Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Κι εγω στο παρεακι σας!

Κι εγω στο παρεακι σας! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9680

• twinb
  • Το Άβαταρ του/της twinb
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημερα αγαπητοι lowcarders!

Σας διαβαζω μηνες τωρα και ακομα δεν μπορω να πω οτι τα εχω διαβασει ολα..Ο χρονος ειναι αρκετα περιορισμενος μιας κι ειμαι μαμα με μικρα παιδακια και οποτε ξεκλεψω λιγο χρονο,διαβαζω οτι προλαβαινω.

Ξεκινησα κι εγω δυναμικα σημερα την Ατκινς,με την ελπιδα οτι θα ξεφορτωθω επιτελους τα παραπανισια κιλα που τα κουβαλαω χρονια...Για την ιστορια,μεχρι πριν 3 μηνες ζυγιζα 109 κιλα...Ξεκινησα με διαιτα με μετρηση θερμιδων,εφτασα στα 99 και κολλησα και δεν λεω να ξεκολλησω...

Εψαχνα καιρο πληροφοριες για την Ατκινς,διαβαζω και το βιβλιο τωρα,και νομιζω οτι ειναι μια διατροφη που μου ταιριαζει...Θα δειξει!

Ευχομαι παρεα σας να μαθω αρκετα πραγματα,γιατι προς το παρον ακομα το ψαχνω και ειμαι λιγο μπερδεμενη.

ΚΑλη μου αρχη λοιπον και καλη υπομονη σ εσας,γιατι σιγουρα θα εχω πολλες ερωτησεις!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κι εγω στο παρεακι σας! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9682

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Καλη αρχη, και μη φοβασαι τιποτα.... clap ap
love your self

Re: Κι εγω στο παρεακι σας! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9724

• twinb
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ειμαι φοβερα ενθουσιασμενη...4η μερα ατκινς...-1,7 κιλα!! clap ap clap ap clap ap

Να ρωτησω και κατιτις να μου πειτε την γνωμη σας...Κουραζομαι αρκετα και μου εδωσε η φαρμακοποιος κατι βιταμινες σε αμπουλες,οι οποιες εχουν βασιλικο πολτο,προπολη και χυμο πορτοκαλι...Στην διατροφικη αναλυση γραφει οτι καθε αμπουλα εχει 2540 mg υδατανθρακες..Να τις παρω η θα με κολλησουν?Τι λετε εσεις οι πιο εμπειροι?

Re: Κι εγω στο παρεακι σας! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9727

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
2540 mg είναι 2,5 γραμμάρια. Μέτρα το στους υ/α της ημέρας και θά'σαι μια χαρά.

Re: Κι εγω στο παρεακι σας! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9775

• twinb
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημερα συναγωνιστεες!!

Σημερα εκλεισα την πρωτη βδομαδουλα στην Ατκινς και οπως ειναι αναμενομενο,ανεβηκα στην ζυγαρια μου (οχι πως απ το αγχος μου δεν ανεβαινα καθε μερα αλλα λεμε τωρα..).Το αποτελεσμα δικαιωσε την αποφαση μου να ξεκινησω Ατκινς,μιας κι ειμαι στα -3,2 κιλα!!Νομιζω πως τα παω αρκετα καλα μιας και το Κετοστιξ εδειξε πρωι πρωι deep purple για πρωτη φορα!!

Αγαπω Ατκινς λεμε!!!

Re: Κι εγω στο παρεακι σας! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9779

• BERA
  • Το Άβαταρ του/της BERA
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
twinb έγραψε:
Καλημερα συναγωνιστεες!!

Σημερα εκλεισα την πρωτη βδομαδουλα στην Ατκινς και οπως ειναι αναμενομενο,ανεβηκα στην ζυγαρια μου (οχι πως απ το αγχος μου δεν ανεβαινα καθε μερα αλλα λεμε τωρα..).Το αποτελεσμα δικαιωσε την αποφαση μου να ξεκινησω Ατκινς,μιας κι ειμαι στα -3,2 κιλα!!Νομιζω πως τα παω αρκετα καλα μιας και το Κετοστιξ εδειξε πρωι πρωι deep purple για πρωτη φορα!!

Αγαπω Ατκινς λεμε!!!

Καλημέρα
Δεν ξέρω αν είσαι στην Αθήνα αλλά θα ήθελα να ρωτήσω που βρήκατε το KETOSTIX τα ψάχνω 3 βδομάδες και όλο μου λένε οτι υπάρχει έλλειψη. Αν μπορείς απάντησε μου
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.090 δευτερόλεπτα

Syndication