Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: πως να ξεκολλησωεχω κανει πολλα...

Re: πως να ξεκολλησωεχω κανει πολλα... 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #710

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ολα καλα βρε παιδια αλλα μην μου μιλησετε για γυμναστηριο! εχουμε μια σχεση "παθους!"...
προτιμω να κοψω λιγες θερμιδες ακομα παρα να κανω γυμναστικη@ αρκετα περπαταω στην κλινικη ολη μερα!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: πως να ξεκολλησωεχω κανει πολλα... 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #712

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλημέρα Κατερίνα!

Αρχικά, μην αγχώνεσαι. Μετά... να ρωτήσω για το κολπάκι. Όταν λες πάλι τα ίδια εννοείς πως πήρες μισό κιλό που είχες χάσει την προηγούμενη; Ή απλά δεν έχασες άλλο; Το έκανες αρκετές μέρες αυτό ή μόνο μία; Επίσης, πόσες θερμίδες τρως ημερησίως περίπου; Και πόσους υδατάνθρακες;
Να σε προσέχεις, Marina

Re: πως να ξεκολλησωεχω κανει πολλα... 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #713

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα! εννοω οτι την πρωτη μερα που κατεβηκα στους 5 υδ. με εδειξε μισο κιλο κατω κ την επομενη παλι το ειχα παρει το μισο κιλο κ ημουν ξανα στα προηγουμενα. δεν παιρνω παραπανω ουτε γραμμαριο αλλα δεν παει κ κατω. να σου πω οτι τρωω πολυ ολη μερα δε νομιζω να το σημερινο μου προγραμμα: π-τσαι με 2 ζαχαρινες+τυρι+ζαμπον, μ-100γρ.χορτα βραστα με λαδι+λεμονι,απλα για τη γευση,+ομελετα στο φουρνο με αυγακ κοτοπουλο. β-μια φετα ζαμπον κ μια φετα τυρι. τωρα να πω πως μαζευω πανω απο 1000 θερμ κ με αυτα? νιωθω οτι χανω λιπος, η κοιλιτσα μου εχει σχεδων εξαφανιστει κ απο κυτταριτιδα νομιζω οτι υπαρχει καποια βελτιωση, το καταλαβαινω κ στα ρουχα μου, αλλα ωστοσω δεν δειχνει σε κιλα στη ζυγαρια

Re: πως να ξεκολλησωεχω κανει πολλα... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #1530

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
κατερίνα27 σου στέλνω και απο εδώ τις ευχές μου για βίιο ανθόσπαρτο και σε ρωτάω και όταν με το καλό ομήνας του μέλιτος τελειώσει και βρείς καιρό ,μου απαντας για να εμπνέομαι στον δίκαιο αγώνα μου εναντίον των κιλών .Στόν οποίο αγώνα λέγω σσήμερα νικήθηκα κατα κράτος.Εχασα τη μάχη αλλά επιστρέφω στον αγώνα απο αυριο.Επανέρχομαι λοιπόν και ερωτώ.Εσύ σε ΄ποσο καιρό τα κατάφερες και πόσα κιλά συνολικά έχασες?Εγώ μέχρι σήμερα κρατούσα γερά πέρασε το πασχα και τους υδατάνθρακες τους κρατούσα σταθερούς.Αλλα σήμερα υπέκυψα εις τον πειρασμόν[και εγώ άμα υποκύπτω υποκύπτω για τα καλά!!!!!!!!!!!!!!!όχι παίζουμε!!!!!!!!!!]Δεν έχασα πολυ.Περ'ιπου 3,5κιλά αλλά δεν μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα.Τώρα τι με εποιασε σήμερα δεν ξέρω.Είναι σα να σαμποτάρω τον ίδιο μου τον εαυτό. Νοιώθετε έτσι καμια φορά η τα έχω παίξει τελείως?

Re: πως να ξεκολλησωεχω κανει πολλα... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #1543

• foteinoula
  • Το Άβαταρ του/της foteinoula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευθυμία δεν τα χεις παιξει. έχω και εγώ χρόνια περιττα κιλά είμαι 20 χρονών και πολλές φορές αισθάνομαι ότι χρειαζομαι γιατρό. με έχεο φρικάρει βέβαια και το γεγονός ότι 3,5 μήνες έχω χάσει μόνο 5,5 κιλα...

Re: πως να ξεκολλησωεχω κανει πολλα... 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #1545

• xristina
  • Το Άβαταρ του/της xristina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Φωτεινούλα, στους 2 μήνες πόσα είχες χάσει; Και πόσα κιλά είσαι τώρα αν επιτρέπεται;
Εγώ είμαι 72,5 και έχω χάσει 4,5 κιλά σε ενάμιση μήνα. Μετά τις 2 πρώτες εβδομάδες, χάνω περίπου 1 κιλό ανά 2 εβδομάδες... Είναι νορμάλ?
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.071 δευτερόλεπτα

Syndication