Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Ας με βοηθησει καποιος με το θεμα ΚΑΦΕΣ!!!

Re: Ας με βοηθησει καποιος με το θεμα ΚΑΦΕΣ!!! 15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #13899

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Ολοι κατα καιρους την παθαινουμε,πεφτουμε και σηκωνομαστε παλι.Η ΑΤΚΙΝΣ δεν ειναι τελικα Διαιτα αλλα τροπος ζωης.Αν δεν παθουμε πως θα μαθουμε?Καλο ξεκινημα και καλη απωλεια..............
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ας με βοηθησει καποιος με το θεμα ΚΑΦΕΣ!!! 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13912

• maria_p
  • Το Άβαταρ του/της maria_p
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
oops ps παλι απο την αρχη δηλαδη! πηρα 10 γρ παραπάνω!
την ξεκίνησα και πάλι!!δηλ περα από εκείνο τη συνεχισα κανονικα!
Έκανα και παλιότερα ατκινς!!! αλλα εκανα πρώτη και δεύτερη φαση και μετα το παρατησα! Είχα χάσει πάντως.. και γι αυτό ειπα να το ξεκινήσω και πάλι!
Είμαι 1,57 και αυτή τη στιγμή 63!!!8 κιλά θέλω να χάσω αλλά δεν μπορώ με τίποτα! τα εχω παρει εδω και 7 χρόνια και δε λένε να φύγουν!!!

Ξεκίνησα στις τη Δευτερα 18 Ιουλίου!Αλλά την Κυριακή την πάτησα με το ice tea!οποτε η νεα αρχή είναι στις 25!
η πρώτη φάση.. ειναι εύκολη σχετικά.. μετα όμως... θα πελαγωσω!!! αλλα χάρη σε σας!!! θα τη βρω την ακρη,... :D

Re: Ας με βοηθησει καποιος με το θεμα ΚΑΦΕΣ!!! 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13913

• maria_p
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Έκανα και παλιότερα ατκινς!!! αλλα εκανα πρώτη και δεύτερη φαση και μετα το παρατησα! Είχα χάσει πάντως.. και γι αυτό ειπα να το ξεκινήσω και πάλι!
Είμαι 1,57 και αυτή τη στιγμή 63!!!8 κιλά θέλω να χάσω αλλά δεν μπορώ με τίποτα! τα εχω παρει εδω και 7 χρόνια και δε λένε να φύγουν!!!

Ξεκίνησα στις τη Δευτερα 18 Ιουλίου!Αλλά την Κυριακή την πάτησα με το ice tea!οποτε η νεα αρχή είναι στις 25!
η πρώτη φάση.. ειναι εύκολη σχετικά.. μετα όμως... θα πελαγωσω!!! αλλα χάρη σε σας!!! θα τη βρω την ακρη,... :D

Re: Ας με βοηθησει καποιος με το θεμα ΚΑΦΕΣ!!! 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13914

• maria_p
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης

Re: Ας με βοηθησει καποιος με το θεμα ΚΑΦΕΣ!!! 15 Χρόνια 1 Εβδομάδα πριν #13916

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Εχεις εσυ εμας και εμεις εσενα καλη μου μη νομιζεις οτι (εγω προσωπικα)εχουμε και κανενα αλλο που μπορει να μας καταλαβαινει γιατι δεν εχουν το προβλημα.Προχωραμε οποτε ολοι μαζι...............
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.135 δευτερόλεπτα

Syndication