεσμα τα κιλά να επιστρέφουν και εγώ να έχω μετατραπεί σε γιο-γιο.Συμφωνώ, καλό το λίγο από όλα,ισορροπημένα,να μας γίνει τρόπος ζωής να μην κάνουμε υπερβολές,αλλά κακά τα ψέματα υπάρχουν φορές που για διάφορους λόγους ξεφεύγουμε διατροφικά,είτε γιατί το θέλουμε είτε όχι,και όλες οι άλλες διατροφές ΄΄τιμωρούν΄΄ τέτοιου είδους παραστρατήματα με απότομη άνοδο κιλών, γεγονός που από μόνο του συντελεί στο να μη ξαναμπείς σε πρόγραμμα βάζοντάς σέ σε ένα φαύλο κύκλο.Ο λόγος για τον οποίο διάλεξα την άτκινς είναι κυρίως αυτός,πέρα από το ότι σε γενικές γραμμές δεν στερείσαι,τρως νόστιμα τρόφιμα χωρίς να πεινάς,αν τύχει και σου τη δώσει και θελήσεις να το παρακάνεις θερμιδικά,δεν πρόκειται να βάλεις απλώς δεν 8α χάσεις,κι όταν ξεπεράσεις αυτή τη φάση ξαναγυρνάς στο πρόγραμμά σου χωρίς πισωγυρίσματα.Βέβαια εδώ μπορεί να πει κάποιος ότι στερούμαστε δεν τρώμε υδατάνθρακες,ειλικρινά με την πληθώρα των επιλογών που έχουμε από αλμυρό μέχρι γλυκό(πολύ σημαντικό) ,από το γεγονός ότι δεν νιώ8ουμε να αποκοπτόμαστε από την παρέα στα τραπέζια σαν τον φτωχό εβραίο και τρώμε χωρίς άγχος και ενοχές (φοβούμενοι ότι 8α παχύνουμε),εγώ προσωπικά δεν το αλλάζω αυτό για κανένα υδατάνθρακα!

[/url]
[/url
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Andrikos

Απ: Μακροχρόνια συνέπεια 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17266

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Εγω πριν την Ατκινς ειχα προσπαθησει την κλασσικη σωστη διατροφη που νομιζουμε ολοι,δηλαδη φουλ στον υδατανθρακα(δημητριακα,τοστ,κριτσινια,φρουτα κτλ),αποτελεσμα?Να πειναω ολη την ωρα,να στερουμαι νοστιμα φαγητα και στο τελος να τα παιρνω ολα πισω +λιγα ακομα ,μεχρι που εφτασα το προσωπικο ρεκορ των 84 κιλων.Εκει αρχισα να ψαχνω στο ιντερνετ για διαιτες και ουτε που θυμαμαι πως τελικα ξεκινησα την ατκινς,μαλλον θα ειδα τι επιτρεπεται και θα μου αρεσε.Ξεκινησα δυστακτικα και τελικα ειμαι τοσους μηνες στη διατροφη.Εδω και κανα μηνα βεβαια ειμαι σε ανεβασμενους υδατ. αλλα εδω και 2 μeρες τους κατεβασα αρκετα για να χασω και τα τελευταια και αμεσως η ζυγαρια πηρε την κατηφορα :D .That's why I love Atkins.

Απ: Μακροχρόνια συνέπεια 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17267

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Αντέχεις γιατί δεν πεινάς, γιατι μπορείς να βγείς για φαγητό και να φας σαν ανθρωπος και το σημαντικότερο ......χάνεις γρήγορα πολλά κιλά και πολλούς πόντους ,πράγμα πολύ σημαντικό για να συνεχίσει κανείς. Μετά απο πολλές δίαιτες στο ενεργητικό μου : η καλύτερη δίαιτα στο κόσμο!!!

Re: Απ: Μακροχρόνια συνέπεια 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17268

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Να μαι και εγώ. Ετοιμάζω update και λέω κάτσε να πω ένα γεια στα παιδιά. Διαβάζω τα πάντα το ξέρετε και σύντομα θα επιστρέψω με νέες εκπλήξεις.

Στο θέμα μας τώρα. 7 χρόνια Άτκινς να τ'αφήσω;

Οι υποθερμιδικές με τα κορν φλέικς και τις σαλάτες είναι απλά δίαιτες στέρησης. Στις 3-4 μέρες σταματάς να χάνεις, εκνευρίζεσαι και τις σταματάς. Έχω περάσει άπειρες μέρες με φρυγανιές και γιαούρτι 0%. Έχω περάσει άλλες τόσες νηστική. Αλλά τζίφος. Αν ξαναγυρίσεις στις "κανονικές" θερμίδες να τα πάλι τα κιλά πίσω. Τσάμπα η στέρηση...

Τα πράγματα με την Άτκινς πριν 7 χρόνια που ξεκίνησα δεν ήταν τόσο εύκολα. Λίγες επιλογές τροφίμων κυρίως γιατί δεν υπήρχαν καν ετικέτες πάνω. Όμως επιτέλους απενοχοποίησα την λατρεμένη μου μαγιονέζα, τις μπριζόλες και το τυρί. Ξέρεις τι είναι να τρως σαγανάκι με τυρί και να μην αισθάνεσαι ενοχές; Να τρως μαγιονέζα με "κάτι" και να αδυνατίζεις; Και το κυριότερο...να έχεις κάθε μέρα το στόμα μέσα στη σοκολάτα και όμως να κάνεις "δίαιτα";

Και δεν λέμε το κλασικό, οτι βλέπεις το σώμα σου να μεταμορφώνεται ακόμη και αν μείνεις στα ίδια κιλά...

Όπως λέμε συχνά, εδώ μιλάμε για τρόπο ζωής. Και αν μπεις στην Άτκινς και καταλάβεις τι απολαύσεις έχει... τι να σου κάνει το 1 πλακάκι σοκολάτας όταν μπορείς να την φας ολόκληρη και να αδυνατίσεις κιόλας;
Να σε προσέχεις, Marina

Απ: Re: Απ: Μακροχρόνια συνέπεια 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17269

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Καλως τη Μαρινα,τοσους μηνες στο site δεν εχω δει ποτε ποστ σου(εκτος απο τα παλια).Τι ετοιμαζεις καλε?Για πες....
Δυστυχως ολα αυτα τα θετικα που προσφερει η Ατκινς δεν ειναι ευρεως γνωστα ωστε να τα απολαμβανουν και αλλοι που προσπαθουν να χασουν βαρους.Τους εχουν πιπιλησει το μυαλο περι χημικης διαιτας και κουραφεξαλα.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.162 δευτερόλεπτα

Syndication