Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Μακροχρόνια συνέπεια

Απ: Μακροχρόνια συνέπεια 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17270

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
και εγώ το τελευταίο διάστημα δεν είμαι πιστή 100% έτρεχα απο νοσοκομείο σε νοσοκομείο και έτρωγα οτι προχειρο έβρισκα. Βέβαια ζυμαρικά, ψωμιά και ζάχαρη ουτα καν τα έχω ακουμπίσει στους 5 μήνες ΑΤΚΙΝΣ.
Ο μπαμπάς μου έφυγε για την γη των αγγέλων την Κύριακή που μας πέρασε έχω τόση θλίψη μέσα μου που όλα μου φαίνονται μικρά παρ'ολα αυτά επειδή ο πατερούλης μου φοβοτανε για την υγεία μου με το βάρος μου συνέχιζω την ΑΤΚΙΝΣ και πιο πιστά απο αύριο θέλω να με βλέπει απο κει ψηλά που είναι και να είναι περήφανος για μένα που δεν τα παρατάω.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Μακροχρόνια συνέπεια 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17273

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Τα συλληπητηρια μου Λιανα μου. Ξερω οτι οι λέξεις είναι πολύ φτωχές μπροστά σε τόσο πονο. Κουράγιο. Κάνε αυτό ακριβώς που θα ήθελε ο πατέρας σου : φρόντισε τον εαυτό σου , χάσε τα κιλά σου και θα αισθανθείς πολύ καλύτερα γενικότερα.

Καλωσόρισες μαρινα. Σε ευχαριστώ πραγματικά για το καλό που μου έκανες!!!! Μου έδωσες αυτό που μου έλειπε : ανθρώπους να ανταλλάσω απόψεις, να παιρνω και να δίνω πληροφορίες και.... κουράγιο. Πραγματικά είναι πολίτιμο το δημιουργημά σου !!
Σε ευχαριστω , μου έκανες μεγάλο καλό !

Απ: Re: Απ: Μακροχρόνια συνέπεια 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17275

• Andrikos
  • Το Άβαταρ του/της Andrikos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marina έγραψε:
..

Όπως λέμε συχνά, εδώ μιλάμε για τρόπο ζωής. Και αν μπεις στην Άτκινς και καταλάβεις τι απολαύσεις έχει... τι να σου κάνει το 1 πλακάκι σοκολάτας όταν μπορείς να την φας ολόκληρη και να αδυνατίσεις κιόλας;

Mαρίνα σε ποια σοκολάτα αναφέρεσαι; Πόσες θερμίδες έχει;

Απ: Re: Απ: Μακροχρόνια συνέπεια 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17276

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Andrikos έγραψε:
Marina έγραψε:
..

Όπως λέμε συχνά, εδώ μιλάμε για τρόπο ζωής. Και αν μπεις στην Άτκινς και καταλάβεις τι απολαύσεις έχει... τι να σου κάνει το 1 πλακάκι σοκολάτας όταν μπορείς να την φας ολόκληρη και να αδυνατίσεις κιόλας;

Mαρίνα σε ποια σοκολάτα αναφέρεσαι; Πόσες θερμίδες έχει;
Λογικα αναφερεται σε ολες τις σοκολατες χωρις ζαχαρη!Τι θερμιδες καλε?Απαγορευμενη λεξη :lol: .Υδατανθρακες επρεπε να ρωτησεις.Η Sweet and Balance του Γιωτης εχει πολυ λιγους καθαρους,αλλες που ειναι γαλακτος εχουν περισσοτερους.Διαλεγεις και παιρνεις....

Απ: Μακροχρόνια συνέπεια 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17278

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Liana έγραψε:
και εγώ το τελευταίο διάστημα δεν είμαι πιστή 100% έτρεχα απο νοσοκομείο σε νοσοκομείο και έτρωγα οτι προχειρο έβρισκα. Βέβαια ζυμαρικά, ψωμιά και ζάχαρη ουτα καν τα έχω ακουμπίσει στους 5 μήνες ΑΤΚΙΝΣ.
Ο μπαμπάς μου έφυγε για την γη των αγγέλων την Κύριακή που μας πέρασε έχω τόση θλίψη μέσα μου που όλα μου φαίνονται μικρά παρ'ολα αυτά επειδή ο πατερούλης μου φοβοτανε για την υγεία μου με το βάρος μου συνέχιζω την ΑΤΚΙΝΣ και πιο πιστά απο αύριο θέλω να με βλέπει απο κει ψηλά που είναι και να είναι περήφανος για μένα που δεν τα παρατάω.
Συλληπητηρια Λιανα.Να ζεις να τον θυμασαι και να φτασεις τον στοχο σου για να σε δει απο κει ψηλα και να χαρει.

Απ: Μακροχρόνια συνέπεια 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17281

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Λιάνα μου συλληπητήρια! Να είσαι γερή να τον θυμάσαι, και αδύνατη για να σε καμαρώνει από κει που είναι!
Στο θέμα της διατροφής τώρα! 4 χρόνια στην άτκινς, ξέφυγα μόνο κάποιες φορ΄΄ες, που δυστυχώς, ήταν σαν να ξαναπέφτεις στα ναρκωτικά! Ο εθισμός του υδατάνθρακα, τραγικός. Η επαναφορά, απλά και μόνο θέμα μυαλού.
Το κόλπο για όλες και για όλους;
Να έχετε ρούχα στην ντουλάπα σας που να αντέχουν μόνο κανά δυο κιλά παραπάνω! Αν το τζην δεν κλείνει ή αν το μπλουζάκι διαγράφει, δεν θα αγοράσεις καινούργιο. Θα μπεις ξανά στην σειρά σου μέχρι να σου κάνει και πάλι!
love your self
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.094 δευτερόλεπτα

Syndication