Καλη σου βδομαδα, Μαιρουλα..
Αν κ δεν ειμαι πολυ παληα..απ οσο ξερω αυτο που ειναι σημαντικο στην 1η φαση ειναι το λιπος...βαλε λιγο λιπακι στο μενου σου, π.χ μαγιονεζα κ λαδακι τη σαλατουλα σου, μην την περιοριζεις σε τοσο λιγο, σε φουσκωνει κ τη χρειαζεσαι για την "τουαλετα". Αν δεν πηγαινεις, λογικα θα κρατας ο,τι τρως..κ το λιπακι σε "χορταινει" κ ο οργανισμος σου βρισκει "καυσιμο"..800 γρ σε λιγοτερο απο 8 μερες (Τετ. ζυγιστηκες) δεν ειναι κ ασχημα..αλλοι εχουν μεγαλυτερες απωλειες, αλλοι οχι, εξαρταται τον καθε οργανισμο, καθως κ την δραστηριοτητα.. αλλα μετρο θαναι τα ρουχαλακια σου πρωτα κ μετα η ζυγαρια, γραψε κ τις ενδειξεις της μεζουρας για περιφερεια, κοιλια, μηρους κ μπρατσα.. κρατα ημερολογιο κ για τη διατροφη κ για τις αλλαγες στο σωμα σου..εχουμε κ ενοτητα ανακοινωσεων γι αυτα, βρες τη.. κ γω τις πρωτες μερες δεν εβλεπα να κουνιεται η ζυγαρια, αλλα τα ρουχα μου, άλλα ελεγαν, το ιδιο εχει κ η αδελφη μου που ειναι μολις 3 βδομ στη διατροφη..τωρα, 4 μηνες μετα, ειμαι 12.5 κιλα κ πολλους ποντους μειον (παει η στομαχα μου!) -εξαιρετικα ευχαριστο αλλα αντιοικονομικο, θελω νεα γκαρνταρομπα, με τετοια κριση!!- Ελεγξε κ με Κετοστιξ αν "καις", αν κ αυτο δεν ειναι απαραιτητα αποδειξη, αλλοι με τουρμπο κετωση δεν χανουν κ αλλοι χωρις καθολου (π.χ εγω) χανουμε..
Η υπομονη κ η επιμονη ειναι βασικη στη διατροφη αυτη..εξαλλου ειναι για μια ζωη.. δε βαλαμε τα κιλα μας σε μια μερα, ουτε σε μια βδομαδα.. κ δεν ειναι ουτε υγιεινο, ουτε το ζητουμενο τετοιος ρυθμος..με το χρονο "συνηθιζουμε" στην ριζικη αλλαγη κ εξοικειωνομαστε με τους υπολογισμους, γι αυτο εχει κ 4 φασεις..για την κατακτηση της συνηθειας στο νεο τροπο..
Καλως μας ηρθες κ καλη συνεχεια...