Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...!

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17176

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Και γω το πηρα το κιλακι μου,μ'αυτα που εφαγα και λιγο ηταν :lol: !Επιστροφη απο σημερα στο προγραμμα.... :P !
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17177

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Και εγω απο αυριο ξαναρχιζω δυναμικά. 3 κιλάκια έμειναν που θα πάει..... Αυτο που μου φαίνεται πιο δύσκολο είναι να αρχίσω τη γυμναστική.

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17178

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη. Εφαγα και εγώ αυτο το ωραίο παγωτάκι με τους λίγους υδατάνθρακες να είναι καλά η ΔΕΛΤΑ που μας σκέυτηκε!!!
Αφου πέρασα την Μ. Εβδομάδα χωρίς να βάλω κανένα κιλάκι πάλι καλά. Πάντως τσουρέκι και γλυκό ούτε καν δοκίμασα. Πραγματικά φέτος δεν μου κάνει αίσθηση να φάω ζάχαρη. Καλή συνέχεια.

Α!! Εγώ 1 κιλό και 200 γρμ. θέλω να χάσω για να πω οτι έφτασα στα μισά της διαδρομής μου. Ανυπομονώ να χάσω και τα υπόλοιπα!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17179

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Μπραβο λιανα μου,τελεια τα πας,πρεπει να εισαι αλλος ανθρωπος μετα απο τοσα κιλα που εχασες?,ε?Τα ρουχα φανταζομαι δε θα σου κανουν.Τι τελειο που ειναι αυτο με τα ρουχα,ειδικα με τα παντελονια γιατι εγω εκει ειχα το προβλημα, μπλουζες εβρισκα και στα παχουλα μου αλλα παντελονακια-τζινακια μπαααααα.
Πηγα χτες και δοκιμασα(αν και δεν αγορασα :-( ) ενα παντελονακι στο bershka νουμερο mex 28,eur 38(ποιο πρεπει να κοιταμε τελικα το mex ή to eur?) και μου ηταν λασκα και χρειαζομουν και πιο μικρο :D ,τι χαρα!Αυτη τη χαρα την ευχομαι σε ολες,δεν υπαρχει καλυτερο να μπαινεις σε ενα μαγαζι και να ξερεις οτι θα βρεις νουμερο σε ο,τι και να θες :) !

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17180

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
Μπράβο Christinaki μακάρι να ήμουνα στην θέση σου που έχεις φτάσει στον στόχο σου. Καλά σε εμένα φαίνεται οτι έχω χάσει κάποια κιλά αλλά δεν έχω φτάσει ακόμα στο στάδιο του να μπαίνω σε ενα οποιόδηποτε μαγαζί με ρούχα και να αγοράζω οτι θέλω ακόμα πρέπει να εξακολουθώ να πηγαίνω στα ειδικά μαγαζιά για εύσωμες. Τα άτιμα τα παντελόνια μου χαλάνε την διάθεση πραγματικά. Οι μπλούζες μια χαρά στρώνουν.
Πιστέυω να έρθει η στιγμή που θα μπαίνω και εγώ σε ενα μαγαζάκι με ρούχα και να δοκιμάζω και να μου κάνουν τα ρούχα. Τώρα έχω καιρό να αγοράσω ρουχα αλλα πριν εμπαίνα σε μαγαζιά κανονικά με φίλες μου για να ψωνίσουν εκείνες και οι πωλητρίες με κοίταγαν με τρόμο μην τους πω οτι ψάχνω και εγώ να αγοράσω ρουχα. Τα MAT FASHION ήτανε για μενα το στέκι μου τώρα όμως έχω καιρό να ψωνίσω λόγω οικονομικής κρίσης.
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟΣ...! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #17182

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Πραγματικά χριστινάκι αυτό είναι Η ΑΠΟΛΑΥΣΗ ! Και τελικά μπορείς να βρείς πολυ οικονομικά ρούχα αν είσαι αδύνατος. Δυστυχώς όλα τα ρούχα για εύσωμες είναι πολύ ακριβά.
Τωρα πλέον αγοράζω οτι μου αρέσει ,ενω πριν λίγο καιρό αγόραζα σε οτι έμπαινα μέσα και ας μην μου αρεζε ,αλλά τι να εκανα ? Ρουχο να είναι έλεγα . Καλά κάτι γάμοι ή αλλές τέτοιες εκδηλώσεις ήταν σκέτος εφιάλτης !!! Αντε να βρείς φουστάνι !
Τωρα είδα και τέράστια διαφορά και στα παπούτσια ,φοράω πλέον 2 νούμερα μικρότερο! Ασε που αντεχω να φοράω 12ποντο τακούνι και να είμαι άνετη. Παλιά υπέφερα και 5ποντο ! Εμ που να βαστάς 85 κιλά σε τακούνι.
Ολα πλέον έιναι καλύτερα.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.312 δευτερόλεπτα

Syndication