Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: 1 μήνας άτκινς = απογοήτευση

Re: 1 ΜΗΝΑΣ ΑΤΚΙΝΣ = ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11537

• mammajoanna
  • Το Άβαταρ του/της mammajoanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
welcome2 lcome2 Looter
Δεν ειμαι κ πολυ παληα, αλλα νομιζω πως μαλλον βιαζεσαι λιγο.. αρχικα μειωσες πολυ τις θερμιδες στην 1η βδομαδα κ δεν εμεινες κ πολυ σταθερη..ουτε στο ποσο των υδατ ουτε στις ποσοτητες..κ αν αν υπολογιζω καλα, παιρνεις τωρα με το γυμναστηριο (350-400 θερμ το γευμα) περι τις 2000 θερμιδες (?)..κ κανεις κ βαρη..η αλλαγη του λιπωδους ιστου σε μυικη μαζα ειναι ορατη στον ογκο αλλα στη ζυγαρια?..κρατησου λιγο σε απλα γευματα κ μετρησιμα μεγεθη, κρατα κ ημερολογιακι, στην αρχη, βοηθα πολυ..μην κ παρεκτρεπεσαι ουτε συχνα ουτε πολυ, προσπαθησε να κρατηθεις στο οριο των υδατ κ στο γυμναστηριο, μην βαζεις ακομα βαρη, περιορισου σε πιο αεροβικες ασκησεις καυσης κ σταδιακα περνα στη γραμμωση..δεν εχω δει κανεναν τοσο απογοητευμενο, κ ο καθενας μας με το ρυθμο του εφτασε στους στοχους τους γρηγορα ή λιγο αργοτερα..μην απογοητευεσε..εξαλλου η διατροφη που ακολουθουμε ειναι για μια ζωη, κ εχει μια διαδικασια σταδιακη, αυξησης κ εμπλουτισμου της, τοσο για προσαρμογη του οργανισμου στο νεο μοντελο παραγωγης ενεργειας οσο κ στην αποκτηση της συνηθειας σε νεα οπτικη διατροφικου προτυπου απ μας..
Καλη συνεχεια κ καλη δυναμη (με τα βαρη που κανεις σιγουρα θα την αποκτησεις character43 aracter43 )..πεισμωσε λιγο tantrum ntrum κ ως προς τις παρεκτροπες κ θα δεις σιγουρα τ αποτελεσματα που θελεις..στο χερι μας ειναι ολα.. hug g sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: 1 ΜΗΝΑΣ ΑΤΚΙΝΣ = ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11538

• Looter
  • Το Άβαταρ του/της Looter
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα ,

1. Είμαι άνδρας
2. Δεν ξεπέρασα τα 20 γραμμάρια υδατανθράκων καμία μέρα. Από που ακριβώς το συμπέρανες ; Τις θερμίδες αύξησα , όχι τους υδατάνθρακες.
3. Τα γεύματα που κάνω είναι 3 , αυτά που αναφέρω
4. Οι 1600-1800 θερμίδες που καταναλώνω από τη δεύτερη βδομάδα δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση αύξηση του βάρους μου κατά 1-2 κιλά
5. Τα βάρη επιβάλλονται για να χάσω το ελάχιστο δυνατό μυϊκό ιστό

Σκέφτομαι να κάνω το fast fat για μερικές μέρες αλλά αν είναι να πρέπει να πέσω στις 1000 θερμίδες για να ξεκολλήσω από τα πρώτα κιλά νομίζω ότι κάτι γίνεται λάθος...

Όποια δίαιτα και να κάνω με 1000 θερμίδες για 5 μέρες θα μου δώσει αποτελέσματα...

Re: 1 ΜΗΝΑΣ ΑΤΚΙΝΣ = ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11539

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε καταλαβαίνω Looter, είναι λίγα τα κιλά για ένα μήνα και δεν έχεις κάνει σοβαρή παρασπόνδία (πέραν των ξηρών καρπών που λες οτι ξέφυγες, αλλά και πάλι...)!!! Η γυμναστική συνήθως μας προσθέτει βάρος και μας αφαιρεί πόντους, έχεις κρατήσει πόντους απο όταν ξεκίνησες; Ίσως χάνεις σε πόντους. Ίσως πάλι να μην είναι για όλους ο συγκεκριμένος τρόπος διατροφής γιατί κι εγώ έχω νιώσει κατα καιρούς οτι ταλαιπορούμαι άδικα.
Τα κιλά σου βέβαια δεν είναι τόσο πολλά για άντρα, αλλά κάνε κουράγιο ένα μήνα ακόμη να δεις αν θα ξεκολλήσεις γιατί απο την άλλη οι άντρες χάνετε και έυκολότερα απο εμάς. Σαλατικό τρως καθόλου; Τα αυγά τα βάζεις ολόκληρα το μεσημέρι ή μόνο ασπράδια;
Τέλος φιλική συμβουλή άσχετη με τη διατροφή, μην κάνεις τόσο συχνά σάουνα, περιόρισέ την σε 3 το πολύ 4 φορές το μήνα. Αυτά απο εμένα, καλή συνέχεια goodluck odluck

Re: 1 ΜΗΝΑΣ ΑΤΚΙΝΣ = ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11542

• Looter
  • Το Άβαταρ του/της Looter
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπερα!

Τα αυγα τα τρώω στην ομελετα ολόκληρα!

Σαλάτα τρώω με την ομελετα , πράσινη μόνο και σε μικρή ποσότητα!

Στο σώμα μου οπως ανέφερα είδα διάφορες αλλά νομίζω ότι έχει να κάνει με το γυμναστήριο και όχι με τη δίαιτα!

Απο αύριο θα κάνω το fast fat για 3-5 ημέρες και θα σας πω αποτελέσματα!
Οποιαδήποτε άλλη συμβουλή ευπρόσδεκτη!

Re: 1 ΜΗΝΑΣ ΑΤΚΙΝΣ = ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11543

• agapi
  • Το Άβαταρ του/της agapi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλησπερα και σε μενα....εγω ειμαι στην ατκινς ενα μηνα και μια βδομαδα και εχω χασει 14 κιλα..βεβαια θελω να χασω αλλα τριαντα για αυτο εφυγαν τα πρωτα γρηγορα...εσυ δεν εχεις πολλα κιλα να χασεις και ισως να ναι και αυτο...λοιπον..δοκιμασε κατι..το πρωι ομελετα με 30γρ τυρι και ζαμπον..το μεσημερι πρωτεινη με 2φλ σαλατα, το απογευμα κανενα τυρι και ζαμπον και το βραδυ παλι πρωτεινη με 2φλ σαλατα...προσπαθησε να απλοποιησεις λιγο την διατροφη να τρως συγκεκριμενα πραγματα για να δουμε τι φταιει...η μεριδα σαν αντρας της πρωτεινης πρεπει να ναι γυρω στα 200-220 γραμμαρια αντιθετα με μας τις γυναικες που πρεπει να τρωμε 170γραμμαρια...τουαλετα πηγαινεις κανονικα???καντο μια βδομαδα,γραψε σε χαρτι τι τρως ακριβως υδατανθρακες και θερμιδες για να δουμε..και εδω παλι ειμαστε...πολλα φιλια και υπομονη....
[url=http://lilyslim.com:ni4n2g9y]
[/url]

Re: 1 ΜΗΝΑΣ ΑΤΚΙΝΣ = ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11562

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Looter μου, πολυ ευκολα καλε μου τα βαζεις κατω. Μηπως νομιζεις πως ολοι χανουμε με τους ιδιους ρυθμους; Η διατροφη σου, απο οτι καταλαβα, δεν ειναι και ασχημη. Για εμενα, το προβλημα ειναι οτι αρχισες πολυ γρηγορα τα βαρη. Σαουνες-χαμαμ και τετοια. Ο οργανισμος σου πανικοβληθηκε με ολο αυτο το αποτομο "στραπατσο". Κακως που δεν μετρηθηκες σε ποντους. Απο προσωπικη πειρα, αλλα και απο αλλες μαρτυριες εδω μεσα, ειδα οτι μπορει η ζυγαρια να μην ειχε φιλοτιμο, για αρκετο διαστημα, αλλα οι ποντοι επεφταν.
Η γυμναστικη, σε συνδιασμο με το χαμαμ-σαουνα, σε κανουν να χανεις υγρα. Ο,τι υγρο δινεις στον οργανισμο σου, εκεινος το ρουφαει σαν σφουγγαρι, με τον φοβο της αφυδατωσης. Προσωπικη μου, παντα , αποψη ειναι οτι αυτο που βλεπεις στην ζυγαρια, δεν ειναι επιπλεον λιπος. Ειναι ενας συνδιασμος μυικου ιστου και κατακρατησης υγρω,
Σαν πρωτη φαση, ξεκινα να πινεις το διπλασιο νερο απο οτι τωρα. Θα δεις τις πρωτες μερες, να ανεβαινει κι αλλο η ζυγαρια, γιατι θα στο ρουφαει. Μετα ομως, θα πρεπει να εχεις κοντα σου μια τουαλετα, γιατι θα πινεις ενα ποτηρι, και θα βγαζεις τρια! Αν θες, πινε και πρασινο τσαι για πιο γρηγορα αποτελεσματα.
Οσο για το φαστ φατ, ΜΗ! Ειναι παρα πολυ νωρις ακομη, για να ξεκινησεις φφ. Αυτο πρεπει να γινεται, αφου εχουμε χασει αρκετα κιλα, και μας εχουν μεινει λιγα, και εχουμε κολλησει γαι πααααααααρα πολυ καιρο. Αν κανεις φφ τωρα, το πιο πιθανον ειναι να χασεις. Αλλα θα εχεις κανει ακομη μεγαλυτερη ζημια, γιατι το μονο που δεν μπορεις να ξεγελασεις ειναι τον μεταβολισμο σου. Ο ατιμος, εχει μνημη ελεφαντα!!!!!
love your self
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.127 δευτερόλεπτα

Syndication