Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Ξανά απ' την αρχή!!!

Απ: Ξανά απ' την αρχή!!! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17272

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
εγώ το βράδυ τρώω κανονικά..... ας πουμε εχθές έφαγα κοτόπουλο στα κάρβουνα με μια κουταλιά τζατζικι. Εγώ δεν μπορώ την στέρηση αν αισθανθώ οτι με μια δίαιτα πεινάω κάποια στιγμή θα την παρατήσω και χωρίς ενοχές. Με την Ατκινς τρώω και όλα μια χαρά. Η μητέρα μου εχθές που με είδε για αλλη μια φορά στο ψυγείο να ψάχνω να φάω κάτι μου λέει πάλι στο ψυγείο είσαι?!! Τέτοια δίαιτα που τρώς συνέχεια δεν την έχω ξαναδεί και να χάνεις κι όλας κιλά. Εκείνη την στιγμή πήγα να φάω μια φετούλα τυρί του τοστ. Με έβλεπε που άνοιγα το ψυγείο αλλά δεν έβλεπε τι έτρωγα.....
Ατκινς και πάλι Ατκινς.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Ξανά απ' την αρχή!!! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17288

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Μεταφέρω κι εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει πάνω μου, σε δίαιτες φίλων και ό,τι έχω διαβάσει. Αυτό με τα μικρά γεύματα ανά τρίωρο βοηθάει πολύ. Επίσης τα γεύματα σταματούν στις 20.00 μμ και πίνουμε νερό 1,5 ώρα πριν από κάθε γεύμα. Όσες φορές το έχω κάνει φάνηκε στη ζυγαριά μου. Απλά επειδή δεν είμαι πολύ του προγράμματος σε τέτοια πράγματα, δεν το τηρώ πάντα. Έχει όμως super αποτελέσματα ειδικά σε κάποιον που τηρεί και κατά τα άλλα τη διατροφή.

Irene, καλή δύναμη!

Απ: Ξανά απ' την αρχή!!! 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17298

• dramar
  • Το Άβαταρ του/της dramar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 4
Καλησπέρα κορίτσια και από μένα :)
Είμαι νέο μέλος στο site και είμαι 12η μέρα Άτκινς και έχω χάσει 4 με 5 κιλά(ανάλογα τα κέφια της ζυγαριας χαχα). Εγώ προσωπικά με την Άτκινς έχω βρει την υγειά μου,τρώω όσο θέλω,όποτε θέλω και όσο συχνά θέλω και πάλι χάνω!Βέβαια πάνω από 10γρ. υδατανθρ. την ημέρα δεν τρώω, αλλά δεν μετράω θερμίδες ούτε για πλάκα. Ως τώρα δεν έχω πρόβλημα, αν αργότερα κολλήσω θα κοιτάξω θερμίδες, για αυτό όποιος είναι να ξεκινήσει τώρα ας ξεκινήσει θερμιδικά και στα ωράρια χαλαρά να δει πως θα πάει και μετά ανάλογα πράττει ;) γιατί όπως ξέρουμε όλοι μας ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός :)
Τελευταία διόρθωση: 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν από dramar. Αιτία: 2 φορες βγηκε το στικερ

Απ: Ξανά απ' την αρχή!!! 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17300

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Ατιμο πραγμα ο υδατανθρακας τελικα...Ειχα χαλαρωσει τον τελευταιο καιρο(οχι τραγικα,αλλα ετρωγα αρκετους υδατ.) και εδω και 5-6 μερες μπηκα σε προγραμμα παλι.Ε με το που εριξα πολυ τους υδατ(ουτε 20 τη μερα) αμεσως πηρε την κατηφορα η ζυγραρια.Με εδειχνε μετα το πασχα 64,5-65.Σημερα με λιγες μερες προσοχης 63!Ε πως να την αφησεις μετα τη lowcarb??? :D

Απ: Ξανά απ' την αρχή!!! 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17303

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
και εγώ εχθές παρεκράπηκα .... εφαγα ενα κουλούρι πολύσπορο και χωρίς ζάχαρη το ζήλεψα όμως και το έφαγα. Απο Δευτέρα θα γίνω πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου δεν θα επιτρέψω να ξεπεράσω τους 20 γρμ υδατανθρακες ανα ημέρα.

Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω τι τυρί προτιμάτε? Τι ποσότητα τρώτε? Εγώ τρώω κίτρινο τυρί αλλα νομίζω πως ξεφεύγω στην ποσότητα.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: Ξανά απ' την αρχή!!! 14 Χρόνια 2 Μήνες πριν #17304

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Τυρια τρωω φετα και ενταμ.Αναλογα ποσο θελω.Πχ μια μερα μπορει να φαω 2-3 φετες ενταμ και ενα κομματακι φετα.Αλλη μερα μπορει μονο λιγο ενταμ ή μονο λιγη φετα.Εσυ ποσο τρως?
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.099 δευτερόλεπτα

Syndication