Καλημερα και απο μενα!!! αποφασισα να αρχισω τη ''διατροφη'' Atkins και εγω, μιας και διαβαζοντας ολα τα σχολια ολων των μελών εδω πηρα θαρρος και δυναμη και ελπιζω να τα καταφερω!!!εχω βεβαια πολλα κιλακια να χασω (40 για την ακριβεια)
μεσα σε 2 χρονια πηρα 40 κιλα..(ναι-ναι, οσο απιστευτο και αν ακουγεται) απο 56 βρεθηκα στα 96κιλα με υψος 1,70!!!
επι 2 χρονια ειχα παραμελησει εντελως τον εαυτο μου.δεν με ενδιεφερε καθολου η εξωτερικη μου εμφανιση.ετρωγα πολυ μεγαλες ποσοτητες φαγητου (κυριως υδατανθρακες) μη υπολογιζοντας τις συνεπειες!!!γευματα πλουσια σε υδατανθρακες καθε φορα μου εδιναν μια στιγμιαια απολαυση αλλα μετα απο λιγο ενιωθα κουρασμενη και εξαντλημενη!!!και αυτο με οδηγουσε στο να φαω ξανα!!!ειχα δημιουργησει λοιπον ενα φαυλο κυκλο απο τον οποιο ΔΕΝ μπορουσα να βγω!!!διαβαζοντας λοιπον αυτες τις μερες βιοχημεια(ειμαι φοιτητρια ιατρικης) για τον μεταβολισμο των καυσιμων αρχισα να συνειδητοποιω ποσο μεγαλο κακο κανω στον εαυτο μου και ποσο τον επιβαρυνω με την ανεξελεγκτη "υπερφορτωση'' του με υδατανθρακες!!!ετσι λοιπον (εχοντας διαβασει και το βιβλιο του dr Atkins) αποφασισα να αρχισω και εγω!!με υπομονη και επιμονη ελπιζω να τα καταφερω!!!ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ λοιπον σε ολους οσους αρχιζουν μαζι μου & ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε οσους συνεχιζουν σταθερα το προγραγραμμα!!!