Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Μακροχρόνια συνέπεια

Απ: Μακροχρόνια συνέπεια 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17311

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Καλησπέρα σε όλους\όλες!
Είμαι 25 χρονών και όταν ξεκίνησα τη διατροφή ατκινς, πριν 2 χρόνια ήμουν 70 κιλά περίπου. Μέσα σ' αυτά τα 2 χρόνια προσπάθησα πάρα πολύ να μείνω πιστή στη διατροφή, πάσχισα,ξεκοκκάλισα αυτό το φόρουμ και έμαθα τα πάντα, πείσθηκα και έκανα πολύ φιλότιμες προσπάθειες. Το μεγαλύτερο διάστημα που μπόρεσα να κρατήσω σωστά τη δίαιτα, χωρίς ωστόσω να περάσω ποτέ στη γ' φάση- μα ποτέ- ήταν περίπου ένας μήνας. Έφτιαχνα συνταγές, γλυκά που επιτρέπονταν,έβαζα και πολύ φαντασία καθώς είχα και αρκετό ελεύθερο χρόνο να ασχοληθώ και να ψάξω αλλά πάντα μα πάντα υπέκυπτα στα απαγορευμένα, και δη στα γλυκά. Και πάλι φτου κ απ την αρχή κάθε φορά με περισσότερο πάθος και πείσμα ότι θα μείνω στο πρόγραμμα και δε θα ολισθήσω. Ήθελα να χάσω 5-7 κιλά. Όταν την έκανα σωστά κατευθείαν έβλεπα διαφορά στους πόντους και τα κιλά, δεν έχω κανένα παράπονο. Απλά ξέρετε τι? Τελικά καταλαβα ότι απλά έχανα το χρόνο μου. ότι κιλά έχανα τα ξαναπερνα μόλις έτρωγα απ τα απαγορευμένα. Και πάντα ήταν τα γλυκά. Δεν μπόρεσα ποτέ να συνηθίσω στην ιδέα οτι δεν πρέπει ποτέ να ξαναφάω το αγαπημένο μου γλυκό από το ζαχαροπλαστείο, πάντα θα προσέχω τι τρώω να μην έχει αλεύρι να μην έχει ζάχαρη κτλ κτλ. Και έβλεπα ότι συνέχεια τη χαλούσα τη διατροφή.
Μέχρι που ήρθε το μεγάλο πλήγμα στη υγεία μου. Οι εξετάσεις αίματος έδειξαν 500 χοληστερίνη συνολική ρε παιδιά. Ηταν η καλή ανεβασμένη αλλα η κακή στα ύψη. Και ταχίνι τρώω και λιναρόσπορο και ψάρι και γενικά απέφευγα γύρους αρνιά και κορεσμένα λιπαρά. Αλλά η αυτοψία έδειξε αυτα... Μόλις 25 χρονών και 500 χοληστερίνη και 2 χρόνια προσπάθεια και κανένα χαμένο κιλό? Ε πάει πολύ.
Αποφάσισα λοιπόν οτι αυτη η διατροφή δε μου ταιριάζει, δεν την κάνω σωστά άλλωστε και μάλλον ούτε πρόκειται να την κάνω ποτέ.
Ξεκίνησα λοιπόν πριν 1 μήνα την Ντουκάν και πιστέψτε με τα 5 κιλά έφυγαν νιώθω υπέροχα, και κάθε βδομάδα έχω μια μερίδα από το γλυκό που θέλω εγώ όποιο κ αν είναι. Νομίζω είναι πιο υγιεινή και εύκολη στην εφαρμογή της. Ανυπομονώ να ξανακάνω εξετάσεις σε ένα 6μηνο μου είπε ο γιατρός για να δω τα αποτελέσματα.
Δεν γράφω για να κατηγορήσω κανέναν και τίποτα αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό απ την υγεία. Πιο πολύ απευθύνοαι σε όσους είστε σαν εμένα ή Δευτέρα ξεκινάτε Τρίτη τη χαλάτε. Δοκιμάστε κάτι άλλο δεν έιναι κακό. Την άτκινς την είχα εικόνισμα δεν άκουγα κανέναν και ήμουν θερμός υποστηρικτής της. Οταν κανείς μου λεγε τπτ τον αποστόμωνα γτ γνωρίζω πολλά γι' αυτήν και πραγματικά τα πίστευα. Αλλά τελικά με διέψευσε και διαψεύστηκα και εγώ... Καλή συνεχει και καλή προσπάθεια σε όλους.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Μακροχρόνια συνέπεια 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17312

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Νομιζω πως το προβλημα με τη χοληστερινη σου δεν εχει να κανει με την Ατκινς, αφου οπως ειπες δε την κραταγες τη διατροφη πανω απο μηνα.Αρα δε μιλαμε για "μακροχρονια συνεπεια".Εδω ειναι ατομα που ειναι στη διατροφη χρονια και δεν ειχαν τετοια προβληματα.
Μπραβο που βρηκες μια διατροφη να σου ταιριζει,η ατκινς δεν ειναι για ολους.Αφου δε μπορουσες να την κρατησεις επρεπε να καταλαβεις πως δε σου ταιριαζει.Καλη συνεχεια στην προσπαθεια σου :D !
while there has been great negative debate about this diet, some medical studies are giving reports that this diet does not drive up the risk of heart disease. There are some new findings showing that overall cholesterol, triglycerides, and blood pressure often improve
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν από christinaki1989.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.114 δευτερόλεπτα

Syndication