Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Ας με βοηθησει καποιος με το θεμα ΚΑΦΕΣ!!!

Re: Ας με βοηθησει καποιος με το θεμα ΚΑΦΕΣ!!! 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11670

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
καλα εχετε πλακα :lol: (με την καλη εννοια) μην παρεξηγηθειτε ;)

γιατι δεν δοκιμαζετε σκετο coffee
συγνωμη κιολας για τα γελια ,αλλα απο τοτε που την εκοψα την θεωρω εντελως αχρηστη τροφη ,( αν μπορεις να την πεις ετσι )
παντως στην ατκινσ απαγορευεται και γενικοτερα συστηνει την σουκραλοζη αν θυμαμαι καλα
αντε καλη συνεχεια σε ολες
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ας με βοηθησει καποιος με το θεμα ΚΑΦΕΣ!!! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #13858

• maria_p
  • Το Άβαταρ του/της maria_p
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κι εγω σκέτο τον πίνω φραπέ ή ελληνικό.. αλλα πρέπει να είναι ντεκαφεινέ ή δεν παίζει ρόλο!?
Μέχρι πόσους την ημέρα?
Εχουν 3 υδ τα 2 γρ?

Re: Ας με βοηθησει καποιος με το θεμα ΚΑΦΕΣ!!! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #13860

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
στο βιβλιο λεει οτι πρεπει να ναι ντεκαφεινε. εγω πινω κανονικο γιατι τον καφε απλα δεν προκειται να τον κοψω ποτε. προσωπικα δεν με μπλοκαρει κ δεν εχω προβλημα μεχρι σημερα. απλα πινω μεχρι 2 την ημερα. ο καφες ο στιγμιαιος αναγραφει πανω ποσους υδατανθρακες εχει. ο γνωστος σε ολους μας εχει 0.1-0.2 στη μεριδα (δλδ στο κουταλακι του γλυκου).

Re: Ας με βοηθησει καποιος με το θεμα ΚΑΦΕΣ!!! 15 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #13863

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Αγαπητη Μαρια στο βιβλιο που εγραψε ο ιδιος ο ΑΤΚΙΝΣ εγραφε οτι ο καφες απαγορευετε μονο ντεκαφεινε ελεγε.Στο βιβλιο της Νεας Διαιτας ατκινς για μια νεα ζωη γραμμενο απο 3 γιατρους λεει οτι διαφορες τροποποιησεις εγιναν με τα χρονια και οτι η καταναλωση καφεινης με μετρο διευκολυνει σε μετριο βαθμο την καυση του λιπους.Εγω δεν πιννω εδω και χρονια αλλα αν δε σε ενοχλα γιατι να τον στερηθεις.?δοκιμαζεις και βλεπεις.Οσο για υδατανθρακες μια μεριδα 2γρ ντεκαφεινε εχει 0.7 και ο κανονικος0.2.Οπως τα εχω εγω γραμμενα στις σημειωσεις μου.καλη επιτυχια...................

Re: Ας με βοηθησει καποιος με το θεμα ΚΑΦΕΣ!!! 15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #13897

• maria_p
  • Το Άβαταρ του/της maria_p
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας!!
Σας ευχαριστω!
Ο καφές δεν κόβεται..
Τουλάχιστον τον πίνω σκέτο!!εκανα τη βλακεία όμως και ήπια ice tee.. με ένα λάθος.. χαλάει και πρέπει να ξεκινήσω από την αρχή?
εννοώ πως λέει ότι για 2 εβδομάδες αυστηρα αλλιώς, αν χαλάσει πάλι από την αρχή!

Re: Ας με βοηθησει καποιος με το θεμα ΚΑΦΕΣ!!! 15 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #13898

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Αν έχεις ξεφύγει κατά πολύ από τους 20 της μέρας,....λυπάμαι, αλλά πρέπει να το ξανακάνεις από την αρχή. Το πρώτο δεκαπενθήμερο είναι πολύ σημαντικό.
love your self
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.085 δευτερόλεπτα

Syndication