Καλησπέρα σε ολους!!! Σας βρήκα εντελώς τυχαία, ενώ έψαχνα για καταστήματα που πουλούν προϊόντα atkins. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τα πάντα, αλλά θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα, σε περίπτωση που έχει κάποιος εμπειρία!
Κατ'αρχάς έκανα τη διατροφή atkins για πρώτη φορά πριν δυο χρόνια. Την ξεκίνησα για να χάσω 2-3 κιλά, και τελικά έχασα 8, με την πρώτη φάση 10 μέρες και μετά κατευθείαν στην τρίτη, γιατί φοβήθηκα ότι έχανα με υπερβολικό ρυθμό. Τις γιορτές που πέρασαν ξέφυγα αρκετα, και αποφάσισα να ξεκινήσω την πρώτη φάση από την αρχή.
Το θέμα είναι ότι εδώ και 12 μέρες εχω χάσει μετα βίας μισό κιλό !!! Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται η θεραπεία με αντισυλληπτικά που ακολουθώ εδώ και τέσσερις μήνες (ξέρω ότι ίσως και η αύξηση βάρους να οφείλεται εν μέρει εκει)? Να σημειώσω ότι παίρνω τα πιο "ελαφριά" χάπια που κυκλοφορούν, και η συμβουλή της γυναικολόγου ήταν "περιόρισε όσο μπορείς τους υδατάνθρακες".
Επίσης: όταν πρωτοξεκίνησα την atkins είχα σταματήσει τη γυμναστική. Τότε νομίζω ότι έχασα και αρκετή μυική μάζα (εμφανής χαλάρωση), γι αυτό και η μεγάλη απώλεια. Τώρα γυμνάζομαι και είμαι αρκετά μυώδης.
Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ! δεν σκοπεύω να σταματήσω την προσπάθεια, απλά αν είναι κατά κάποιο τρόπο δικαιολογημένη η στασιμότητα, να το δω με άλλο μάτι!!!
Μπράβο σε όλους για την δουλειά εδώ!!!