Αγαπητή nataly !!!
Χίλια συγγνώμη για την αργοπορία ,αλλά έχω μπλέξει με τα εργαστήρια !

(
Λοιπόόόόν......
Καταρχάς, δεν υπάρχει περίπτωση με μία μέρα ή και δύο αν ξεφύγεις να πάρεις κιλά... ! Άντε να κάνει καμιά κατακράτηση ο οργανισμός !Μα, και σ αυτή την περίπτωση έχουμε τη λύση ! Νερό, water, eau , υδρογόνο-2-οξυγόνο, ούι (στα αρβανίτικα), ύδωρ...Ν Ε Ρ Ο !!!
Και γενικά είναι ένα από τα "κολπάκια" ! Άπειρες φορές το έχουμε αναφέρει ! Ψαχτείτε εδώ μέσα !!!
Αν αποφασίσεις να αυξήσεις για μια μέρα τους υδατάνθρακες , κάνε το καταναλώνοντας λαχανικά ,άντε και κανά φρούτο μην αρχίσεις τις πατατο-μακαρονο-ψωμο-καταστάσεις γιατί θα ξεφύγεις πολύ !Και δεν το θέλουμε αυτό !
Όσο του δίνεις υδατάνθρακες , τόσο αχόρταγος θα είναι ο οργανισμός !!
Αν , λοιπόν, ξεφύγεις μια μέρα θα πρέπει τις επόμενες 2-3 να μείνεις σε υδατάνθρακες κάτω από 5-6γρ και θερμίδες γύρω στις 1000... Αναλόγως πόσο γερό ήταν το [size=150:qkjcno2x]
υδατανθρακικό σοκ[/size] που υπέστη το σώμα !!

Επίσης, βάλε την άσκηση στη ζωή σου !! Θα συμφωνήσω, στο να κόψεις λίγο το ουίσκι να δεις τί γίνεται ...Όπως και τα ξηροκάρπια !Επίσης και το γιαούρτι , εμένα πχ, με τρέναρε..... Ο Άτκινς συστήνει μέχρι 30 γρ ημερησίως στην Α φάση καλή μου....
Δοκίμασε να καταγράφεις στο εξής το τί τρως και να παρακολουθείς τη ζυγαριά 2 φορές την εβδομάδα...Βάλε και νέες γεύσεις στο πρόγραμμα! Εδώ μέσα είναι θησαυρός συνταγών !!Αν κ πάλι είσαι κολλημένη , εδώ είμαστε θα το ξεπεράσουμε μαζί !
Κάνε τα και αναμένουμε εναγωνίως !

odluck

odluck
Φιλιά πολλά και καλό ξεκόλλημα!!!