Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Ειμαι καινουργια κι εγώ στην ατκινσ!!

Re: Ειμαι καινουργια κι εγώ στην ατκινσ!! 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #13085

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Nadia μου και εγω καινουργια ειμαι.Σου ευχομαι καλη συνεχεια ....ισως να μην πρεπει να το παρακανεις με τα γλυκακια και με τις μπαρες...ε και δεν ειναι και λιγα τα κιλακια που εδιωξες.Υπομονη γλυκεια μου.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ειμαι καινουργια κι εγώ στην ατκινσ!! 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #13086

• nadia
  • Το Άβαταρ του/της nadia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλη συνεχεια και σε σενα ιρενα και ευχομαι να καταφερεις τον στοχο σου!ειμαι πολυ γλυκατζου και τρωω αρκετα ισως πρεπει να τα ελλατωσω για να δω μεγαλυτερο αποτελεσμα!εχω διωξει αρκετα κιλακια αλλα χρειαζεται κι αλλα...ευτυχως εχω πολυ μεγαλη υπομονη και δεν βιαζομαι..απλα φοβαμαι μη κανω κατι λαθος στον υπολογισμο των υδατανθρακων..ειμαι συνεχεια στο χερι με ενα μετρητη..αλλα οσο περναν οι μερες εξοικοιωνομαι!!!παντως μαρεσει πολυ σαν διαιτα...μαρεσει πολυ το κρεας και οι σαλατες ,τα αυγα τα τυρια οποτε δεν εχω κανενα προβλημα!!!ας πουμε μου ειχε λειψει η πιτσα και βρηκα συνταγη εδω στο φορουμ να φτιαξω και ξετρελαθηκα και ειναι διαιτητικη και υγιεινη!!!!

Re: Ειμαι καινουργια κι εγώ στην ατκινσ!! 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #13090

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
προσεξε τις θερμιδες!οχι ολο το ταψι :lol: :lol:

Re: Ειμαι καινουργια κι εγώ στην ατκινσ!! 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #13094

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
welcome2 lcome2 nadia , μα αρεσει που γραφεις οτι εχεις υπομονη ,να εχεις και πεισμα συναμα γιατι χρειαζεται ,για να ξεφυγουμε απο τις διατροφικες μας συνηθειες των τοσο χρονων ..
οντως προσπαθησε να αποφευγεις τα γλυκακια για την ωρα ..συνεχισε με την απλη διατροφη και μετα αφου προχωρησεις τοτε τα αρχιζεις και παλι ..
καλη επιτυχια clap ap σου ευχομαι
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: Ειμαι καινουργια κι εγώ στην ατκινσ!! 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #13103

• nadia
  • Το Άβαταρ του/της nadia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευχαριστω παιδια καλη επιτυχια σε ολους μας!!!!θα φτιαξω ατομικη πιτσα σε μικρο ταψακι ωστε και να θελω αλλη να μην εχει να φαω!!σημερα δεν εχω φαει καμια μπαρα αλλα κρατιεμαι με το ζορι γιατι το ψυγειο ειναι γεματο και μου φωναζουν μολις το ανοιγω...αλλα θα κρατηθω..για να δουμε θα ξεκολλησει η ζυγαρια.....
παντως ευχαριστω πολυ τα παιδια σε αυτο το σιτε γιατι απο σας εμαθα τυχαια την υπαρξη τησ ατκινς και μεσω των συζητησεων σας με παρακινησατε να ξεκινησω και εγω.ελπιζω να τα καταφερω και να συνεχισω οσο χρειαστει!οσο τρωω ωραια φαγητα απο τις συνταγουλες δεν προκειται να βαρεθω..με ενθουσιαζει να τρωω καθε μερα κατι διαφορετικο που εχω φτιαξει μονη μου!!!

Re: Ειμαι καινουργια κι εγώ στην ατκινσ!! 14 Χρόνια 10 Μήνες πριν #13125

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Μπραβο nadia.Προσπαθησε οσο το δυνατο να απεξαρτοποιηθεις απο τα γλυκα σιγα σιγα ακομα και αν ειναι με γλυκαντικα.Σιγα σιγα θα τα καταφερεις.Ετσι οταν διωξεις τα κιλακια σου δεν θα πεσεις με τα μουτρα παλι σαυτα....καλη συνεχεια...
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.142 δευτερόλεπτα

Syndication