Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Ειμαι καινουργια κι εγώ στην ατκινσ!!

Re: Ειμαι καινουργια κι εγώ στην ατκινσ!! 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13387

• nadia
  • Το Άβαταρ του/της nadia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σου σοφια μαρ!σε ποια φαση της ατκινς εισαι?εγω τωρα μπηκα στην 2η φαση.η αληθεια ειναι οτι χανω ,αλλα χανω παρα πολυ αργα.ετρωγα αρκετα μεγαλες ποσοτητες στην αρχη και δεν κοιτουσα καθολου τις θερμιδες.ειμαι ειδη 3 βδομαδες στην ατκινσ και εχω χασει 4.200.θα μπορουσα και παραπανω αν δεν ετρωγα μεγαλες ποσοτητες.τωρα χανω ελαχιστα μετριεμαι καθε μερα και αντε να με δειχνει 200 γραμ πιο κατω..μια πιο πανω μια πιο κατω..και καταλαβα αυτο που μου λες..πρεπει να βρω ενα οριο για τις θερμιδες..τρωω γυρω στισ 1500 την μερα αλλα μαλλον για τα κιλα που θελω να χασω ειναι πολλες.πρεπει να τρωω κατω απο 1300,αλλα δεν το πετυχαινω παντα γιατι πειναω..ειχα υπολογισει να εχω χασει 1 κιλο ακομα,αλλα δεν πειραζει σιγα σιγα και σταθερα..τωρα θα ψηλουπολογιζω και τις θερμιδες..αυτο εφταιγε...σε ευχαριστω πολυ και εχεις δικιο στην ατκινς δεν σημαινει και οτι μπορεις να φας σαν γουρουνι..ολα με μετρο παντα..
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ειμαι καινουργια κι εγώ στην ατκινσ!! 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13390

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
nadia, προσοχη:)....μην περασεις κ σε φασεις πεινας! ουτε αυτο νομιζω οτι κανει καλο...βεβαια ενταξει, αν εχουμε μαθει να τρωμε χωρις μετρο, θα χρειαστει να μαθουμε να βαζουμε μετρο στον εαυτο μας. Αυτο πιστευω οτι μας κανει καλο γενικοτερα, στο να φροντιζουμε τον εαυτο μας κ το σωμα μας μεσω της διατροφης μας.

κ κατι ακομα: εγω πιστευω οτι δεν εχεις χασει λιγο.τωρα αν κολλας καπου, αυτο ειναι φυσιολογικο. ολοι κολλαμε καποτε στις διαιτες, και πιστευω οτι αυτο γινεται οταν πλησιαζουμε στο φυσιολογικο μας βαρος πιο πολυ.αλλα χρειαζεται υπομονη σ εκεινο το σημειο κ επιμονη. γιατι μετα ξεκολλαμε.

Re: Ειμαι καινουργια κι εγώ στην ατκινσ!! 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13391

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Α! αυτο που με ρωτησες. Ειμαι ακομα στην πρωτη....περιμενω να χασω 2 κιλα ακομα για να παω στην δευτερη φαση.

Re: Ειμαι καινουργια κι εγώ στην ατκινσ!! 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13399

• nadia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μου φαινεται θα ξαναγυρισω πισω στην πρωτη..σημερα ζυγιστηκα και με εδειξε ενα κιλο παραπανω και εχω σοκαριστει..ηπια λιγη σκετη ρακι χθεσ.μηπως φταιει αυτο?η ρακι εχει υδατανθρακες ξερει κανεις?

Re: Ειμαι καινουργια κι εγώ στην ατκινσ!! 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13408

• drmast
  • Το Άβαταρ του/της drmast
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εκτός από το όριο των θερμίδων, τσέκαρε σε παρακαλώ και το όριο των πρωτεινών που λαμβάνεις. Οι θερμίδες νομίζω ότι είναι λίγο παγίδα.....γιατί κάποια στιγμή θα τις μειώσεις τόσο,νομίζοντας ότι δεν χάνεις από αυτές, που θα βγεις από τον ορισμό της Ατκινς και θα μπεις σε υποθερμιδική δίαιτα που είναι άλλο πράγμα.
Ανάλογα με το ύψος μας υπάρχει όριο και στην λήψη της πρωτείνης...δεν μπορούμε να την παίρνουμε αλόγιστα. Στο βιβλίο έχει πίνακα ώστε να βρεις το νούμερό σου.
Προσωπικά, ανακάλυψα ότι αν ξεπεράσω κάποιο ποσοστό πρωτείνης την άλλη μέρα η ζυγαριά παίρνει τα πάνω της. Αν αντίθετα μείνω εκεί που πρέπει ακόμα και 2500 θερμίδες να καταβροχθίσω(700 πάνω από το όριό μου) θα δω έστω και λίγη καθοδική πορεία την επομένη.

Re: Ειμαι καινουργια κι εγώ στην ατκινσ!! 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13418

• nadia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Οποτε λοιπον πρεπει να ψαξω και το ποσοστο πρωτεινης αναλογα με το υψος μου και τα κιλα μου.εχω το βιβλιο αλλα δεν ειχα βρει τον χρονο να το διαβασω ολο,ειχα ασχοληθει κυριως με το τι μπορω να τρωω στην 1η φαση και ειχα αφησει ολα τα αλλα.θα τα κοιταξω σημερα ομως,γιατι τωρα καταλαβαινω πως παιζουν πολλα ρολο..μπορει να μην ξεφευγω στους υδατανθρακες αλλα πολλες φορες αντι να χασω με δειχνει λιγα γραμμαρια πανω.απο την αλλη εγω νιωθω πιο αδυνατη πιο μαζεμενη τα ρουχα μου μπαινουν πολυ πιο ανετα!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.161 δευτερόλεπτα

Syndication