Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ-ΕΠΙΜΟΝΗ-ΥΠΟΜΟΝΗ & θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!!

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ-ΕΠΙΜΟΝΗ-ΥΠΟΜΟΝΗ & θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1713

• euakoulini
  • Το Άβαταρ του/της euakoulini
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημερα και απο μενα!!! αποφασισα να αρχισω τη ''διατροφη'' Atkins και εγω, μιας και διαβαζοντας ολα τα σχολια ολων των μελών εδω πηρα θαρρος και δυναμη και ελπιζω να τα καταφερω!!!εχω βεβαια πολλα κιλακια να χασω (40 για την ακριβεια)
μεσα σε 2 χρονια πηρα 40 κιλα..(ναι-ναι, οσο απιστευτο και αν ακουγεται) απο 56 βρεθηκα στα 96κιλα με υψος 1,70!!!
επι 2 χρονια ειχα παραμελησει εντελως τον εαυτο μου.δεν με ενδιεφερε καθολου η εξωτερικη μου εμφανιση.ετρωγα πολυ μεγαλες ποσοτητες φαγητου (κυριως υδατανθρακες) μη υπολογιζοντας τις συνεπειες!!!γευματα πλουσια σε υδατανθρακες καθε φορα μου εδιναν μια στιγμιαια απολαυση αλλα μετα απο λιγο ενιωθα κουρασμενη και εξαντλημενη!!!και αυτο με οδηγουσε στο να φαω ξανα!!!ειχα δημιουργησει λοιπον ενα φαυλο κυκλο απο τον οποιο ΔΕΝ μπορουσα να βγω!!!διαβαζοντας λοιπον αυτες τις μερες βιοχημεια(ειμαι φοιτητρια ιατρικης) για τον μεταβολισμο των καυσιμων αρχισα να συνειδητοποιω ποσο μεγαλο κακο κανω στον εαυτο μου και ποσο τον επιβαρυνω με την ανεξελεγκτη "υπερφορτωση'' του με υδατανθρακες!!!ετσι λοιπον (εχοντας διαβασει και το βιβλιο του dr Atkins) αποφασισα να αρχισω και εγω!!με υπομονη και επιμονη ελπιζω να τα καταφερω!!!ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ λοιπον σε ολους οσους αρχιζουν μαζι μου & ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε οσους συνεχιζουν σταθερα το προγραγραμμα!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ-ΕΠΙΜΟΝΗ-ΥΠΟΜΟΝΗ & θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1715

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Καλώς ήρθες και καλή επιτυχία!Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις γιατί το θετικό στην υπόθεση είναι ότι δεν θα πεινάσεις!Χαίρομαι που είσαι φοιτήτρια ιατρικής γιατί αυτό θα πει ότι συνειδητά εσύ και εφοδιασμένη με την ειδική γνώση διαλέγεις το είδος της διατροφής που πολεμήθηκε όσο κανένα άλλο απο την ιατρική κοινότητα.Επομένως θα είσαι αντικειμενικός και έγκυρος παρατηρητης αναλυτής και εφαρμόζων την διατροφή και θα μας λές τις εντυπώσεις σου.

Re: ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ-ΕΠΙΜΟΝΗ-ΥΠΟΜΟΝΗ & θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1723

• yiannis
  • Το Άβαταρ του/της yiannis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πραγματικά πολύ ενδιαφέρον που σπουδάζεις ιατρική. Συμφωνώ με την ευθυμία, το βάρος της γνώμης σου είναι διαφορετικό από τους "μη ιατρούς" (τελος πάντων, σπουδαστές ιατρικής)
Με όλο το θάρρος της ιντερνετικής αυτής παρέας, τι έτος είσαι;

Re: ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ-ΕΠΙΜΟΝΗ-ΥΠΟΜΟΝΗ & θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1724

• euakoulini
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ειμαι στο 5 ετος Γιαννη

Re: ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ-ΕΠΙΜΟΝΗ-ΥΠΟΜΟΝΗ & θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1725

• xristina
  • Το Άβαταρ του/της xristina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλός μας βρήκες και σε βρήκαμε Ευακουλίνι!

Re: ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ-ΕΠΙΜΟΝΗ-ΥΠΟΜΟΝΗ & θα τα ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1728

• euakoulini
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
:) ) ) )
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.100 δευτερόλεπτα

Syndication