Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: ζυμαρικα με 5 υδατανθρακες στην μεριδα?αληθεια?

ζυμαρικα με 5 υδατανθρακες στην μεριδα?αληθεια? 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #14043

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
ρε παιδια κατα συμπτωση επεσα σε αυτη τη σελιδα www,dream fields food.com και αν καταλαβα καλα λει οτι υπαρχουν ζυμαρικα με μονο 5 υδατανθρακες (ι φλυντζανι)ΚΑΠΟΙΟΣ που καταλαβαινει καλυτερα απο μενα την ασχετη ας το δει παρακαλω...........
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: ζυμαρικα με 5 υδατανθρακες στην μεριδα?αληθεια? 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #14044

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Από ότι είδα στα 56γρ έχει συνολικά 41 υδατάνθρακες αλλά καθαρούς 5. Όμως τι να σου κάνουν μονο 56γρ ζυμαρικών????

Απ: ζυμαρικα με 5 υδατανθρακες στην μεριδα?αληθεια? 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #14045

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
το ειδα το link...αληθεια...το διαφημιζουν με τεραστια γραμματα αφου στην Αμερικη η Ατκινς ειναι πολυ πιο διαδεδομενη κ πιο απενεχοποιημενη...

προσωπικα σε φαση συντηρησης θα τα ετρωγα. σε φαση προσπαθειας απωλειας βαρους οχι. εκτος αν ημουν απελπισμενη ή ενιωθα οτι θα σπασω την διατροφη μου. αλλα κ το να την σπασεις σε καποια φαση μεσα στο προγραμμα ειναι.

εγω θα σου ελεγα να κανεις οτι νομιζεις οτι σου ταιριαζει καλυτερα για να διατηρηθεις στα πλαισια της διαιτας κ στις πρωτες φασεις να ξεχασεις τετοιου ειδους τροφες.

Απ: ζυμαρικα με 5 υδατανθρακες στην μεριδα?αληθεια? 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #14046

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Το ξερω Σοφια μου για τωρα τιποτα δεν βαζω στο στομα μου ουτε ξηρο καρπο ουτε γιαουρτι περιμενω ...περιμενω ναρθει εκεινη ωρα χαχα.Ειμαι πολυ προσεκτικη..μου εκανε τρομερη εντυπωση και ειπα να το μοιραστω μαζι σας...πολυ περιργο ομως σταληθεια.....

Απ: ζυμαρικα με 5 υδατανθρακες στην μεριδα?αληθεια? 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #14049

• White
  • Το Άβαταρ του/της White
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
To κακό είναι ότι καθώς οι low carb τρόποι διατροφής παραμένουν δημοφιλείς έχουν αρχίσει να αφαιρούν τις φυτικές ίνες και στην αμερική (για να φαίνονται λιγότεροι οι υδατάνθρακες). Η παγίδα όμως είναι ότι συνεχίζουν να τα γράφουν με τον ίδιο τρόπο χωρίς όμως να διευκρινίζουν αν οι φυτικές ίνες έχουν αφαιρεθεί ή όχι. Δηλαδή μπορεί να δεις το εξής:

Συνολικοί υδατάνθρακες 50
Φυτικές ίνες 40

και να σημαίνει όποια από τις δυο περιπτώσεις. Η παγίδα είναι η λέξη "συνολικοί" γιατί πολλοί την χρησιμοποιούν είτε έχουν αφαιρεθεί είτε ΔΕΝ έχουν αφαιρεθεί οι φυτικές ίνες.

Κάτι τέτοιες ανάλογες παγιδούλες υπάρχουν στα προϊόντα που γράφουν "αφομοιώσιμοι υδατάνθρακες" (digestible carbs). Τώρα το τι είναι digestible και τι όχι και τι λέει ο νόμος του κάθε τόπου για αυτό είναι άλλο θέμα. Η ουσία είναι πως αυτό το digestible είναι διαφορετικό από τους "καθαρούς" υδατάνθρακες που λέμε εμείς.

Συμπερασματικά, κοίτα αν γράφει τόσοι ΚΑΘΑΡΟΙ υδατάνθρακες στην συσκευασία ή ρώτα την εταιρία. Μάσησέ τους και λίγο την ερώτηση γιατί θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν και μην δεχτείς άλλη απάντηση με παρόμοιους -αλλά παραπλανητικούς- όρους.

Απ: ζυμαρικα με 5 υδατανθρακες στην μεριδα?αληθεια? 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14833

• irena 68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τελικα τα πηρα τα μακαρονια.Υπεροχα !!!56 γραμμαρια ςμα ειναι ενα πιατο βαθουλλο περιπου ψημενα και με κειμα το κατι αλλο.Τα δοκιμασα και δεν με εβγαλαν απο την κετωση οποτε οι υδατανθρακες ειναι σωστοι.Μου κοστισαν κατι παραπανω.Εκαναν ακριβως 2 μηνες ναρθουν απο αμερικη αλλα μια χαρα.Ελπιζω να μην με κολλαν η δευτερη φορα ειναι που τα δοκιμαζω....θα σας ενημερωσω γιατι ετσι και αλιως κολλημενη ημουνα και χωρις αυτα....
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.095 δευτερόλεπτα

Syndication