Ειμαι ο Αγγελος και πλεον ειμαι καλα!!!!
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #18579
Aggelos
Αποσυνδεμένος
Χρήστης
Αν εξαιρεσουμε την αρχη , και καποιες φορες που λογο βουλιμιας κοντευα να πνιγω και αναγκαστικα εκανα εμετο δεν εχω καποιο αλλο προβλημα τοσα χρονια. Το καλυτερο με το δαχτυλιο περα απο την βοηθεια του στη φαση της διαιτας ειναι οτι ποτε μα ποτε εδω και 6 χρονια δεν εχω νιωσει την απαισια αισθηση της καουρας. Προ δαχτυλιου το προβλημα και λογο κακης διατροφης ηταν εντονοτατο και καθημερινο.
Ποσα σφιξιματα εχεις κανει?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Ειμαι ο Αγγελος και πλεον ειμαι καλα!!!!
12 Χρόνια 11 Μήνες πριν #18580
aggy
Αποσυνδεμένος
Χρήστης
Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
χαιρομαι που δεν ειχες προβλημαα με τον δακτυλιο.εγω εκανα πολλα σφιξιματα ανοιγματα μεχρι να διαπιστωσει ο γιατρος οτι εστω και αδειος ειναι πολυ σφιγμενος.ετσι τοποθετηθηκε.οποτε μολις τον εσφιγγε λιγο εγω δεν μπορουσα ουτε νερο να πιω.τωρα εδωκαι 3 χρονια ειμαι σε αυτην την κατασταση.και επομενο ηταν αφου πονουσα με οτι ετρωγα αρχισα γλυκα παγωτα αναψυκτικα πατατογαριδακια σοκολατες κλπ.μεχρι που επεσε στο σαιτ αυτο και αλλαξε ο τροπος σκεψης μου.εβαλα τα κιλα μου πισω δεν λεω ,αλλα εφαγα οτι υπηρχε και δεν υπηρχε..αα και ο δαχτυλιος με εκανε βουλιμικη.κατι που δεν ηξερα καν τι ειναι.φαγητο -πονος-εμετος και μετα ξανα τα ιδια.προβλημα που το αντιμετωπιζω και ελπιζω σε λιγο καιρο να εχω κοψει ειμαστε τυχεροι που βρισκομαστε εδω.αληθεια που εκανες την επεμβαση;εγω θεσσαλονικη
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.