Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: ζυμαρικα με 5 υδατανθρακες στην μεριδα?αληθεια?

Απ: ζυμαρικα με 5 υδατανθρακες στην μεριδα?αληθεια? 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14846

• evita71
  • Το Άβαταρ του/της evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Καλησπερα σε ολους!!
Ειρηνη μου μπορεις να μου δωσεις οποια πληροφορια μπορεις για την παραγγελια...Δεν εχω παραγγειλει ποτε απο ιντερνετ αλλα θα το παλεψω !! Τα ειδα σαν εικονα- συσκευασια και ξετρελαθηκα ..γιατι σκεφτομαι αρχικα την φιλη μου που κανει 2 φορες την εβδ νηστεια οτι θα την βολεψει και κατοπιν εμενα που απο τωρα ανησυχω για την νηστεια που κανω για το
Πασχα σχεδον 50 ημερες η οποια ειναι ταμα.
Αν εχω αυτα τα ζυμαρικα ..με το χταποδακι μου κ το καλαμαρακι ...σαλατουλες ..φρυγανιτσες ατκινς ...γαλα σογιας ...και σοκολατα sweet & balance θα βγαλω την νηστεια με low carb διατροφη και θα χασω κιλα!!!
Πες μου τι παραγγειλες εσυ ...ποσο στοιχισε η παρραγγελια κ η μεταφορα ...οτι μπορεις σχετικα!
Ευχαριστω
Εβιτα
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: ζυμαρικα με 5 υδατανθρακες στην μεριδα?αληθεια? 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14847

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Εβιτα μου ασε να ρωτησω το γιο μου γιατι τουδωσα την καρτα μου και μ τα παραγγειλε...θα σου στηλω μην στο facebook σου το βραδυ.οκ?

Απ: ζυμαρικα με 5 υδατανθρακες στην μεριδα?αληθεια? 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14849

• evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ειρηνη μου σε ευχαριστω παρα πολυ !! Οποτε θες !! το Facebook μου το ξερεις ? να το γραψω εδω?

Απ: ζυμαρικα με 5 υδατανθρακες στην μεριδα?αληθεια? 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14851

• ktp
  • Το Άβαταρ του/της ktp
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Ειρηνη και εμενα θα με ενδιεφερε. Δεν μου στέλνεις και μενα?? (facebook δεν εχω ομως, μονο mail)

Απ: ζυμαρικα με 5 υδατανθρακες στην μεριδα?αληθεια? 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14853

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
κοριτσια τον ρωτησα τα παραγγειλε απο εδω www.netrition.com/ με την καρτα μου. Για κυπρο στοιχησαν 3 πακεττα με μεταφορα 35 δολλαρια μου ειπε σ ευρω 25.Εβιτα σου εστειλα και στο φεις ελπιζω το σωστο χαχα.Φανταστου να το εστειλα αλλου θα με νομισουν τρελλαρα θα πουν 3 κουτια μακαρονια 25 ευρω?Και σου εστειλα εκει για να τον ρωτησεις αν θες μεσω μην λεπτομερειες εγω δεν καταλαβαινω πολυ απο αυτα χαχα.Θα καταλαβεις ποιος ειναι απο το επιθετο.Φιλια πολλα .

Απ: ζυμαρικα με 5 υδατανθρακες στην μεριδα?αληθεια? 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14854

• evita71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ειρηνη μου σε ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον σου !!! Εισαι οπως και ολα τα παιδια εδω γλυκητατη!!!
Το φεισμπουκ μου δεν στο ειχα δωσει ματια μου!!! μμμ....νομιζω οτι καποια αλλη Εβιτα αποψε θα ψαχνεται για τα μακαρονια!!!
Λοιπον στο φεις ειμαι Evita Palaiologou και περιμενω και εκει να γινουμε φιλες!!!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.087 δευτερόλεπτα

Syndication