Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Θα προσπαθήσω κιεγώ

Θα προσπαθήσω κιεγώ 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10383

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Γεια σας κι από μένα! Λέω κι εγώ να μπω στην παρέα σας και να το προσπαθήσω με την Atkins μια και...με πείσατε! Και λέω να το προσπαθήσω γιατί ανέκαθεν τα γλυκά (σοκολατοειδή) και οι πατάτες είναι η αδυναμία μου. Αν και στην εφηβεία μου είχα παχύνει σε κάποια φάση, κατόρθωσα κι έχασα τα κιλά μου. Μετά ήμουν λεπτή. Στις εγκυμοσύνες μου έβαζα πολλά κιλά (20-25) τα οποία όμως μετά έχανα και παρέμενα λεπτή. Τον τελευταίο χρόνο όμως παραιτήθηκα με αποτέλεσμα να πάρω γύρω στα 7 κιλά, τα οποία τώρα θα επιδιώξω να χάσω. Διάβασα αρκετά για την Atkins, έχω πειστεί όπως είπα, αλλά έχω κάποιες απορίες τις οποίες ελπιζω να μου λυσετε:
1. Οι καθαροί υδατάνθρακες προκύπτουν αν αφαιρέσουμε τις φυτικές ίνες από τους αναγραφόμενους στη συσκευασία υ/α?
2. Στην πρώτη φάση απαγορέυονται δια ροπάλου τα φρούτα ακόμα και αν το ημερήσιο άθροισμα είναι κατω από 20?
3. Η πρώτη φάση διαρκεί μεχρι να χάσω το 1/2 της επιθυμητής απώλειας? Στη δική μου περίπτωση 3,5 κιλά?
4. Η μαγιονέζα που επιτρέπεται είναι η full ή light?
5. Στην πρώτη φάση επιτρέπεται λίγο γαλατάκι στον καφέ?
6. Στην πρώτη φάση γιατί λένε ότι πχ επιτρέπεται 100γρ φέτα ενώ η φέτα έχει 0 υ/α? Γενικά έχω μπερδευτεί μετράμε θερμίδες ή δεν μετράμε? Γιατί ενώ η δίαιτα"ισχυρίζεται" ότι μετρά υ/α και όχι θερμίδες, στο site βλεπω ότι μετράτε. Δεν μπορώ να σαβουριάσω όσο κρέας και αυγό θέλω δηλαδή;
7. Όταν με το καλό ολοκληρώσω τις φάσεις της δίαιτας με παίρνει να πίνω κόκκινο κρασάκι που και που?
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια που είμαι σίγουρη ότι θα μου δώσετε και ελπίζω ότι θα τα λέμε από δω και πέρα!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Θα προσπαθήσω κιεγώ 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10391

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
galadriel welcome2 lcome2
1. Ετσι ακριβως ειναι με τους καθαρους, αλλα ολοι στην αρχη τα μετραμε σαν ενα, για να μην κανουμε λαθη και για να ειμαστε ασφαλεις.
2.Φρουτα=φρουκτοζη=σακχαρα, και εμεις αυτα ακριβως θελουμε να βγαλουμε απο τη διατροφη μας στην α φαση.
3. Στην πρωτη φαση, μπορεις να μεινεις απο 15 μερες μινιμουμ, μεχρι οσο θες εσυ. Αρκει σταδιακα, να περασεις μετα και στις αλλες φασεις.
4.Οτι ειναι light, εχει παραπανω υδ/ες.
5.Ελαχιστο γαλα. ναι. Δοκιμασε ομως την κρεμα γαλακτος. Θα σου αρεσει περισσοτερο.
6.Οταν μετρας και υδ/ες και θερμιδες, το αποτελεσμα ειναι αμεσο και σιγουρο.
7.Στις τελευταιες φασεις, φυσικα και μπορεις που και που να πινεις το κρασακι σου.
Ελπιζω να σε βοηθησα.
love your self

Re: Θα προσπαθήσω κιεγώ 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10392

• mairoula
  • Το Άβαταρ του/της mairoula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα σε όλες και όλους,

αποφάσισα κι εγώ από την προηγούμενη Δευτέρα να ξεκινήσω αυτή τη διατροφή αφού ενημερώθηκα πρώτα από τις συμβουλές σας εδώ. Αν και ξεκίνησα Δευτέρα έκανα το λάθος και ζυγίστηκα πρώτη φορά την Τετάρτη το πρωί όπου η ζυγαριά με έδειξε 72.900. Έχω συμπληρώσει μία εβδομάδα και το πρωί ήμουν 72.100. Θέλω να ρωτήσω αυτός ο ρυθμός απώλειας βάρους (δηλαδή 800γρ) είναι ο επιθυμητός για την Atkins ή εγώ κάτι δεν έκανα καλά? Να σας ενημερώσω ότι αυτά που έτρωγα σε πολύ λογικές ποσότητες ήταν κοτόπουλο τη μια μέρα, γύρος την άλλη, καλαμάκια χοιρινά την άλλη κλπ. το μεσημέρι μόνο συνόδευα το κρέας με λίγο μαρούλι, γραβιέρα και τις δύο τελευταίες ημέρες μισό γιαούρτι. Το βράδυ τσιμπούσα λίγο κρέας σκέτο (γύρω στα 80 γρ). Ενδιάμεσα πίνω δύο καφέδες (όχι ντεκαφεινέ) με λίγο γάλα που τις δύο τελευταίες ημέρες το αντικατέστησα με κρέμα γάλακτος. Εννοείται πως στους καφέδες βάζω μόνο ζαχαρίνη. Γενικώς δεν έχω αγγίξει τίποτα από τα απαγορευμένα.

Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας
Μαίρη

Re: Θα προσπαθήσω κιεγώ 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10393

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
Καλη σου βδομαδα, Μαιρουλα..
Αν κ δεν ειμαι πολυ παληα..απ οσο ξερω αυτο που ειναι σημαντικο στην 1η φαση ειναι το λιπος...βαλε λιγο λιπακι στο μενου σου, π.χ μαγιονεζα κ λαδακι τη σαλατουλα σου, μην την περιοριζεις σε τοσο λιγο, σε φουσκωνει κ τη χρειαζεσαι για την "τουαλετα". Αν δεν πηγαινεις, λογικα θα κρατας ο,τι τρως..κ το λιπακι σε "χορταινει" κ ο οργανισμος σου βρισκει "καυσιμο"..800 γρ σε λιγοτερο απο 8 μερες (Τετ. ζυγιστηκες) δεν ειναι κ ασχημα..αλλοι εχουν μεγαλυτερες απωλειες, αλλοι οχι, εξαρταται τον καθε οργανισμο, καθως κ την δραστηριοτητα.. αλλα μετρο θαναι τα ρουχαλακια σου πρωτα κ μετα η ζυγαρια, γραψε κ τις ενδειξεις της μεζουρας για περιφερεια, κοιλια, μηρους κ μπρατσα.. κρατα ημερολογιο κ για τη διατροφη κ για τις αλλαγες στο σωμα σου..εχουμε κ ενοτητα ανακοινωσεων γι αυτα, βρες τη.. κ γω τις πρωτες μερες δεν εβλεπα να κουνιεται η ζυγαρια, αλλα τα ρουχα μου, άλλα ελεγαν, το ιδιο εχει κ η αδελφη μου που ειναι μολις 3 βδομ στη διατροφη..τωρα, 4 μηνες μετα, ειμαι 12.5 κιλα κ πολλους ποντους μειον (παει η στομαχα μου!) -εξαιρετικα ευχαριστο αλλα αντιοικονομικο, θελω νεα γκαρνταρομπα, με τετοια κριση!!- Ελεγξε κ με Κετοστιξ αν "καις", αν κ αυτο δεν ειναι απαραιτητα αποδειξη, αλλοι με τουρμπο κετωση δεν χανουν κ αλλοι χωρις καθολου (π.χ εγω) χανουμε..
Η υπομονη κ η επιμονη ειναι βασικη στη διατροφη αυτη..εξαλλου ειναι για μια ζωη.. δε βαλαμε τα κιλα μας σε μια μερα, ουτε σε μια βδομαδα.. κ δεν ειναι ουτε υγιεινο, ουτε το ζητουμενο τετοιος ρυθμος..με το χρονο "συνηθιζουμε" στην ριζικη αλλαγη κ εξοικειωνομαστε με τους υπολογισμους, γι αυτο εχει κ 4 φασεις..για την κατακτηση της συνηθειας στο νεο τροπο..
Καλως μας ηρθες κ καλη συνεχεια...

Re: Θα προσπαθήσω κιεγώ 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10394

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για τις διευκρινήσεις, αλλά να και μερικές απορίες ακόμα που προέκυψαν μόλις άρχισα να ψωνίζω "atkinsικά".
Σε κάποια τρόφιμα γράφει πχ 2 γρ υ/ από τα οποία 2 είναι σάκκχαρα. Τι σημαίνει αυτό και πως επηρεάζει τα αποτελέσματά μου;
Επίσης αγόρασα centrum αναβράζοντα από το φαρμακείο . Έτσι για να μη με πιάσουν κομάρες γιατί κάνω έντονη πνευματική εργασία. Ανάμεσα στα γλυκαντικά πχ ασπαρτάμη αναφέρεται και η σακχαρόζη. Φαντάζομαι όλα αυτά σε αμελητέες ποσότητες. Το σκεύασμα είναι χωρίς θερμίδες. Να το πάρω λέτε ή να το δώσω δρόμο; Κανείς με παρόμοιες εμπειρίες;

Re: Θα προσπαθήσω κιεγώ 15 Χρόνια 8 Μήνες πριν #10395

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
αυτό που λέει το ρουλάκι είναι μεγάλη αλήθεια... οτι το αποτέλεσμα είναι αμεσο και σίγουρο όταν μετράς και υδατάνθρακες και θερμίδες..
εγώ ξεκίνησα πριν 7 μέρες και μετρούσα μόνο υδατάνθρακες κ καθόλου θερμίδες επομένως έτρωγα τεράστιες ποσότητες ακόμα κ αν δεν πεινούσα κ άλλο.. το αποτέλεσμα είναι οτι ναι μεν δεν πάχυνα αλλά δεν αδυνάτησα κιόλας. παρ' όλα αυτά έχασα πόντους!!!!(πως έγινε αυτό δεν ξέρω....)
άρα 1 εβδομάδα τζάμπα κόπος....:( από σήμερα λοιπόν μετράω ΄και θερμίδες!!!
είμαι 67,200 με 1.70 ύψος και θέλω να φτάσω τα 58 που είναι τα φυσιολογικά μου κιλά. καλή μου επιτυχία κ καλή επιτυχία σε όλους!!!!!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.171 δευτερόλεπτα

Syndication