aggy σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. χαίρομαι που επιτέλους μπήκα στην παρέα

διαβάζω το forum από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησα τη διατροφή.
η αλήθεια είναι ότι δεν ακολούθησα και τόσο πιστά το πρόγραμμα. Στην αρχή λόγω εργασίας αναγκαστικά συνέχισα να τρώω απ' έξω απλά άρχισα να τρώω μόνο το κρέας και κάποιες μέρες και σαλάτα. Έτσι έχασα τα πρώτα 5 κιλά περίπου. κόλλησα εκεί όπως όλοι νομίζω, αλλά με το που ξεκίνησα να μαγειρεύω μόνος μου η ζυγαριά άρχισε να κινείται και πάλι. Σταμάτησα και τα λαχανικά γιατί παρατήρησα ότι το μαρούλι με κολλούσε (ήταν ή αυτό ή η μαγιονέζα, οπότε έπεισα τον εαυτό μου ότι ήταν το μαρούλι χεχε). Η διατροφή μου ήταν Ρουλοψωμάκι με αυγά όσα μου κατέβαινε, μέσα έριχνα ότι έβρισκα (μπέικον, μαγιονέζα, τυρί, σαλάμι αέρος ότι είχα εύκαιρο), η χαρά του τόνου και ντακόρ (βοδινό με 0 υδατάνθρακες woohoooo). Με βόλεψε και στη δουλειά, αφού το ετοίμαζα την προηγούμενη και το έπαιρνα μαζί μου σαν σάντουιτς.
Κάποια στιγμή κόλλησα στα 75 κιλά και νόμιζα ότι ο οργανισμός μου απλά δεν μπορούσε να κατέβει παρακάτω. αλλά μετά έκανα μια επέμβαση και τώρα αναγκαστικά περπατάω μισή ώρα τη μέρα, μείωσα λίγο τις θερμίδες και τα έτοιμα αλλαντικα (λίγο μην φανταστείτε) και ω του θαύματος η ζυγαριά αισίως είναι στα 72,5 τώρα.
Τώρα προσπαθώ να εντάξω τα λαχανικά πάλι στη διατροφή, και να αυξήσω σιγά σιγά τους υδατάνθρακες ώστε να μπορέσω να την ισορροπήσω λίγο ακόμα. Σιγά σιγά, βάζω και γλυκαντικά αλλά μετά φόβου Θεού γιατί συνήθως μου προκαλούν λιγούρες
Δεν συνιστώ τον τρόπο που έκανα εγώ το πρόγραμμα μέχρι στιγμής σε κανέναν, καθότι καλές και οι έτοιμες βιταμίνες αλλά τα λαχανικά είναι απαραίτητα
Απλά θα ήθελα να πω σε όσους είναι στην προσπάθεια, να μην πτοούνται και να ξέρουν ότι με ελάχιστες αλλαγές στην διατροφή μας, και με την απειροελάχιστη άσκηση τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά. Keep up the good work