Καλησπέρα σε όλους! να σας πω και εγώ την δική μου ιστορία μιας και τον τελευταίο χρόνο διαβάζω συνεχώς το σάιτ αλλά ελάχιστα έχω γράψει.. λοιπόν, είμαι 24 ετών με ύψος 1,58. ξεκίνησα πέρυσι τον Μάη την διατροφή 71 ολόκληρα κιλά(ποτέ δεν είχα ξαναφτάσει τόσα...). μετά από δίαιτα σε διαιτολόγο με πολλούς πολλούς υδατάνθρακες, ενώ ήξερε ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη και πολυκυστικές ωοθήκες, που όλα αυτά δυστυχώς επιδεινώνουν το ένα το άλλο.....τέλος πάντων...
πέρυσι λοιπόν το καλοκαίρι έχασα 5 κιλά σχεδόν και μετά κόλλησα! όλο τον χειμώνα μία έκανα τη διατροφή, μια τύχαινε κάτι και έκανα τις βλακείες μου...οπότε έπαιζα συνεχώς μεταξύ 65 - 68...
την τελευταία εβδομάδα έχω καταφέρει να μην κάνω καμία παρασπονδία και είμαι πάλι 65,400!! θέλω να φτάσω 52 κιλά οπωσδήποτε.. είπα θα την κάνω ολόσωστα από δω και πέρα... έχω ξεκινήσει και γυμναστική μόνη μου.. τι λέτε βρε κορίτσια θα τα χάσω αυτά τα αναθεματισμένα τα κιλά.... δεν λέει να πέσει κάτω από 65 αυτή η κολοζυγαρια!!!
α και κάτι τελευταίο... μία θεία μου που έχασε πολλά κιλά και πολύ γρήγορα μου λέει το κόλπο είναι να μην τρως τίποτα μετά τις 5 το απόγευμα.... τις τελευταίες μέρες που το προσπάθησα βλέπω ότι το πρωί σηκώνομαι ελαφρύτερη αλλά φοβάμαι μήπως αυτό μπλοκάρει τον μεταβολισμό....εσείς τι λέτε??