Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Κολλήματα.....

Re: Κολλήματα..... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5790

• AFRODITI
  • Το Άβαταρ του/της AFRODITI
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
sofia68 έγραψε:
νερο νερο νερο!!! Πολυ νερο...3 λιτρα οπωσδηποτε!!Πινεις?
Μηπως παιρνεις πολλες θερμιδες απο τα λιπη?
Να υπολογιζεις οτι:
1γραμμαριο πρωτεινη = 4,1 θερμιδες
1γραμμαριο υδατανθρακα = 4,1 θερμιδες
1γραμμαριο λιπος = 9,3 θερμιδες

Όχι ,αυτά που είπα οτι τρώω με λίπος δν τα τρώω καθημερινα κ σε μεγάλες ποσότητες απλά το τόνισα γιατί πρέπει να τρώμε κ κανα λιπάκι απ ότι έχω καταλάβει απο αλλα posts!Όσο για το νεράκι πίνω πάνω απο 2,5 λίτρα την μέρα!κ θερμίδες πέρνω 1100 με 1300 ανά ημέρα κατά μέσο όρο...

Η αλήθεια είναι οτι τα ξέρω όλα τα <πρέπει> του ξεκολλήματος κ τα χω κάνει κ γι αυτό απορώ....

Σ ευχαριστώ που απάντησες!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Κολλήματα..... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5795

• maraki23
  • Το Άβαταρ του/της maraki23
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
πρωτη φορα ακουω για τηνκαριτηνη..τειναι φυσικο προιον??εγω επειδη εχω κολλημενο μεταβολισμο αλλα λιγα κιλα να χασω τοπικα κανει να παρω?ειναι επεικυνδυνο???

Re: Κολλήματα..... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5802

• athina_elpida
  • Το Άβαταρ του/της athina_elpida
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Να σας πω την αλήθεια εγώ δεν απογοητεύομαι ακόμα!!!
Τώρα δε που βρήκαμε και την συνταγή για ψωμί Άτκινς..... (βλ. ποστ Ρουλάκι ζύμη για πίτσα! τέλειο! δοκιμάστε το!) ούτε και με νοιάζει η δίαιτα, ξέχασα ότι κάνω δηλαδή δίαιτα, τρώω μια χαρά και είμαι και πολύ ευχαριστημένη.
Αλλά αν πέφτανε και τα κιλά θα ήμουν ακόμα καλύτερα!!!!
Μέσα στην εβδομάδα θα παω για λιπομέτρηση. Απ'ότι συζήτησα, έψαξα κλπ και με τις συμβουλές της μαμάς-Στέλλας (η οποία τα έχει ψάξει ΟΛΑ) κατέληξα ότι μάλλον (αν κάνω λάθος διορθώστε με σας παρακαλώ) χάνω λίπος και βάζω μυικό ιστό. Επειδή μέχρι σήμερα από τις &^%%$$%%^%$&$%^ δίαιτες που έκανα έχανα μυικό ιστό και έβαζα λίπος, μάλλον ο οργανισμός προσπαθεί να πάρει τα πάνω του.
Αφροδιτούλα, μήπως έχεις παρατηρήσει αν μειώνεται η χαλάρωση (αν είχες δηλαδή). Γιατί αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός φτιάχνει μυικό ιστό (και καιει λίπος). Δηλαδή, μάλλον έχασα ας πούμε 6 κιλά λίπος και έφτιαξα 4 κιλά μυικό ιστό. Τις απαντήσεις μάλλον θα μας τις δώσει η λιπομέτρηση. Θα σας πω σχετικά στις επόμενες βδομάδες.
Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας μας πει.
Φιλιά
Αθηνά

Re: Κολλήματα..... 16 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5804

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Από τα λάθη που έχω κάνει κατά καιρούς έμαθα τα παρακάτω:
Μήπως τρώς μόνο μια φορά την ημέρα; Αν ναι προσπάθησε να τρως 4-5 φορές για να κρατάς τον μεταβολισμό σου αρκετά ψηλά.
Από τουαλέτα πως πας; Καμιά φορά η ζυγαριά αρνείται να δείξει κάτι καλό εξαιτίας της τουαλέτας(Λύση:σαλατίτσες και λαδάκι στο φαγητό μας)
Τα τσαγάκια με 1-2 σταγόνες λεμόνι και 1-2 ζαχαρίνες δεν έχουν τόσο χάλια γεύση.
Μήπως οι υδατάνθρακες και οι θερμίδες που παίρνεις συνολικά είναι μόνο από πρωτεϊνες; Πρέπει να τρώμε και λίγη πρασιναδούλα.
Καλλίτερα να προτιμάς άπαχη πρωτεϊνη (κοτόπουλο, ψάρι, μοσχάρι) κανονικά μαγειρεμένη (με τό λαδάκι της) και το λίπος που χρειαζόμαστε για την κέτωση να το παίρνεις από ελαιόλαδο, φυτική μαργαρίνη και τα τυράκια που όλοι τρώμε ενδιάμεσα.
Όλα τα παραπάνω σε εμένα λειτουργούν. Ίσως να τα έχεις δοκιμάσει και εσύ. Αν δεν έχει λειτουργήσει τίποτα από όλα αυτά δεν κάνεις και κανένα τσεκαπ μήπως υπάρχει τίποτα οργανικό που σε μπλοκάρει (πχ θυροειδής)
Υπομονή και επιμονή. Είναι αυτό που χρειαζόμαστε όλοι μας.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: Κολλήματα..... 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5817

• AFRODITI
  • Το Άβαταρ του/της AFRODITI
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
athina μου δν νομίζω να συμβαίνει αυτό που λες σε μένα γιατί δεν έχω ιδιαίτερη χαλάρωση....Σίγουρα βέβαια με την Ατκινς βοηθάμε πολύ του μύες μας κ εγώ κάνω ταυτόχρονα και γυμναστικούλα...,δηλαδή παρατηρώ οτι <σφίγγω> μ αυτά τα 2 αλλα απο απώλεια κιλών τπτ!Περιμένουμε νέα σ για την λιπομέτρηση!

Μary απ την αρχή που κάνω την Ατκινς τρώω 4 γεύματα την μέρα κ το 4ο(βραδινό)τις περισσότερες φορές είναι κάτι ελαφρύ...Έχω θεματάκι με την τουαλέτα αλλά δν πιστεύω να παίζει κάποιο σημαντικό ρολο αυτό,αφου το είχα και το καλοκαίρι(που έκανα ατκινς απο τότε) αλλά έχανα τουλάχιστον 800γρ με 1 κιλό την βδομάδα...σαλατούτες,λαδάκια κτλ τρώω κάθε μέρα κ το μεσημεριανό μου συνήθως είναι ή μπούτι κοτόπουλο,ή μπριζόλα 'η τόνος κ σπάνια πανσέτες τηγανητές,ομελέτα...Γενικότερα τα χω προσέξει όλα κ τα κάνω όλα σωστά γι αυτό μου την έχει δώσει που δεν χάνω!!!!

Δηλαδή μόνο κ μόνο απ την γυμναστική και τον ιδρώτα που έριξα θα έπρεπε κ μόνο απ αυτό να χω χάσει τουλάχιστον 1 κιλό!
Για θυροειδή δεν έχω κάνει εξετάσεις(αν και θα κάνω σε λίγες μέρες γι άλλο θέμα) αλλά ως τώρα όποτε εκανά δίαιτα ή διατροφή πάντα έχανα οπότε δν νομίζω να έχω...αλλά θα δείξει..

Σόρυ για το μεγάλο κείμενο και που σας ζαλίζω....και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!

Re: Κολλήματα..... 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #5820

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί δεν χάνεις, βέβαια ούτε και εγώ δεν έχω χάσει τρελλά κιλά (3 κιλά σε δυο εβδόμάδες) αλλά έχω μείνη σχεδόν μισή. Ξεπρήστικα τελείως. Σε άλλη περίπτωση τα τρία κιλά δεν θα τα καταλάβαινε ούτε και ο άντρας μου και τώρα όλοι μου λένε ότι αδυνάτισα. Ιδίως οι άνθρωποι που δεν ξέρουν ότι κάνω δίαιτα και για μένα είναι ποιο αξιόπιστοι.
Μια τελευταία σκέψη, βρε μπας και τρως τους υδατάνθρακες που δικαιούσε το βράδυ; Παλιότερα που έλιωνα στα γυμναστήρια (ΠΡΟ ΓΑΜΟΥ) θυμάμαι που έλεγαν ότι δεν πρέπει να τρώμε υδατάνθρακες το βράδυ γιατί μπλοκάρει ο οργανισμός και δεν χάνουμε κιλά. Καλλίτερα να φάς 2-3 καλαμάκια κρέας δηλαδή παρά να φας μια σαλάτα. Εγώ το εφαρμόζω. Βολεύει κιόλας γιατί όλο και κάτι παραγγέλνουμε το βράδυ.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.197 δευτερόλεπτα

Syndication