Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Χειμερία νάρκη !

Χειμερία νάρκη ! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4886

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Πολύ καλημέρα σας !!!! coffee ffee coffee ffee angel gel angel gel
Ρε παιδιά , κάθε πότε έχετε παρατηρήσει ότι κολλάτε??? :?: :?:
Δηλαδή επί ένα μήνα ,αν κάνετε σωστά τη διατροφή χωρίς παραστρατήματα , χάνετε διαρκώς? (Καλά, δεν πάει αναλογικά αλλά έχω την απορία..)
Είχα κάνει το ξεκολληματάκι γύρω στις 10 Αυγούστου, είδα διαφορά και λέω να το κάνω τώρα αύριο -μεθαύριο σε περίπτωση που έχω φρακάρει..
Σιχαίνομαι το όργανο που λέγεται ζυγαριά και σπίτι μου δεν έχει μπει τέτοιο κακό !
Οπότε, μόνος μου γνώμονας τα ρούχα !Και αυτά είναι πιο καλά από ποτέ..
Αλλά λέω..Αν έχουν ξεχειλώσει ? :? lol: :lol: (Πλάκα κάνω...)
Λέτε να το κάνω το κολπάκι (με γιαούρτια και λαχανικούλια ) ή θα χάσω και ό,τι έχω καταφέρει μέχρι στιγμης αν είναι πρόωρο το βήμα?
wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Χειμερία νάρκη ! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4891

• nataly
  • Το Άβαταρ του/της nataly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλά, εσύ κόλλησες...
Εγώ που δεν ξεκόλησα ποτέ ?
Απο τις 14 Ιουλίου που άρχισα και μόνο 2 κιλά κάτω είμαι...
Αν βρεις τον τρόπο να ξεκολήσεις, (στο εύχομαι ολόψυχα ) γράψτο μήπως και ζηλέψει και η δική μου ζυγαριά.
Καλή επιτυχίαααααα!!!!

Re: Χειμερία νάρκη ! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4892

• lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Nataly ,
αφενός σ ευχαριστώ για την απόκριση ! :D D
Αφετέρου, έχεις κάνει κανά κολπάκι ?
Βοήθησε καθόλου ?Πολύ νερό πίνεις? Λαχανικά καθημερινά τρως? Γράψε καμιά μέρα το πρόγραμμά σου να το τσεκάρουμε!!
Το βιβλίο του Άτκινς το έχεις? Αν όχι πες μου να σου πω τί λέει για το πλατό όπως το ονομάζει...Μπορεί να παίζουν πολλά ρόλο!
Θα σε ξεκολλήσουμε ο κόσμος να χαλάσει.. !!! goodluck odluck
hug g hug g

Re: Χειμερία νάρκη ! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4897

• tzair
  • Το Άβαταρ του/της tzair
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σου lamare,

όλο κολπάκια ακούω εδώ αλλά για να πω την αλήθεια δεν έχω διαβάσει τίποτα ξεκάθαρο πως γίνονται αυτά τα κολπάκια.

Και επί της ευκαιρίας, ποιο είναι το κολπάκι αυτό που αναφέρεις με γιαούρτια και λαχανικούλια ?
γιατί έτσι απλά μου ταιριάζει.

Re: Χειμερία νάρκη ! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4898

• lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα tzair !! coffee ffee coffee ffee
Αν ψάξεις θα τα βρεις όόόλα εδώ μέσα!!!! beach ach
Ξεκοκκάλισε το θέμα "Κόλλησα" και θα βρεις πολλά κολπάκια!!
Αν έχεις κολλήσει τουλάχιστον 2 βδομάδες(δηλαδή καμία αλλαγή σε ζυγαριά αλλά και σε παντελόνια -ρούχα κλπ), μπορείς να αλλάξεις το διαοτροφολόγιο σου & να μην επαναλαμβάνεσαι συνέχεια..Βάλε άλλα λαχανικά, μαγείρεψε διαφορετικά το μεσημεριανό σου ,βάλε λίπη για να ενεργοποιηθεί η λιπόλυση , πίνε πολύ πολύ νερό , τρώγε 5 γεύματα ημερησίως και να προσέχεις τις θερμίδες tantrum ntrum !!Έχουμε πει πολλές πολλές φορές ότι ,ναι μεν δεν έχουμε περιορισμό αλλά όχι να φάμε τον άμπακα-3000 θερμίδες- και να θέλουμε να βλέπουμε τα κιλά να πέφτουν βροχή !
Ένα ακόμα κόλπο,λοιπόν, είναι να αυξήσεις μια μέρα τους υδατάνθρακες (δε χρειάζεται να πλακωθείς στις μακαρονάδες! angel gel γύρω στους 50-60 ) και τις επόμενες 3 μέρες κράτα το όριο στους 5 και θερμιδούλες περίπου 1000 !.Πιστεύω θα ξεκολλήσεις...! Αλλιώς εδώ είμαστε εμείς !!!Να το παρακολουθήσουμε από κοντά !!!
Αυτό με το γιαούρτι και τα λαχανικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ! Απλά όταν κάνουμε το κολπάκι ,συνήθως προτιμούμε να είναι από "θετικά επεξεργασμένους υδατάνθρακες " ! Εγώ, προτιμώ γιαούρτι και λαχανικά !
Α! Στους 5 υδατάνθρακες, φρόντισε να είναι από λαχανικά !(εγώ βάζω και κανά-δυο αυγά που τρώω για πρωϊνό ..Περίπου 2 γρ ! Τα υπόλοιπα 3 είναι λαχανικούλια!!)

Ελπίζω να βοήθησα !!! Ενήμερωσέ μας για ό,τι πρόβλημα αλλά και για την εξέλιξή σου !!!
Πολλά φιλιά !! goodluck odluck goodluck odluck

Re: Χειμερία νάρκη ! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4900

• tzair
  • Το Άβαταρ του/της tzair
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα lamare.

Μόλις άνοιξα τον υπολογιστή εδώ σήμερα το πρωί στο γραφείο και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τσεκάρω εδώ το forum.

Από το μήνυμα σου φαίνεται ότι το κατέχεις το θέμα...!
Ένα έχω να πω πάντως, ότι με το μήνυμα σου μου έστειλες την πιο γλυκιά καλημέρα χωρίς να το καταλάβεις και σε ευχαριστώ που μου γέμισες τη μέρα με μια lowcarb αισιοδοξία :D

Δεν έχω κολλήσει ακόμα, έτσι θέλω να πιστεύω... (έχει βάλει ο θεούλης το χεράκι του και αυτή τη φορά με έχει γεμίσει με μεγάλη υπομονή επί του θέματος... δεν θυμάμαι τον εαυτό μου τόσο καιρό να ακολουθεί δίαιτα-διατροφή χωρίς παρασπονδία)...

αλλά νομίζω ότι έχω τώρα τη δυσκολία μου να χειριστώ το πέρασμα από την Α στη Β φάση και αυτήν την αύξηση του +5.
Νομίζω ότι πρέπει να βιαστώ και να πάρω επιτέλους το βιβλίο αφού έχω καταλάβει εκεί έχει πολλές συμβουλές.

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΗΝΑ....!
ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ....!
ΣΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ ΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ και για να μην ξεχνιόμαστε,
ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ ?!? hug g

Καλό μήνα,
Τόνια.
γιατί έτσι απλά μου ταιριάζει.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.181 δευτερόλεπτα

Syndication