Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: 1 μήνας άτκινς = απογοήτευση

Re: 1 ΜΗΝΑΣ ΑΤΚΙΝΣ = ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11562

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Looter μου, πολυ ευκολα καλε μου τα βαζεις κατω. Μηπως νομιζεις πως ολοι χανουμε με τους ιδιους ρυθμους; Η διατροφη σου, απο οτι καταλαβα, δεν ειναι και ασχημη. Για εμενα, το προβλημα ειναι οτι αρχισες πολυ γρηγορα τα βαρη. Σαουνες-χαμαμ και τετοια. Ο οργανισμος σου πανικοβληθηκε με ολο αυτο το αποτομο "στραπατσο". Κακως που δεν μετρηθηκες σε ποντους. Απο προσωπικη πειρα, αλλα και απο αλλες μαρτυριες εδω μεσα, ειδα οτι μπορει η ζυγαρια να μην ειχε φιλοτιμο, για αρκετο διαστημα, αλλα οι ποντοι επεφταν.
Η γυμναστικη, σε συνδιασμο με το χαμαμ-σαουνα, σε κανουν να χανεις υγρα. Ο,τι υγρο δινεις στον οργανισμο σου, εκεινος το ρουφαει σαν σφουγγαρι, με τον φοβο της αφυδατωσης. Προσωπικη μου, παντα , αποψη ειναι οτι αυτο που βλεπεις στην ζυγαρια, δεν ειναι επιπλεον λιπος. Ειναι ενας συνδιασμος μυικου ιστου και κατακρατησης υγρω,
Σαν πρωτη φαση, ξεκινα να πινεις το διπλασιο νερο απο οτι τωρα. Θα δεις τις πρωτες μερες, να ανεβαινει κι αλλο η ζυγαρια, γιατι θα στο ρουφαει. Μετα ομως, θα πρεπει να εχεις κοντα σου μια τουαλετα, γιατι θα πινεις ενα ποτηρι, και θα βγαζεις τρια! Αν θες, πινε και πρασινο τσαι για πιο γρηγορα αποτελεσματα.
Οσο για το φαστ φατ, ΜΗ! Ειναι παρα πολυ νωρις ακομη, για να ξεκινησεις φφ. Αυτο πρεπει να γινεται, αφου εχουμε χασει αρκετα κιλα, και μας εχουν μεινει λιγα, και εχουμε κολλησει γαι πααααααααρα πολυ καιρο. Αν κανεις φφ τωρα, το πιο πιθανον ειναι να χασεις. Αλλα θα εχεις κανει ακομη μεγαλυτερη ζημια, γιατι το μονο που δεν μπορεις να ξεγελασεις ειναι τον μεταβολισμο σου. Ο ατιμος, εχει μνημη ελεφαντα!!!!!
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: 1 ΜΗΝΑΣ ΑΤΚΙΝΣ = ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11563

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Looter καλημέρα.

Νομίζω ότι κάπου εκεί στους όρους εγγραφής λέει με κόκκινα γράμματα να μην γράφουμε με κεφαλαία. Θα τα διορθώσω εγώ μια και έχουν απαντήσει πολλά παιδιά αλλά θα προτιμούσα να αφιερώνω αλλού τον χρόνο μου.

Πάμε τώρα στο δια ταύτα.

Η γυμναστική με βάρη τον πρώτο καιρό τουλάχιστον είναι απαγορευτική. Γενικά η πολύ γυμναστική. Οι μύες σου θα φουσκώσουν και η ζυγαριά θα κάτσει στην θέση της, μην σου πω θα ανέβει κιόλας. Το λέω απλά για να γίνει κατανοητό. Τον πρώτο καιρό θες απλή χαλαρή αεροβική άσκηση και αν.

Δεν ξέρω που άκουσες αυτό για την απώλεια μυικού ιστού. Η Άτκινς είναι η μόνη διατροφή στην οποία δεν χάνεις μυικό ιστό. Μάλλον το ανάποδο γίνεται, μια και ουσιαστικά αντικαθίσταται το λίπος με μυικό ιστό. Για αυτό και πολλοί ενώ η ζυγαριά δεν πέφτει βλέπουν απώλεια πόντων. Το λίπος έχει μεγαλύτερη μάζα από τον μυ.

Για σωστά αποτελέσματα θες πολλά γεύματα και αρκετό νερό. Αλλιώς μαζί με το γυμναστήριο και την σάουνα θα κάνεις μια πανέμορφη κατακράτηση. Και ειλικρινά αυτό που βλέπω εγώ ως αιτία είναι αυτά τα δύο.

Διακρίνω μια αρνητικότητα. Αν σε μια εβδομάδα έχασες 3 κιλά, δεν μπορείς να είσαι αρνητικός! Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η διατροφή αυτή έχει αποτελέσματα. Αν την κάνεις για μια ζωή. Αν θελήσεις κάτι παροδικό απλά για να χάσεις 5 κιλάκια δεν χρειάζεσαι την Άτκινς. Η υποθερμιδική είναι μια χαρά.

Βάλτα κάτω λοιπόν και αν και εφόσον εδώ είμαστε να βοηθήσουμε.
Να σε προσέχεις, Marina

Re: 1 μήνας άτκινς = απογοήτευση 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11591

• Looter
  • Το Άβαταρ του/της Looter
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
To γυμναστήριο όπως ανέφερα είναι μόλις 2 φορές την εβδομάδα , δε λιώνω κάθε μέρα...

Μην ξεχνάς ότι είμαι άνδρας , μόλις 28 και ο μεταβολισμός μου δεν έχει αντιδράσει καθόλου.

Η Άτκνινς είναι από τις πλέον διαδεδομένες δίαιτες για γρήγορη απώλεια βάρους παγκοσμίως.

Το αν θα την ακολουθήσεις και αργότερα σαν τρόπο ζωής είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Την ξεκίνησα γιατί μου την πρότειναν στην Αμερική όπου βρισκόμουν πριν από ένα μήνα σαν μια δίαιτα που θα με βοηθούσε να χάσω γρήγορα το έξτρα βάρος χωρίς να υποστώ την μυική ατονία την οποία συνεπάγεται μια υποθερμιδική δίαιτα.

Μιλάς σε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει αθλητική παιδεία και πάντα ασχολείται με τα περί διατροφής και εκγύμνασης.

Επίσης δε θυμάμαι ΠΟΤΕ να έχω κάνει κάποια αποτυχημένη δίαιτα , ούτε και κλέβω κατά τη διάρκεια εφαρμογής τους.

Δεν είμαι λοιπόν αρνητικός , είμαι απλά ρεαλιστής...

Θα την κάνω ακόμα ένα μήνα αυστηρά και αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα θα πάρει πάρει πόδι.

Μπορεί απλά να μην ταιριάζει στον οργανισμό μου.

Re: 1 μήνας άτκινς = απογοήτευση 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11592

• Andrikos
  • Το Άβαταρ του/της Andrikos
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Η σάουνα είναι κάκιστη επιλογή για όσους κάνουν δίαιτα , εκτός του ότι αφυδατώνει , αυξάνει την όρεξη ενώ μειώνει τον μεταβολισμό (το θερμικό στρες προκαλεί έκκριση προλακτίνης - η προλακτίνη κλείνει τον θυροειδή). Επίσης η επιχειρηματολογία της σάουνας περί αποβολής τοξίνων μπλα μπλα μπλα είναι τελείως γελοία.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.066 δευτερόλεπτα

Syndication