Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Χειμερία νάρκη !

Re: Χειμερία νάρκη ! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4903

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα lamare!! κι εγω εχω κολλησει, μαλλον ειχα κολλησει για μεγαλο διαστημα οταν ειχα πλησιασει στα επιθυμητα μου κιλα που ηθελα να χασω! εκει ζοριστηκα λιγο! εκανα κ κολπακια, εφαγα κ παραπανω, βγηκα κ εκτος προγραμματος μερικες μερες!αλλα οταν γυριζα εχανα ενα παλι κ ξανα κολλουσα!τελικα καταλαβα οτι σε αυτη τη φαση που πλησιαζεις το βαρος σου απλα πρεπει να κανεις υπομονηκ επιμονη!! goodluck odluck
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Χειμερία νάρκη ! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4907

• el1
  • Το Άβαταρ του/της el1
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εγώ σε αυτή τη φάση είμαι εδώ και πάρα πολύ καιρό και το κακό είναι πως όσο απογοητεύομαι τόσο πιο εύκολα κάνω 'παρασπονδίες'... Θα προσπαθήσω να μείνω στους 5-10 υδ. τις επόμενες μέρες και παράλληλα να κάνω και γυμναστική.. character43 aracter43

Re: Χειμερία νάρκη ! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4910

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Τόνια , μου εγώ να δεις πόσο χαίρομαι που σε βοήθησα έστω και στο ελάχιστο !!!!
Έστω ψυχολογικά !!!!!!!
Ευχάριστο το γεγονός ότι χάνεις με ρυθμό και παλμό !!! :lol:
Καλό θα ήταν να το πάρεις το βιβλίο, θα βρεις σε πολλά πράγματα απαντήσεις και άμεσα ! Έχει και πολλές συμβουλές σε είδη τροφίμων ανάλογα με τη φάση, περιστατικά και πώς έχασαν τα κιλά τους , συνταγές, ολόκληρα διατροφικά προγράμματα, ασθένειες στις οποίες βοηθά η Άτκινς , για όσους έχουν μεγάλη μεταβολική αντίσταση ..ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ !!!!!!! :mrgreen: Και αφού τελειώσεις και το βιβλίο , ακόμα περισσότερα έχει να σου δώσει ο κόσμος μας !!!! Η κοινότητά μας !!! grouphug ouphug
Συμφωνώ με την Κατερίνα.. Αν είσαι κοντά στο στόχο σου , ΥΠΟΜΟΝΗ & ΕΠΙΜΟΝΗ !!!! Θα φύγουν !!Παράλληλα κάνουμε και τη γυμναστική να το σπρώξουμε κι άλλο !!!!Η μετάβαση από την Α στη Β θα γίνει !Μη σε αγχώνει !!Μέχρι να βρεις το όριό σου ! Μετά, πασάς !!!!! beach ach
el1 , κουράγιο ! Και έχουμε πει ! Όταν την σκέφτεσαι την παρασπονδία, μπες και γράψε ! Διάβασε τί έχουν καταφέρει άλλοι εδώ μέσα με την εγκράτεια και θα πάρεις θάρρος!! Βγες έξω , περπάτησε, βάλε ρούχα ,πρόβαρέ τα στον καθρέφτη ! Μην κάθεσαι σπίτι και σκέφτεσαι πώς θα αγελαδάσεις !!!! cowsleep wsleep cowsleep wsleep

Καλή συνέχεια και ό,τι θέλετε εδώ είμαστε!!! clap ap clap ap
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: Χειμερία νάρκη ! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4977

• nataly
  • Το Άβαταρ του/της nataly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αγαπητή Lamare,
κολπάκια δεν έχω κάνει, γιατί φοβάμαι...αν αντί να ξεκολήσω, πάρω κι άλλα κιλά, τι γίνεται ?
τρώω κάθε πρωί 40 γρ.τυρί, 1 φέτα ζαμπόν κ 1 μπέικον,πίνω ντεκαφεινέ με κρέμα γάλακτος.
Το μεσημέρι 1/2 ντομάτα με λίγο αγγούρι κ ψάρι ή κρέας με μανιτάρια ή ψητό κοτόπουλο.
για βράδυ πότε κανένα λουκάνικο γαλοπούλας, ή λίγους ξ.καρπούς με λίγο ουίσκυ για να χαλαρώσω, και 60-100γρ.στραγγιστό γιαούρτι.
τι νομίζεις ότι πρέπει να προσθέσω ή να αφαιρέσω ? η γνώμη σου αλλά και όποιου /ας θα ήθελε να μου πει, θα μου ήταν πολύτιμη, γιατί είμαι πολύ κοντά στο να τα παρατήσω.
τα τρικ που όλοι λέτε, πόσες μέρες κρατάνε κ τι ακριβώς εννοείτε?
Περιμένω κ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον στο πρόβλημά μου

Re: Χειμερία νάρκη ! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4980

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αν το ουισκάκι είναι σε καθημερινή βάση τότε, πρόσεχε!!!
Ίσως κολλάς από αυτό.
Το αλκοόλ πολλούς τους κολλάει.
Για δοκίμασε να μην φας΄ξηρούς καρπούς και να μην πιεις αλκοόλ 4 μέρες!
Θα εκπλαγείς.

Re: Χειμερία νάρκη ! 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5008

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Αγαπητή nataly !!!
Χίλια συγγνώμη για την αργοπορία ,αλλά έχω μπλέξει με τα εργαστήρια ! :( (
Λοιπόόόόν......
Καταρχάς, δεν υπάρχει περίπτωση με μία μέρα ή και δύο αν ξεφύγεις να πάρεις κιλά... ! Άντε να κάνει καμιά κατακράτηση ο οργανισμός !Μα, και σ αυτή την περίπτωση έχουμε τη λύση ! Νερό, water, eau , υδρογόνο-2-οξυγόνο, ούι (στα αρβανίτικα), ύδωρ...Ν Ε Ρ Ο !!!
Και γενικά είναι ένα από τα "κολπάκια" ! Άπειρες φορές το έχουμε αναφέρει ! Ψαχτείτε εδώ μέσα !!!
Αν αποφασίσεις να αυξήσεις για μια μέρα τους υδατάνθρακες , κάνε το καταναλώνοντας λαχανικά ,άντε και κανά φρούτο μην αρχίσεις τις πατατο-μακαρονο-ψωμο-καταστάσεις γιατί θα ξεφύγεις πολύ !Και δεν το θέλουμε αυτό !
Όσο του δίνεις υδατάνθρακες , τόσο αχόρταγος θα είναι ο οργανισμός !!
Αν , λοιπόν, ξεφύγεις μια μέρα θα πρέπει τις επόμενες 2-3 να μείνεις σε υδατάνθρακες κάτω από 5-6γρ και θερμίδες γύρω στις 1000... Αναλόγως πόσο γερό ήταν το [size=150:qkjcno2x]υδατανθρακικό σοκ[/size] που υπέστη το σώμα !! :lol: :lol:
Επίσης, βάλε την άσκηση στη ζωή σου !! Θα συμφωνήσω, στο να κόψεις λίγο το ουίσκι να δεις τί γίνεται ...Όπως και τα ξηροκάρπια !Επίσης και το γιαούρτι , εμένα πχ, με τρέναρε..... Ο Άτκινς συστήνει μέχρι 30 γρ ημερησίως στην Α φάση καλή μου....
Δοκίμασε να καταγράφεις στο εξής το τί τρως και να παρακολουθείς τη ζυγαριά 2 φορές την εβδομάδα...Βάλε και νέες γεύσεις στο πρόγραμμα! Εδώ μέσα είναι θησαυρός συνταγών !!Αν κ πάλι είσαι κολλημένη , εδώ είμαστε θα το ξεπεράσουμε μαζί !
Κάνε τα και αναμένουμε εναγωνίως ! goodluck odluck goodluck odluck
Φιλιά πολλά και καλό ξεκόλλημα!!!
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα

Syndication