Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Ειμαι ο Αγγελος και πλεον ειμαι καλα!!!!

Ειμαι ο Αγγελος και πλεον ειμαι καλα!!!! 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18573

• Aggelos
  • Το Άβαταρ του/της Aggelos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μπορει να μοιαζει λιγο περιεργος ο τιτλος του θεματος αλλα δεν μπορεσα να βρω καλυτερη εκφραση για το πως νιωθω.Να ξεκινησω ομως απο την αρχη.

Ειμαι 36 χρονων 1,74εκ. 134 κιλα, ( ημουν και πιο πολλα!!!). Ανεκαθεν ειχα προβλημα με παραπανω κιλα καποια στιγμη της ζωης μου τα εχασα αλλα η χαρα κρατησε πολυ λιγο. Ξαφνικα χωρις ιδιαιτερο λογο απο 100-115 που ημουν συνηθως πηγα σε ενα χρονο 164 , ευτηχως τοτε μετα απο παροτρηνση ενος φιλου μου εβαλα δαχτυλιο ( φανταζομαι ολοι γνωριζεται τι εννοω) ομως επρεπε να βαλω δαχτυλιο και στο μυαλο μου και στην αποψη που ειχα για το φαγητο και την διατροφη γενικα.

Αυτο εγινε μετα απο 6 χρονια απο τον δαχτυλιο , τα κιλα που ειχα χασει ηταν μονο 20 και πολυ αργα χωρις καμια προσπαθεια, βεβαια πιστευω ακραδαντα οτι το κερδος μου δεν ηταν τα - 20 κιλα σε 6 χρονια αλλα οτι δεν ειχα φτασει τα 200.

Πριν ενα μηνα λοιπον κατι αλλαξε στη σκεψη μου δεν ξερω πως ετσι ξαφνικα και γνωριζοντας για την Atkins εψαξα στο ιντερνετ και επεσα πανω σε αυτο το φορουμ .
Αποτελεσμα σε ενα μηνα μειον 10 κιλα πολυ ευκολα ( βοηθαει πολυ ο δαχτυλιος οτι πειναω ελαχιστα) αν εξαιρεσουμε την πρωτη εβδομαδα που ηταν εντονη η ελειψη γλυκου , ψωμιου και οτιδηποτε αναλογο ,πλεον η ελειψη εχει εξαφανιστει.

Δεν ξερω πως θα συνεχισει σιγουρα δεν θα εχω τοσο καλα αποτελεσματα , αλλα ειμαι ΚΑΛΑ ( εξου και ο τιτλος) νιωθω πιο δυνατος απο πριν , κοιμαμαι καλυτερα , δεν νιωθω οτι στερουμαι κατι.

Θελω λοιπον να ευχαριστησω ολους σας που με τις τοσες αποριες και απαντησεις που εχετε γραψει στο φορουμ μπορεσα να λυσω ολα μου τα ερωτηματα και φυσικα πολλα συγχαρητηρια στα κοριτσια που συντηρουν το φορουμ.

Καλως σας βρηκα λοιπον
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Ειμαι ο Αγγελος και πλεον ειμαι καλα!!!! 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18574

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Άγγελε, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, με αυτά που διαβάζω! Τελικά, κατάφερες, να βάλεις δακτύλιο στον εγκέφαλό σου, γιατί αυτό και μόνο, είναι το μυστικό.
Είναι άλλο να λες, "θα κόψω το τσιγάρο" και άλλο να λες "αποφάσισα να κόψω το τσιγάρο" Το ίδιο ακριβώς ισχύει και σε μια διατροφή. Αν δεν κάνει "κλικ" ο έρμος ο εγκέφαλος, το σώμα, απλά δεν ακολουθεί. Έχω προσωπικά παραδείγματα από φίλες, οι οποίες ενώ ξέρουν πως η άτκινς κάνει θαύματα, απλά μου λεν, "δεν μπορώ να κόψω το ψωμί! Τι θα τρώω το πρωι;" Σε αυτές τις περιπτώσεις, απλά περιμένω.... Ξέρω πως κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, θα γίνει το "κλικ".
Και πάλι μπράβο, και σου εύχομαι καλή συνέχεια.
Ό,τι χρειαστείς, εδώ είμαστε!
love your self

Ειμαι ο Αγγελος και πλεον ειμαι καλα!!!! 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18575

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Αγγελε,κατα αρχη καλωςορισες στην παρεα μας. σε καταλαβαινω απολυτα, ειμαι και εγω με δακτυλιο και τα γνωστα αποτελεσματα.αφου το αποφασισες ολα θα πανε καλα.θα αδυνατισεις χωρις κουραση και στερηση.Οτι απορια εχεις ειμαστε εδω να σε βοηθησουμε..Καλη αρχηκαι σε λιγους μηνες θα εχεις το σωμα που ονειρευεσαι.σε λιγες μερες θα δεις οι ποντοι να πεφτουν οπως και τα ρουχα σου δεν θα προλαβαινεις να τα στενευεις.και παλι σου ευχομαι καλη αρχη

Ειμαι ο Αγγελος και πλεον ειμαι καλα!!!! 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18576

• Aggelos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
roulaki aggy σας ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα , ολα αρχιζουν και τελιωνουν στο μυαλο μας απο εμας εξαρταται τι θα γινει , με υπομονη και επιμονη ολα γινονται και εφοσον υπαρχουν ανθρωποι ,που εχουν βιωσει ή βιωνουν την ιδια κατασταση και προσπαθεια , προθυμοι να βοηθησουν ακομα και οι δυσκολες στιγμες που σιγουρα θα ερθουν μπορουν να ξεπεραστουν.

Τις προηγουμενες φορες που εκανα διαιτα για χασιμο βαρους παντα ειχα στο μυαλο μου οτι οταν τελειωσω θα φαω οτι βρω!!! φυσικα αυτο γινοταν πριν τελειωσω οποτε δεν τελειωνα ποτε.

Τωρα προσπαθω να δεχτω πως πρεπει να σκεφτομαι ''διαιτιτικα'' ολη μου την ζωη , καλως ή κακως δεν ανηκω στους ''προνομιουχος'' που τρωνε οτι θελουν οσο θελουν και ελεγχουν το βαρος τους , εγω πρεπει να προσπαθω συνεχεια.

και σταματω εδω διοτι μπορω να γραφω ασταματητα :)

Καλα αποτελεσματα σε ολους

Ειμαι ο Αγγελος και πλεον ειμαι καλα!!!! 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18577

• Aggelos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
aggy έγραψε:
Αγγελε,κατα αρχη καλωςορισες στην παρεα μας. σε καταλαβαινω απολυτα, ειμαι και εγω με δακτυλιο και τα γνωστα αποτελεσματα.

aggy ποσο καιρο εχεις το δαχτυλιο?

Ειμαι ο Αγγελος και πλεον ειμαι καλα!!!! 12 Χρόνια 8 Μήνες πριν #18578

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
6μιση χρονια τον εχω τον δακτυλιο αγγελε.μου αλλα δεν με βοηθησε καθολου.Ισα ισα μονο προβληματα καν ω παλλινδρομησεις εκτος διατροφης ατκινς.σοβαρη οισοφαγιτιδα πονος κλπ.με την ατκινς βρηκα την σωττηρια μου.και ο δακτυλιος λειτουργει τελεια και ολα.μηπως φταινε για ολα οι οι υδατανθρακες;ΣΙΓΟΥΡΑ.πως δικαιολογειται; οταν τρωωκανονικα να υποφερω; και τωρα μηπως δεν τρωω;
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.326 δευτερόλεπτα

Syndication