Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: 8 κιλά παρακάτω!

Re: 8 κιλά παρακάτω! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #1691

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Αχ, σαν να ακουω εμενα τις πρωτες μερες της ατκινς!!!!!!!!!!!
Λοιπον ακου ενα κολπο. Βγαλε απο το μυαλο σου οτι κανεις διαιτα. Κανεις διατροφη! Η λεξη διαιτα, δημιουργει ενα πανικο στον εγκεφαλο, που την μεταφραζει σε "ΣΤΕΡΗΣΗ". Χαλαρωσε, τρωγε αυτα που πρεπει να τρως, και το βασικοτερο? μη ζυγιζεσαι καθε μερα! Κανε αυτα που σου λεω, και ω! του θαυματος, ενα πρωι θα δεις οτι εισαι πολυ πιο κατω σε κιλα απο οτι νομιζες.
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: 8 κιλά παρακάτω! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #1694

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ευθυμουλα δεν μου τα λες καθολου καλα!! ετσι ευκολα τα παρατας ?? μα ετσι δεν θα καταφερεις τιποτα! εγω ειμουν κολλημενη 1, 5 μηνα κ δεν εχανα γραμμαριο!! ολοι το παθαινουμε σε οποιαδηποτε διαιτα κ να κανουμε! καλα σου λεν παρτο σαν ενα τροπο διατροφης κ μη σκευτεσαι συνεχεια οτι κανεις διατα. ανεβα στη ζυγαρια μετααπο 2 εβδομαδες ουτε καν μια τωρα που εχεις κολλησει, το ξερω πως ειναι πειρασμος η ζυγαρια αλλα στη φαση που κολλας δεν ειναι κξ τοσοσ καλη μονο τη διαθεση θα σου χαλασει. κ στην τελικη αν μειωσεις ακομα κ τις θερμιδες κ παλι τιποτα βγες μια μερα απο το προγραμμα ετσι εκανα εγω κ φαε κατι που σε αυτο το σταδιο δεν επιτρεπεται κ την επομενη ξανααρχισε ετσι εκανα εγω κ οκ. μη φοβασαι για μια μερα δεν προκειται να παρεις γραμμαριο στο εγγυουμε! ο οργανισμος θυμαται ακομη τα παλια! αλλα μην ακουω οτι θα τα παρατησεις γιατι δεν μαρεσουν αυτα! οταν θελουμε να πετυχουμε κατι πρεπει να επιμεινουμε αλλιως δεν μας χαριζεται απο μονο του τιποτα κ κυριως οχι το τελειο σωμα!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.062 δευτερόλεπτα

Syndication