Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κολλήματα.....

Κολλήματα..... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5403

• athina_elpida
  • Το Άβαταρ του/της athina_elpida
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κούκλες καλημέρα!!!
Εκτός από το κόλλημά μου (βλ.ποστ "μόλις χώρισα" και θα καταλάβετε!!!)
έχω και τεράστιο κόλλημα στην ζυγαριά.
Σήμερα μετά από ουσιαστική παρέμβαση της Ρούλας (ευχαριστώ ρουλάκι) και της αρχηγίνας μας (ευχαριστώ Marina) νομίζω ότι κάνω κάτι λάθος.
Είμαι 22 μέρες στην Άτκινς (ΓΙΟΥΠΙ!!!!) χωρίς παρασπονδίες (ΞΑΝΑ ΓΙΟΥΠΙ!!!) αλλά δεν ξεκολάει η ηλίθια ζυγαριά μου (γιούπι????).
Βέβαια η ακτινοσκόπηση της μαμάς λέει ότι "μάζεψα" αλλά η πανηλίθια ζυγαριά μου δεν πτοείται με τίποτα!!!
Υποθέτω ότι το λάθος ειναι τα λιπαρά. Μάλλον δεν παίρνω πολλά λιπαρά, και αν πάρω τα παίρνω το βράδυ (που επιστρέφω από το γραφείο - πτώμα!!)
Δεν τίθεται θέμα να σταματήσω γιατί είμαι πολύ καλύτερα από έντερο - στομάχι με την Άτκινς αλλά θα ήταν ωραία να έπεφτε και κανένα από τα 50 κιλά που έχω παραπάνω!!!!!!!
Καμμιά ιδέα για να πάρω λιπαρά στην διάρκεια της μέρας (με σνακ δηλαδή)?
Καμμιά άλλη ιδέα για το κόλλημα (της ζυγαριάς εννοώ, το άλλο είναι αθεράπευτο!)?
Καμμιά άλλη ιδέα γενικά??
Φιλιά
Αθηνά

Re: Κολλήματα..... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5418

• Annie
  • Το Άβαταρ του/της Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Aθηνά γενικά τρώγε λιπαρούτσικα κρέατα, χοιρινά καλαμάκια, γύρο, μπούτι κοτόπουλο, σολωμό και τόνο σε λάδι..κανένα λιπαρό σαλάμι ή τυρί. 12 με 15 υδ/κες από λαχανικά, κρέμα γάλακτος στον καφέ, 3 κουτ.σούπας μαγιονέζα τη μέρα κλπ. που θα σου πουν και άλλοι πιο παλιοί...
Κολπάκι για ξεκόλλημα είναι ανεβάζεις τους υδατάνθρακες για 3 μέρες και κατεβάζεις τις θερμίδες. Παιδιά διορθώστε με αν κάνω λάθος...Καλή συνέχεια Αθηνά...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κολλήματα..... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5420

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Όχι 3 μέρες!!!! tantrum ntrum tantrum ntrum Μια μέρα, Αθηνά, ανέβασε τους υδατάνθρακες και τις επόμενες 3 κράτα το όριο στα 5 γρ και θερμίδες γύρω στις 1000...
Βάλε λιπαρά στη διατροφή σου..Πίνε πολύ πολύ νερό, βάλε την άσκηση στη ζωή σου-έστω λίγο περπάτημα ! running nning
Αν είσαι κοντά στο στόχο των κιλών σου είναι λογικό να έχει πέσει σε πλατό ο οργανισμός !Μη σκας !Θα τον ξεκολλήσουμε !!
Ωστόσο , μπορεί να έχει κολλήσει η ζυγαριά αλλά να χάνεις πόντους !Για τσέκαρέ το !!
Πες μας νέα ε ! goodluck odluck
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: Κολλήματα..... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5421

• tzair
  • Το Άβαταρ του/της tzair
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα Lamare,

εγώ ας πούμε το ανέβασε τους υδατάνθρακες για μία μέρα το φαντάζομαι ως εξής:
Γαλατάκι για πρωινό... τοστάκι για δεκατιανό.... όσπρια με τυράκι το μεσημέρι... και μία special μακαρονάδα για βραδινό....

Νομίζεις ότι αυτό αντιστοιχεί στα άκρα της υπερβολής... ή αυτό είναι το ανεβάζω τους υδατάνθρακες για μία μέρα....?!?

(....και για την ιστορία... μετράω 18 κιλά χαμένα και συνεχίζωωωωω... και για μένα ακόμα η υπόθεση κόλλημα δεν μου έχει χτυπήσει την πόρτα... αλλά προετοιμάζομαι να αντιμετωπίσω αναλόγως την περίπτωση).

Ευχαριστώ.
γιατί έτσι απλά μου ταιριάζει.

Re: Κολλήματα..... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5427

• Annie
  • Το Άβαταρ του/της Annie
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Sorry για τη χαζομάρα βρε παιδιά..5 υδατάνθρακες και γύρω στις 1000 θερμίδες είναι η μέρα ξεκολλήματος, σωστά?

Re: Κολλήματα..... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5431

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
tzair έγραψε:
Καλημέρα Lamare,

εγώ ας πούμε το ανέβασε τους υδατάνθρακες για μία μέρα το φαντάζομαι ως εξής:
Γαλατάκι για πρωινό... τοστάκι για δεκατιανό.... όσπρια με τυράκι το μεσημέρι... και μία special μακαρονάδα για βραδινό....

Νομίζεις ότι αυτό αντιστοιχεί στα άκρα της υπερβολής... ή αυτό είναι το ανεβάζω τους υδατάνθρακες για μία μέρα....?!?

(....και για την ιστορία... μετράω 18 κιλά χαμένα και συνεχίζωωωωω... και για μένα ακόμα η υπόθεση κόλλημα δεν μου έχει χτυπήσει την πόρτα... αλλά προετοιμάζομαι να αντιμετωπίσω αναλόγως την περίπτωση).

Ευχαριστώ.
Καλησπέρα tzair !! beach ach
Να σου πω ! Εγώ , προτιμώ όποτε ανεβάζω υδατάνθρακες να το κάνω με "καλούς" !
Δηλαδή, με γιαούρτι με πολύ λαχανικό ,με ξηρούς καρπούς , μέλι είχα φάει αν θυμάμαι καλά... Δηλαδή άντε να έφτανα μέχρι 60 γρ...Παραπάνω δε νομίζω...
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το να φας τα παραπάνω...Εγώ αν έτρωγα τα δικά σου, θα έτρωγα ολικής άλεσης τόσο μακαρόνια όσο και το ψωμί..Μην δηλητηρίαζα εξ ολοκλήρου το αίμα! :lol: :lol: Έχουν πολλές φυτικές ίνες τα ολικής... :D D
:roll: Μόνο όταν μπλέκεται πρόβλημα υγείας , δεν τους ανεβάζεις πολύ ...Από τη στιγμή που εσύ δεν έχεις κολλήσει ακόμα ,όμως,μη σε απασχολεί ! Σημαίνει ότι οι ρυθμοί σου δεν έχουν πέσει !
Καλή συνέχεια, και συγχαρητήρια και για τα κιλά!!!
bravo avo bravo avo
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.093 δευτερόλεπτα

Syndication