Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: πως να ξεκολλησωεχω κανει πολλα...

Re: πως να ξεκολλησωεχω κανει πολλα... 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1837

• Linet
  • Το Άβαταρ του/της Linet
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Δεν ξέρω αν κόλησα ή αν απλά πηγαίνω ανάποδα :cry: , αλλά ενώ τρώω ευλαβικά αυτά που είπαμε ότι πρέπει και αγνοώ επιδεικτικά πατατούλες , ψωμάκια και ζυμαρικά , παρόλα αυτά η ζυγαριά μου δείχνει ότι στισ 3 μέρες που κάνω τη δίαιτα πήρα μισό κιλό...και πραγματικά δεν καταλαβαίνω το γιατί. Πάντως αν δεν ανέβαινα στη ζυγαριά , εγώ θα έλεγα ότι έχω την αίσθηση ότι είμαι σταθερή. Τίλέτε να συμβαίνει; :|
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: πως να ξεκολλησωεχω κανει πολλα... 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1850

• Linet
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παιδιά , έχω φτάσει σε απελπισία μπορεί κάποιος να μου πει μία γνώμη;...πίνω coca-cola light κάθε μέρα , μήπως φταίει αυτό; Τρώω και αρκετή φέτα και λίγη σαλάτα (ντομάτα - κρεμμύδι - αγγούρι) κάθε μέρα , να φταίει κάτι από αυτά; Μήπως να κόψω το λίπος από το κρέας; Δεν ξέρω τι από αυτά ίσως να επηρεάζει ...σας παρακαλώ πείτε μου κι εσείς καμιά γνώμη , με έχει πάρει από κάτω :cry:

Re: πως να ξεκολλησωεχω κανει πολλα... 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1851

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Γράψε μια τυπική σου μέρα τί τρώς για να δούμε μήπως κάτι κάνεις λάθος.Κόκα κόλα που αναφέρεις εγώ καταναλώνω και μάλιστα 2-3 την ημέρα.Σίγουρα είναι καλύτερα χωρίς αυτή αλλά εγώ δεν μπόρεσα να τη σταματήσω.Παρ'όλα αυτά χ΄΄ανω.Πιό αργα βέβαια αλλα...............Μη στεναχωριέσαι και θα βρούμε πού είναι το λάθος που σε ταλαιπωρεί!μπορεί να είναι κάτι απλό που δεν το έχεις μετρήσει!

Re: πως να ξεκολλησωεχω κανει πολλα... 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1852

• Linet
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αχ βρε Ευθυμία μου, ευχαριστώ που απάντησες γιατί σε λίγο θα άρχιζα να τραβάω τα μαλλιά μου από τα νεύρα μου ...και έχω και τη μαμά στο κεφάλι μου "Τι χαζή δίαιτα είναι αυτή; Σταμάτα την , δε χάνεις..κτλ" ό,τι πρέπει για να μου δίνει κουράγιο δηλαδή...
λοιπόν...

Το πρωί... βράζω 1 αυγό

δεκατιανό.... τρώω λίγες ελιές , μπέικον 2-3 λωρίδες και 1 κομμάτι φέτα

μεσημεριανό...μπορεί να παραγγείλω μία χωριάτικη και 2 καλαμάκια ή άμα πάρω άλλο φαγητό βγάζω τις πατάτες και τρώω το κρέας και έχω πάντα φέτα :oops: .

απόγευμα ...φέτα και λίγο ζαμπόν ή και αυγό.

βράδυ .....όπως και το μεσημεριανό.

Σε όλα τα παραπάνω αλλά και αναμεσά , τσιμπολογάω τυρί ...φέτα ή κασέρι και πίνω και 2-3 κουτάκια coca- cola light...

Κάνω κάποιο λάθος; :(

Re: πως να ξεκολλησωεχω κανει πολλα... 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1853

• marinaki
  • Το Άβαταρ του/της marinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Egw tha sou proteina na dokimaseis na meiwseis to turi...giati kai i feta periexei kapoious udatanthrakes kai ap'oti vlepw katanalwneis arketi...Prospathise gia ena diastima na trws 100-200gr turi ti mera gia na deis mipws ftaiei auto...
Keep it real...

Re: πως να ξεκολλησωεχω κανει πολλα... 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1854

• Linet
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μακάρι να είναι αυτό , γιατί έχω αρχίσει να νοιώθω ότι φταίει ο οργανισμός μου....
οπότε από αύριο περιορισμός στο τυρί :)
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.208 δευτερόλεπτα

Syndication