Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Τι κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε κάτι απαγορευμένο?

Τι κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε κάτι απαγορευμένο? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16263

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
Βρε κορίτσια πραγματικά δεν ξέρω τι έχω πάθει.... απο εχθές μου έχει έρθει να φαω κατι οπωσδήποτε με φουλ στους υδατάνθρακες και δεν θέλω και αν σας πω τι θέλω να φαω θα με κοροιδέψετε. Σοκολατένια κορν φλεικς αυτα τα στρογγυλά τυπου Νεσκουικ με μπόλικο ζεστο γαλά. Τι έχω πάθει βοείθηστε με!!! Αφου το πρωι σκεφτόμουνα οτι αν δεν είχα περίοδο θα έλεγα οτι είμαι σίγουρα έγκυος τέτοια επιθυμία σας λεω!!!!! Λέτε να μου περάσει??
Ξεκίνησα 12/12/2011

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Τι κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε κάτι απαγορευμένο? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16264

• eumarie
  • Το Άβαταρ του/της eumarie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
αν μπορείς να φας μόνο αυτό κ να σταματήσεις εκεί, να το φας. Το θέμα είναι μην αρχίσεις κ λες "εεεε αφού έφαγα λίγα corn flakes ας φάω κ λίγα μακαρόνια που τα ζήλεψα και 2-3 πατατούλες κ μια σοκολατίτσα κτλ κτλ κτλ :shock:
χαμογέλα, κάνει σε όλους μας καλό
url=http://www.diaet-ticker.de] [/url]

Απ: Τι κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε κάτι απαγορευμένο? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16265

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
φιλεναδα κανε κουραγιο και ξεχασε τα καταραμενα :evil: :evil:
εκτιμησε την προσπαθεια σου και μην τη πετας ετσι απλα :) :)
αντε ουστσστστστ και χαλαρωσε
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Απ: Τι κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε κάτι απαγορευμένο? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16267

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Μη κανεις το λαθος και υποκυψεις γιατι θα ξεκινησει η κατρακυλα!Τοσες ωραιες σοκολατιτσες εχεις...φαε αυτες και ξεχνα αυτα τα τιγκα στη ζαχαρη δημητριακα(ο θεος να τα κανει).8 ολοκληρα κιλα εχασες.....μη παει ο κοπος χαμενος.

Απ: Τι κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε κάτι απαγορευμένο? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16268

• katarina
  • Το Άβαταρ του/της katarina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
οχι να μην το φας γιατι αν ξεκινησεις θα φας και αλλο και αλλο και παει ο κοπος σου
και γω εχθες εψησα τα παιδια μου τυροπιτακια και ημουν ετοιμη αλλα ειπα ΟΧΙ...και εμειναν 2-3 που σε αλλη περιπτωση θα τα χλαπακιαζα και τα εδωσα στο σκυλακι της γειτονιας(κριμα ειναι και αυτο)
σκεψου μετα που θα ανεβεις στην ζυγαρια και θα εισαι στασιμη ή ακομα χειροτερα και πανω....
και εμενα το σπιτι μου ειναι γεματο πειρασμους αλλα ο στοχος μου ειναι σημαντικοτερος..το σκεφτομαι πρωτα σαν θεμα υγειας και μετα αισθητικης...εχω φορτωση την καρδια μου και την μεση μου με λιπος αχρειαστο ποσο θα αντεξει η καημενη η κατερινα....οποτε σκεψου πως αυτο που θα φας θα σε παει 14 μερες πισω και φτου απο την αρχη.
απο 10/1/2012

Απ: Τι κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε κάτι απαγορευμένο? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16271

• maria123
  • Το Άβαταρ του/της maria123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Δοκίμασε αυτό. Ίσως βοηθήσει.

www.youtube.com/ watch?v=2OiLdc426Ro

Χώρισα το link στα δύο για να φανεί. Ένωσέ το και κάνε copy/paste στο browser.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν από maria123.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": katarina
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.082 δευτερόλεπτα

Syndication