Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Αντισυλληπτικα

Αντισυλληπτικα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6816

  • efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 188
Καλησπέρα σε ολους!!! Σας βρήκα εντελώς τυχαία, ενώ έψαχνα για καταστήματα που πουλούν προϊόντα atkins. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα πάντα, αλλά θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα, σε περίπτωση που έχει κάποιος εμπειρία!
Κατ'αρχάς έκανα τη διατροφή atkins για πρώτη φορά πριν δυο χρόνια. Την ξεκίνησα για να χάσω 2-3 κιλά, και τελικά έχασα 8, με την πρώτη φάση 10 μέρες και μετά κατευθείαν στην τρίτη, γιατί φοβήθηκα ότι έχανα με υπερβολικό ρυθμό. Τις γιορτές που πέρασαν ξέφυγα αρκετα, και αποφάσισα να ξεκινήσω την πρώτη φάση από την αρχή.
Το θέμα είναι ότι εδώ και 12 μέρες εχω χάσει μετα βίας μισό κιλό !!! Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται η θεραπεία με αντισυλληπτικά που ακολουθώ εδώ και τέσσερις μήνες (ξέρω ότι ίσως και η αύξηση βάρους να οφείλεται εν μέρει εκει)? Να σημειώσω ότι παίρνω τα πιο "ελαφριά" χάπια που κυκλοφορούν, και η συμβουλή της γυναικολόγου ήταν "περιόρισε όσο μπορείς τους υδατάνθρακες".
Επίσης: όταν πρωτοξεκίνησα την atkins είχα σταματήσει τη γυμναστική. Τότε νομίζω ότι έχασα και αρκετή μυική μάζα (εμφανής χαλάρωση), γι αυτό και η μεγάλη απώλεια. Τώρα γυμνάζομαι και είμαι αρκετά μυώδης.
Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ! δεν σκοπεύω να σταματήσω την προσπάθεια, απλά αν είναι κατά κάποιο τρόπο δικαιολογημένη η στασιμότητα, να το δω με άλλο μάτι!!!
Μπράβο σε όλους για την δουλειά εδώ!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Αντισυλληπτικα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6831

  • roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 1073
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
efaki, γεια σου. Το μονο που εχω να πω για το ερωτημα σου, ειναι: join the club. Η δευτερη φορα ειναι σαφως ποιο δυσκολη απο τη πρωτη, για τρεις λογους. (στους οποιους κατεληξα μετα απο δυο περιπου μηνες "δευτερης" προσπαθειας)
α) Δεν εχεις πολλα κιλα να χασεις.
β) ο παλιο-μεταβολισμος σου εχει μνημη...
γ) ειναι δυσκολο, οταν ξανακυλησεις στον βουρκο της αμαρτιας, να επανελθεις στο σωστο δρομο...
Δεν νομιζω να φταινε τα αντισυλληπτικα, εφοσον εκοψες τους υδατανθρακες. Αλλωστε αυτα απ'οσο ξερω κανουν κατακαρατηση. Και απο οτι διαβασα εισαι ατομο που προσεχει γενικοτερα και αρα πινει και πολυ νερακι. Ε;
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Αντισυλληπτικα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6836

  • efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 188
Ρουλάκι καλημέρα!!!
κι εγώ θέλω να πιστεύω πως δεν είναι τα αντισυλληπτικά! Σήμερα ζυγίστηκα και είμαι μείον 1,6 Kg!!Και το ΣΚ έτρωγα απέξω (βέβαια σουβλάκια χοιρινά και ούτε μισή πατάτα). Γενικά προσέχω και είμαι πειθαρχημένη σε σημείο υπερβολής! Απλά τις γιορτές έπεσα στα γλυκά (πράγμα πρωτοφανές για μενα). Πιστεύω ότι ο μεταβολισμός μου κρατεί καλά ακόμα, διαφορετικά θα είχα πάρει πάνω από δέκα κιλα (μιλάω για πολύ γλυκό και τσιπουροκατάσταση καθημερινά).
Όσο για το νερο: τώρα πίνω πάνω από δύο λίτρα καθημερινά συν ο,τι πιο στο γυμναστήριο. Και πράσινο τσάι.

Υποψιάζομαι το μεγάλο μου λάθος: coca cola zero. Έπινα πάρα πολύ! είχα φτάσει και τα δύο λίτρα!!! και απλά δεν θεωρούσα οτι είναι λάθος. Αλλά τελικά:
α) Έτσι έπινα λιγότερο νερο
β) Ξαναδιάβασα πιο προσεκτικά το βιβλίο του Atkins και είδα ότι και η ασπαρτάμη ανεβάζει το σάκχαρο στο αίμα και μπορεί να προκαλέσει ινσουλινοαντίσταση.

Την έκοψα μαχαίρι, το ίδιο και τις τσίχλες, και είδα αποτέλεσμα!!! Έχετε το νου σας!!!

(και μετά μου έφταιγαν τα χαπια!!!)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Αντισυλληπτικα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6847

  • alexandrita
  • Το Άβαταρ του/της alexandrita
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 13
Με τις τσίχλες έχω τεράστιο θέμα...Τρώω ένα πακέτο τη μέρα και δυσκολεύομαι να τις περιορίσω...Είμαι εθισμένη!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Αντισυλληπτικα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6848

  • efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 188
Μία από τα ίδια.... Αν δεν μασαω δεν μπορώ να σκεφτω!!!!!!!!!!! μία βδομάδα τις έκοψα και μόλις ξανακύλησα... :-( (
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Αντισυλληπτικα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6849

  • sofia
  • Το Άβαταρ του/της sofia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 35
kai go etsi nomiza me tis tsixles koritsia alla sinitheia einai ola
kai opote mou pernaei san skepsi na ksanakiliso thymamai poso exo laxtarisei na foreso stena bloutzinakia kai oraia rouxalakia kai erxomai sta <isa mou> :lol:
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.190 δευτερόλεπτα

Syndication