Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: καινούριος

καινούριος 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12863

• Marios
  • Το Άβαταρ του/της Marios
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας.

Είμαι 1.76 και 93 κιλά. ¨(

Πιστεύω πως η δίαιτα Άτκινς είναι η μόνη δίαιτα που μπορώ να εφαρμόσω.

Χρειάζομαι συμπαράσταση από άτομα που αρχίζουν τώρα και από άτομα που την ακολουθούν εδώ και καιρό, γιατί δυστυχώς δεν έχω πολλή υποστήριξη από τους δικούς μου. Ειρωνεύονται κιόλας...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: καινούριος 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12868

• White
  • Το Άβαταρ του/της White
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
τοτε απλα μην λες στους δικους σου οτι κανεις atkins
πες οτι αποφασισες να τρεφεσαι πιο υγειινα
τρωγοντας το κρεατακι με λαχανικα
αντι για ψωμια και μακαρονια που παχαινουν...
πραγμα που ειναι και η αληθεια στο κατω κατω

μην ξεχασεις να παρεις και το πολυβιταμινουχο σου!

Re: καινούριος 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12872

• Marios
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
White σ'ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Tελικά το είπα στους δικούς μου. Απλά δεν μου έχουν πολλή εμπιστοσύνη γιατί η αλήθεια είναι ότι παρατούσα τις δίαιτες που έκανα λόγω πείνας κυρίως. Γι' αυτό νιώθω πως με αυτή τη δίαιτα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Τι είναι το πολυβιταμινούχο; Πού μπορώ να το βρω; Είναι απαραίτητο τώρα που δεν τρώω φρούτα και πολλά λαχανικά;

Re: καινούριος 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12887

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Kαλως ηρθες, Μαριε
Μια πολυβυταμινη, ο,τι εσυ θελεις.. εμεις παιρνουμε τις Mylti-mylti της Power health, γιατι εχουν καλυτερη γευση (ροδακινο), αλλα οποια κ να παρεις το ιδιο ειναι.. τις χρειαζομαστε γι αυτο ακριβως -λογω ελλειψης δημητριακων, φρουτων κ ποικιλιας λαχανικων, χρησιμοποιουμε περισσοτερο οσα ειναι χαμηλα σε υδατ, τουλαχιστον στην 1η φαση... εισαι κ τυχερος ομως γιατι ειναι η εποχη της φραουλας που εχει λιγους υδατ κ θα μπορεις να φας κ φρουτο.. μην πτοεισαι απ ο,τι ακους..κ θ ακουσεις πολλα.. αλλα τουλαχιστον απο δω, απ τις εμπειριες μας, θα δεις οτι κανεις το καλυτερο για σενα.. δες τις "ιστοριες", αλλα κ απ τις ερωτησεις ολων μας οσοι ειχαμε τις αμφιβολιες κ τις ανησυχιες μας, μετα απο εξετασεις, ολοι μας τη συστηνουμε ανεπιφυλακτα.. κ μιλαμε για τεραστιες διαφορες σε εργαστηριακες εξετασεις, συμπτωματα απο διαφορες χρονιες καταστασεις, αισθητικο αποτελεσμα αλλα κ διαθεση.. ολοι ειμαστε στα πανω μας κ παραπανω (πεταμε κ δεν πειναμε!!).. οταν κ οι δικοι σου δουν τα δικα σου αποτελεσματα τοτε θα παρεις το "αιμα σου πισω" κ θα εχεις οχι μονο συμπαρασταση αλλα κ συνοδοιπορους-οπαδους!! που δε θα σου αρεσει τοτε, γιατι θα πρεπει να μοιραζεσαι τις λιχουδιες μας.. τωρα θα τα χαιρεσαι μονος (ρωτα κ μας που ψαχνουμε πού να τα κρυψουμε;!!)
Καλη μας συνεχεια..

Re: καινούριος 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12888

• Marios
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Eυχαριστώ Joanna! :) Όντως από διάθεση είμαι ανεβασμένος, σε σχέση με άλλες δίαιτες που έπρεπε είτε να μην τρώω καλά, είτε να τρώω συνεχώς φρούτα και δημητριακά που δεν με ενθουσιάζουν.

Re: καινούριος 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #12889

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Τι να σου πω;
Εγω με 3 παιδια, στην εφηβεια 1 κ φοιτητες 2-που θαπρεπε να πεταω ή να πηδαω απο μπαλκονι!- κ με την κριση κ τα εξοδα.. δεν το συζητω.. ειμαι μες στη καλη χαρα, απο τοτε που αρχισα..χωρις φουσκωματα, πονους απο ευερεθιστο εντερο, ελαχιστα συμπτωματα απο κλιμακτηριο, ελαχιστη ενοχληση απο μεση (μου λειβονται ακομα 6 κιλα βεβαια) κ εξετασεις πολυ καλυτερες, απ οτι με διαιτα χαμηλων λιπαρων κ κρατει απο κρεας λογω χρονιας υπερχοληστρερ-τριγλυκεριδαιμιας, κ χωρις το συνδρομο του Ορ. Μακρη -κοιλουμπα- κ με χαιρομαι οταν με κοιταζω στον καθρεφτη κ οταν ντυνομαι, βαζω ο,τι μ αρεσει κ οχι οπου μπαινω κ στενα βεβαια σαν εφηβη σχεδον -αν κ ετεροχρονισμενα, δεν με πειραζει καθολου.. πειστηκαν κ τα παιδια μου, που το χρειαζονταν οπωσδηποτε.. τι αλλο να ζητησω.. βουρ κ μη χαμπαριαζεις.. ολοι εδω μεσα ετσι ειμαστε, μια χαρουμενη υγιης παρεα, μ ολο τον ενθουσιασμο της γνωσης οτι κανουμε το καλυτερο ο καθενας για τον εαυτο του κ για οσους ειναι κοντα μας (ειτε στο αμεσο περιβαλλον μας ειτε εδω στο παρεακι μας).. για να μας "εχουν" οσοι μας χρειαζονται κ οσοι μας αγαπανε..χερι-χερι θα την κατεβουμε αυτη την κατηφορα (της ζυγαριας) κ λεω κατηφορα γιατι δεν εχει δυσκολια.. κ αν σου κανουν την επιλογη δυσκολη, με την κριτικη τους οι αλλοι, μπαινεις εδω κ "ανεβαινεις" αμεσως!!..
Καλη μας συνεχεια..
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.108 δευτερόλεπτα

Syndication