Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Τι κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε κάτι απαγορευμένο?

Απ: Τι κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε κάτι απαγορευμένο? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16288

• maria123
  • Το Άβαταρ του/της maria123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Εμένα με έχει πιάσει ψωμόλυσσα! Κάτω από το σπίτι μου είναι φούρνος και μυρίζει το φρεσκοψημένο ψωμί. Κάθε πρωί που φτιάχνω πρωινό στις κόρες μου (ζεστό φρατζολάκι με μέλι) κάνω αυτό το "τρελλό" και πες πως είναι η ιδέα μου πες ότι πιάνει, την παλεύω. Η λογική αυτού του "τρικ" έχει να κάνει με αυτυποβολή επηρεάζοντας το δεξιό και το αριστερό τμήμα του εγγεφάλου έτσι ώστε να μειωθεί η λαχτάρα για κάτι, που με τη λογική δεν θα το επέλεγες να το φας στη διατροφή που ακολουθείς.
Σας στέλνω και ένα άλλο βιντεάκι που δεν δείχνει όλο το "τρικ" αλλά εξηγεί κάποια πράγματα σχετικά με αυτό και λέει και άλλα για το πρόγραμμα που πουλάει. Το χωρίζω πάλι για να φαίνεται.

www.youtube.com /watch?v=UQv1JBZ197Q
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Τι κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε κάτι απαγορευμένο? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16289

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
πραγματικά δεν ξέρω αμα θα άντεχα να είχα κάτω ακριβώς απο το σπίτι μου φούρνο ειδικά το ψωμί την ώρα που το ψήνουν είναι κόλαση, εχθές πέρασα το πρωι απο εναν φούρνο (απ'εξω καλέ δεν μπήκα μέσα) και ψήνανε ψωμάκια και επειδή το μυαλό μας παιζει περίεργα παιχνίδια μου ήρθε η σκήνη στο μυαλό μου να ανοίγω την ζεστή φρατζόλα και να βάζω βούτυρο και αυτό να λίωνει στο δευτερόλεπτο αλλά συγκρατήθηκα!!!!!!!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Τι κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε κάτι απαγορευμένο? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16291

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Τι να πω και γω που ο φιλος μου φτιαχνει ψωμι στον αρτοπαρασκευαστη...και να μοσχοβολαει ολο το σπιτι του!

Απ: Τι κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε κάτι απαγορευμένο? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16293

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67

Απ: Τι κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε κάτι απαγορευμένο? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16296

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
καλά Χριστινάκι ο φίλος σου σε βασανίζει λίγο.... εγω στον άντρα μου θα του έκανα τον αρτοπαρασκευαστη βίδες και θα του έλεγα μωρό μου κάτι έπαθε ο αρτοπαρασκευαστης σου ενα μπαμ άκουσα για πήγαινε να δεις. Δεν μπορω να αντισταθώ στο ζεστό ψωμάκι πραγματικά!!
Και όσο για την εικόνα που μοιράστηκες μαζί μας να σου πω οτι αν και δεν έχουμε ακόμα κάνει ζαβολιά στην διαιτούλα μας είναι τέλεια!!! Που πας και τα βρίσκεις βρε κοριτσάκι!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

• Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.136 δευτερόλεπτα

Syndication