Looter μου, πολυ ευκολα καλε μου τα βαζεις κατω. Μηπως νομιζεις πως ολοι χανουμε με τους ιδιους ρυθμους; Η διατροφη σου, απο οτι καταλαβα, δεν ειναι και ασχημη. Για εμενα, το προβλημα ειναι οτι αρχισες πολυ γρηγορα τα βαρη. Σαουνες-χαμαμ και τετοια. Ο οργανισμος σου πανικοβληθηκε με ολο αυτο το αποτομο "στραπατσο". Κακως που δεν μετρηθηκες σε ποντους. Απο προσωπικη πειρα, αλλα και απο αλλες μαρτυριες εδω μεσα, ειδα οτι μπορει η ζυγαρια να μην ειχε φιλοτιμο, για αρκετο διαστημα, αλλα οι ποντοι επεφταν.
Η γυμναστικη, σε συνδιασμο με το χαμαμ-σαουνα, σε κανουν να χανεις υγρα. Ο,τι υγρο δινεις στον οργανισμο σου, εκεινος το ρουφαει σαν σφουγγαρι, με τον φοβο της αφυδατωσης. Προσωπικη μου, παντα , αποψη ειναι οτι αυτο που βλεπεις στην ζυγαρια, δεν ειναι επιπλεον λιπος. Ειναι ενας συνδιασμος μυικου ιστου και κατακρατησης υγρω,
Σαν πρωτη φαση, ξεκινα να πινεις το διπλασιο νερο απο οτι τωρα. Θα δεις τις πρωτες μερες, να ανεβαινει κι αλλο η ζυγαρια, γιατι θα στο ρουφαει. Μετα ομως, θα πρεπει να εχεις κοντα σου μια τουαλετα, γιατι θα πινεις ενα ποτηρι, και θα βγαζεις τρια! Αν θες, πινε και πρασινο τσαι για πιο γρηγορα αποτελεσματα.
Οσο για το φαστ φατ, ΜΗ! Ειναι παρα πολυ νωρις ακομη, για να ξεκινησεις φφ. Αυτο πρεπει να γινεται, αφου εχουμε χασει αρκετα κιλα, και μας εχουν μεινει λιγα, και εχουμε κολλησει γαι πααααααααρα πολυ καιρο. Αν κανεις φφ τωρα, το πιο πιθανον ειναι να χασεις. Αλλα θα εχεις κανει ακομη μεγαλυτερη ζημια, γιατι το μονο που δεν μπορεις να ξεγελασεις ειναι τον μεταβολισμο σου. Ο ατιμος, εχει μνημη ελεφαντα!!!!!