Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Κι εγω στο παρεακι σας!

Re: Κι εγω στο παρεακι σας! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9782

• namaste
  • Το Άβαταρ του/της namaste
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
BERA έγραψε:
twinb έγραψε:
Καλημερα συναγωνιστεες!!

Σημερα εκλεισα την πρωτη βδομαδουλα στην Ατκινς και οπως ειναι αναμενομενο,ανεβηκα στην ζυγαρια μου (οχι πως απ το αγχος μου δεν ανεβαινα καθε μερα αλλα λεμε τωρα..).Το αποτελεσμα δικαιωσε την αποφαση μου να ξεκινησω Ατκινς,μιας κι ειμαι στα -3,2 κιλα!!Νομιζω πως τα παω αρκετα καλα μιας και το Κετοστιξ εδειξε πρωι πρωι deep purple για πρωτη φορα!!

Αγαπω Ατκινς λεμε!!!

Καλημέρα
Δεν ξέρω αν είσαι στην Αθήνα αλλά θα ήθελα να ρωτήσω που βρήκατε το KETOSTIX τα ψάχνω 3 βδομάδες και όλο μου λένε οτι υπάρχει έλλειψη. Αν μπορείς απάντησε μου
Την ίδια απάντηση παίρνω κι εγώ...δεν υπάρχει και τέτοια.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κι εγω στο παρεακι σας! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9788

• twinb
  • Το Άβαταρ του/της twinb
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Για να μην σας λεω και βλακειες,δεν πηρα τα Ketostix αλλα τα Keto-Diabur-Test 5000 τα οποια εχουν ενδειξη και για την γλυκοζη.Εγω τα παρηγγειλα στο φαρμακειο που ψωνιζω συνηθως και μου τα εφερε!

Ελπιζω να βοηθησα :) )

Re: Κι εγω στο παρεακι σας! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9806

• mini m
  • Το Άβαταρ του/της mini m
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Mπραβο σου twinb!!! congratualtions ngratualtions
Και εις κατωτερα σου ευχομαι!Ολα θα πανε καλα.
Αμα δεν μπορειτε να βρειτε τα ketostik εσεις στην Αθηνα τι να περιμενουμε κι εμεις στην επαρχια?Πριν 4 μηνες καταφερα και βρηκα ενα κι εδω κι ενα μηνα που ξαναψαχνω τπτ.Αρα να μην περιμενω πλεον.Θα κοιταξω και για το keto-diabur και ελπιζω να ειμαι πιο τυχερη.

Re: Κι εγω στο παρεακι σας! 15 Χρόνια 10 Μήνες πριν #9902

• twinb
  • Το Άβαταρ του/της twinb
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημερα,καλημερα σας!!

Σημερα κλεινω την δευτερη εβδομαδα στην Ατκινς με απωλεια μολις μισο κιλο αλλα καθολου δεν πτοουμαι μιας και πρωι πρωι χτυπησε την πορτα η περιοδος,οποτε και το μισο κιλο που εχασα πολυ μου φαινεται!Σχεδον 4 κιλα απωλεια σε 2 εβδομαδες δεν τα λες και λιγα!

Τα κετοστιξ δειχνουν οτι η κετωση συνεχιζεται,τα ρουχα μου εχουν αρχισει να επιπλεουν και πολυ λυπαμαι που δεν ειχα μετρησει τους ποντους μου πριν,για να δω τι εχω χασει,γιατι πραγματικα εχει μαζεψει το σωμα μου και φαινεται!Δεν πειραζει,θα κραταω μπλοκακι απο σημερα κιολας!

Το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι δεν εχω καθολου χρονο για γυμναστικη προς το παρον αν και πολυ θα το ηθελα.

Αυτα απο μενα!Αγωνιστικους χαιρετισμους σε ολους!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.138 δευτερόλεπτα

Syndication