Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: ζυμαρικα με 5 υδατανθρακες στην μεριδα?αληθεια?

Απ: ζυμαρικα με 5 υδατανθρακες στην μεριδα?αληθεια? 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14834

• pkar
  • Το Άβαταρ του/της pkar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Μπράβο Irena!
Ευχαριστούμε πολύ που μπήκες στον κόπο να μας ενημερώσεις.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: ζυμαρικα με 5 υδατανθρακες στην μεριδα?αληθεια? 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14835

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Πηρα βιδες,πεννες,σπαγγεττο .Βλεπω τωρα οι πεννες εχουν 375 γρ δηλ μαγειρευω περιπου 7 φορες με περιπου 8 ευρω κοστος.Τελικα δεν ειναι και ασχημα απο οικονομικη αποψη και απο γευση τελεια...καμια διαφορα απο τα συνηθισμενα.Μια ποικιλια χωρις υπερβολες ειναι παντα ευπροσδεκτη....ειδικα οταν η διατροφη ειναι για μια ζωη οπως στην δικη μου περιπτωση δεν μενω στην διατροφη μονο για τα κιλα αλλα και για την υγεια μου.

Απ: ζυμαρικα με 5 υδατανθρακες στην μεριδα?αληθεια? 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14836

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Πως και δεν εχουν βγαλει απο την ατκινς ζυμαρικα,περιεργο.Αλλα 2 μηνες να ερθουν?Πολυ μου φαινεται!Εγω ξερω οτι γενικα παραγγελιες απο εξωτερικο κανουν γυρω στις 1-2 βδομαδες.

Απ: ζυμαρικα με 5 υδατανθρακες στην μεριδα?αληθεια? 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14837

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Και ο γιος μου που μου τα παραγγειλε ετσι μου ειπε 2 βδομαδες αλλα εκαναν ακριβως 2 μηνες και 2 μερες.Τι να πω ?Νομιζα οτι δεν θαρχονταν καθολου.

Απ: ζυμαρικα με 5 υδατανθρακες στην μεριδα?αληθεια? 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14838

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Καλο θα ηταν η Ατκινς να μη βγαζει μονο σοκολατες και τετοια.Θα μπορουσε να βγαλει και ζυμαρικα και να τα εχει στο σουπερ μαρκετ μαζι με τ'αλλα.Τωρα να παραγγελνουμε μακαρονια απο το Αμερικα και να ερχονται μετα απο 2 μηνες....εεεε!!!

Απ: ζυμαρικα με 5 υδατανθρακες στην μεριδα?αληθεια? 14 Χρόνια 9 Μήνες πριν #14839

• zwi
  • Το Άβαταρ του/της zwi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παλαιότερα, πρίν από 2 χρόνια περίπου όταν η Άτκινς δεν είχε ακόμα ανοίξει σελίδα, είχα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την εταιρεία, να ρωτήσω για κάποια προιόντα. Μου είπαν λοιπόν, ότι υπάρχουν και μακαρόνια Άτκινς, καθώς και πουρές σε νιφάδες, αλλά δεν έχουν έρθει ακόμα στην Ελλάδα και ότι εντός των προσεχών μηνών θα έρθουν και αυτά. Από τότε δεν έχει ξαναακουστεί κάτι, θα είχαν ενημερώσει όλα τα μέλη της σελίδας. Δεν ξέρω τι έγινε μ' αυτό το θέμα, μπορούμε να μάθουμε πιστεύω.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.093 δευτερόλεπτα

Syndication