Καλησπερα παιδια!!!ειμαι και εγω καινουργια εδω και ξεκινησα πριν 10 μερες την διαιτα ατκινς.ημουν 64,200 (με υψος 1.64) και θελω να φτασω 54.εχω χάσει ειδή 3 κιλά και η διαιτα μου αρέσει πολυ!!πηρα πολλες απο τις συνταγες και αρχισα να μαγειρευω μονη μου ενω πριν δεν είχα ιδεα απο μαγειρική.αγοράσα και το βιβλίο και με βοήθα πολυ.στο παρελθον ήμουν 75 κιλα και έχασα τα 11 με διαιτολόγο αλλα στην συνεχεια έκανα σκαμπανεβασματα.προσπαθησα πολλες φορες να πέσω κατω απο 62 και ποτε δεν τα καταφερα.βαρεθηκα να παιρνω τα κιλα που χανω ξανα και θέλω επιτελους να φτασω τον αρχικο μου στοχο,να ειμαι επιτελους αδυνατη οπως το είχα ονειρευτει.γι αυτο πιστευω πως αυτη η διαιτα είναι η καταλληλη για μένα και την ακολουθώ με μεγάλη χαρά.Αυτές τις μέρες ανησήχησα όμως λιγο γιατι με εδειξε η ζιγαρια 1,5 κιλο παραπανω. μετα με ξαναεδειξε 61 κιλα τωρα σταθεροποιησα αυτα τα 3 αλλα δεν έχω χάσει ουτε γραμμαριο παραπανω.οι υδατανθρακες μου δεν ξεπερνουν ποτε τα 20 γρ εχω παντα μαζι μου το βιβλιο με τα γραμ και τα υπολογιζω με κομπιουτερακι.Τρωω αρκέτα γλυκάκια όμως απο τισ συνταγές,επισης sweet balance,και μπαρεσ ατκινς που βρήκα στα ιντερσπορτ ,μηπως δεν κάνει να τα τρωω αυτα στην φάση 1?σε 4 μέρες ελεγα να προχωρησω στην φαση 2?μηπως πρεπει να παραμεινω στην 1 μεχρι να χασω αλλα 2 κιλα??