Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: καινούριος

Re: καινούριος 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13305

• Marios
  • Το Άβαταρ του/της Marios
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας. Δυστυχώς roadrunner! Δεν έκανε για μένα αυτή η δίαιτα... Όντως την πρώτη μέρα που έφαγα αρνί και κοτόπουλο δούλεψε και την επόμενη ήμουν 2 κιλά κάτω. Μετά τηρούσα το όριο των υδατάνθρακων αλλά τρώγοντας σαλάμι αέρος, μαγιονέζα και sweet & balance, λόγω των πολλών θερμίδων έβαζα κιλά! Σας χαιρετώ... Επειδή ανεξάρτητα από το τι έγινε συνδέθηκα μαζί σας αν θέλετε να με κάνετε add στο facebook. Charalambos Zambas. Όλα τα μέλη του φόρουμ είναι ευπρόσδεκτα. Το Μάριος είναι το όνομα ενός κολλητού μου φίλου. :p
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: καινούριος 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13310

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
βρε Μαριε γιατι δεν μειωνεις λιγο τις θερμιδες σου για να αρχισεις να χανεις?δηλαδη αν ακολουθησεις καποιο προγραμμα πεινας πιστευεις οτι θα αντεξεις περισσοτερο?αχ!πιστεψε με τα χω δοκιμασει ολα και το συμπερασμα μου ειναι οτι αν πεινας η αν στερησε διαφορα καποια στιγμη θα πεσεις με τα μουτρα σε οοοοολα αυτα που δεν πρεπει να τρως!θα σου ελεγα να δωσεις μια ευκαιρια ακομα [στον εαυτο σου] και να αρχισεις ξανα πιο συνειδητα,χωρις υπερβολες σε ποσοτητες και πιστευω θα τα καταφερεις!τι ειναι για σενα καλυτερο?να τρως ας πουμε που και που λιγη σοκολατα γιωτης οχι ολοκληρη τη μιση,η΄ να βλεπεις τους αλλους να απολαμβανουν ενα γλυκο κι εσυ να τους κοιτας χωρις να χεις τη δικη σου γλυκια επιλογη?????δεν ξερω εγω γνωριζοντας οτι μπορω να τρωω και το γλυκο μου αντεχω μια χαρα!δεν ειπα οτι συνεχως αδυνατιζω,οταν ξεφευγω κι εγω σε ποσοτητα γλυκου η αλμυρου, εχω αρκετα σκαμπανευασματα στη ζυγαρια αλλα λιγο να προσεξω επανερχομαι μια χαρα!περισυ ειχα χασει 4-5 κιλα σε διαιτολογο σε τρεις περιπου μηνες και ζοριστηκα αρκετα.φυσικα τα πηρα πισω μολις σταματησα να πηγαινω!ε!φετος εχασα πανω κατω τα ιδια 3 κιλα ,ειναι σαν να χασα 5 ,και ειλικρινα σχεδον δεν καταλαβα για ποτε τα χασα,εννοω δεν δυσκολευτηκα καθολου.εσυ που εισαι και αντρας αρα καλυτερος μεταβολισμος πιστευω αν προσπαθησεις λιγο καλυτερα θα εχεις αποτελεσματα!γνωμη μου παντα!!!

Re: καινούριος 15 Χρόνια 1 Μήνας πριν #13313

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
marie ουτε κουβεντα ,καλα στα λεει η sasa απο πανω , να συνεχισεις αλλα οχι με τα sweet n' balance αυτα ειναι σκετη παγιδα και το λεω και το πιστευω οχι μονο για σενα αλλα και για αλλα παιδια εδω μεσα , παιδες αρχικα κανουμε διατροφη για να χασουμε τα επιπλεον κιλα μας ,δεν μπορει να τρωμε τα παντα οπως και αν ονομαζονται αυτα ..λοιπον μην απογοητευεσαι ,απλα δεν το ξεκινησες σωστα ,θελει μαχαιρι ολα τα γλυκα τελος ..να μην τα σκεφτεσαι κανε ενα μηνα σωστα την διατροφη ,χωρις επεξεργασμενους υδατανθρακες και να τα ξαναπουμε ...
σου στελνω και π.μ.

φιλια σε ολους και να θυμαστε τα γλυκακια ειναι μικροι :evil: μας πανε πισω
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα

Syndication