Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Αντισυλληπτικα

Re: Αντισυλληπτικα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6851

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
με έπεισες... παει το πακετο, και είχε άλλες 6... :-) Χαλάλι!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Αντισυλληπτικα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6854

• alexandrita
  • Το Άβαταρ του/της alexandrita
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δε φαντάζεστε πόσο χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη και συμπάσχουμε όλες μαζί!!!!
Μου δίνεται πολύ κουράγιο... και πιστέψτε με, το έχω πολύ ανάγκη...

Re: Αντισυλληπτικα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6900

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Κοριτσια, ειχα το ιδιο προβλημα, μεχρι που μου ξεκολλησε δυο φορες η γεφυρα!!! Και προκειμενου να τρεχω τρεις την ωρα στον οδοντιατρο, τις εκοψα και ησυχασα.

Sofia, please. μην ξαναγραψεις με greeklish.
love your self

Re: Αντισυλληπτικα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6905

• Stardust
  • Το Άβαταρ του/της Stardust
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τα αντισυλληπτικά επειδή περιέχουν οιστρογόνα δημιουργούν αναμφίβολα μια κατακράτηση υγρών απο μικρή μέχρι και μεγάλη ανάλογα με τον τύπο και την δόση του οιστρογόνου που χρησιμοποιείται.Επίσης τα οιστρογόνα είναι η ορμόνη η οποία είναι υπεύθυνη για την διαφορά που έχουν οι γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες στο ποσοστό λίπους στο σώμα τους.Τα ανδρογόνα δημιουργούν μύες ενώ τα οιστρογόνα λίπος.Ειναι φυσιολογικό λοιπόν οταν χρησιμοποιούνται αντισυλληπτικά να είναι λίγο δυσκολότερο το θέμα αδυνάτισμα!Και απ'την στιγμή που οι μύες θέλουν ενέργεια για να συντηρηθούν δεν είναι τυχαίο που οι άνδρες χρειάζονται περισσότερες θερμίδες απ'οτι οι γυναίκες για να συντηρήσουν το βάρος τους .

Re: Αντισυλληπτικα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6907

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για "τα φώτα" σου!!! Η αλήθεια είναι ότι έχασα βάρος ενώ παίρνω τα χάπια, αλλά με ρυθμούς...χελώνας!!! απ ότι κατάλαβα έχουν την μικρότερη περιεκτικότητα σε οιστρογόνα απ όσα τρίτης γενιάς αντισυλληπτικά κυκλοφορούν στην αγορά (μάλλον εσύ θα ξέρεις καλύτερα-χεχε!).
Αυτό που δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει είναι το αν έχω παρει βάρος λόγω χαπιών! (Βέβαια έφαγα στις γιορτες, δεν μπορώ να πω!!!). Τι να πω, θα συνεχίσω και θα δούμε. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά!

Re: Αντισυλληπτικα 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #6910

• Stardust
  • Το Άβαταρ του/της Stardust
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κοίταξε να δείς.Θα σου πω ενα παράδειγμα που δίνω στο φαρμακείο οταν έρχονται πελάτες και μου λένε οτι έχουν υποθυρεοϊδισμο και για αυτό παχαίνουν.Εγω τους απαντάω οτι στην κατοχή ακόμα και οι υποθυρεοϊδικοί ηταν αδυνατοι.Αρα ναι μεν το πρόβλημα υγείας μπορεί να σε δυσκολέψει να χασεις βάρος αλλα αν δεν φας παραπάνω δεν υπάρχει περίπτωση να παχύνεις.Προφανως έχω καταλάβει πιο χάπι σου έχει δώσει ο γιατρός και ναι, είναι απο τα καλύτερα που υπάρχουν με ελάχιστες παρενέργειες και πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.084 δευτερόλεπτα

Syndication