Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Τι κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε κάτι απαγορευμένο?

Απ: Τι κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε κάτι απαγορευμένο? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16272

• strawberry
  • Το Άβαταρ του/της strawberry
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μήπως αν κάνεις μια ζεστή σοκολάτα με κρέμα γάλακτος ζαχαρίνη και κακάο και παραλείψεις τα δημητριακά σου περάσει?Ή αν θέλεις και κάτι τραγανό να τα αντικαταστήσεις με λίγους ξηρούς καρπούς?ξέρω δεν είναι το ίδιο, αλλά τουλάχιστον δεν ξεφεύγεις από τη διατροφή!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Τι κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε κάτι απαγορευμένο? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16273

• katarina
  • Το Άβαταρ του/της katarina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
το βιντεακι που εβαλε η μαρια ειναι ουσιαστικο και σουπερ γιατι ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ τελικα
ωραιο κολπακι..μπραβο μαιρη που το εβαλες
απο 10/1/2012

Απ: Τι κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε κάτι απαγορευμένο? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16278

• maria123
  • Το Άβαταρ του/της maria123
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Εγώ μια φορά χρειάστηκε να μπω στην τουαλέτα ενός σπιτιού που ήμουνα καλεσμένη για να το κάνω και να μην γίνω ρεντίκολο μπροστά σε όλους. Φανταστείτε να είσαστε καλεσμένοι σε ένα σπίτι και να αρχίσετε ξαφνικά να κάνετε αυτά! Το λιγότερο να πουν ότι έχετε ξεφύγει! Είναι πραγματικά γελείο αλλά αν επιμείνεις ... πιάνει!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ.

Απ: Τι κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε κάτι απαγορευμένο? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16280

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Η αληθεια ειναι πως ειναι λιγο αστειο να αρχισουμε να χτυπιομαστε χαχαχα και ποσοσ μαλλον μπροστα σε κοσμο!!!!!!!!!! :lol: Ε ρε τι τραβαμε!

Απ: Τι κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε κάτι απαγορευμένο? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16281

• katarina
  • Το Άβαταρ του/της katarina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
να σας πω την αληθεια κανονικα φαπες θα επρεπε να μας δινουμε χαχαχαχα
ακομα δεν εχω νιωσει εντονη επιθυμια και οταν ενιωσα εκανα την φρυγανιτσα που εχει εδω
θα το κανω ομως γιατι ειναι και απλο.
απο 10/1/2012

Απ: Τι κάνουμε όταν θέλουμε να φάμε κάτι απαγορευμένο? 14 Χρόνια 6 Μήνες πριν #16287

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
την εξάσκηση πάντως Μαρία μου την έκανα χαχαχαχα να είμαι έτοιμη για παν ενδεχόμενο . Κοριτσάκια μου να σας πω την αλήθεια δεν μου έφυγε η επιθυμία αυτή αλλά πιστεύω να μου περάσει μέχρι αύριο είναι πραγματικά κρίμα να χαλάσω την διατροφή μου με αυτές τις ζαχαρωτές αηδίες και πραγματικά δεν ξέρω τι έχω πάθει.
Τώρα θα προσπαθήσω να φτιάξω κανένα γλυκάκι απο το forum για να δουμε...... πραγματικά όλα είναι μες στο μυαλό μας.
Ξεκίνησα 12/12/2011

• Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.144 δευτερόλεπτα

Syndication