Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Πέρα από τα κιλά, που αλλού σας βοήθησε η διατροφή μας;

Re: Πέρα από τα κιλά, που αλλού σας βοήθησε η διατροφή μσς; 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12903

• tania
  • Το Άβαταρ του/της tania
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εχω περιπου 10 μερες με ατκινς καιεχω πιο πολυ ενεργεια άνεβασμενη διαθεση ενω πριν σερνομουν κυριολεκτικα μεγαλυτερη αντοχη τα πρωινα ξυπνουσα πρισμενη αυτο τελος νιωθω οτι ξαναβρηκα το παλιο καλο εαυτο μου
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Πέρα από τα κιλά, που αλλού σας βοήθησε η διατροφή μσς; 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12907

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
ενα θα σας πω.ξυπναω 7.30 το πρωι αντι για 8 που πρεπει οποσδηποτε να σηκωθω,και αυτο οχι για να προλαβω να πιω καφε η΄να φαω πρωινο.οχι.ειναι για να κανω γυμναστικη...δεν το ειχα ξανακανει ποοοοοτε στη ζωη μου αυτο,ουτε οταν ημουν 20 χρονων.θελω να πω οτι εχω πολυ περισσοτερη ενεργεια!!! dance nce

Re: Πέρα από τα κιλά, που αλλού σας βοήθησε η διατροφή μσς; 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12908

• Σοφια 34
  • Το Άβαταρ του/της Σοφια 34
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εγω ξεκινησα αυτη τη διατροφη εξαιτιας της επιληψιας (στην οποια εχω δει φοβερη βελτιωση)κι οχι για τα κιλα στα οποια ειχα επισης φοβερη βελτιωση :D !!!Τα γερα νυχια τα παρατηρησα κι εγω επισης ο κυκλος μου εγινε πιο σταθερος,ειμαι γενικα πιο ηρεμη απ οτι συνηθως κι εχω φοβερη ενεργεια και αντοχη running nning .Κανω τις δουλειες μου χωρις να λαχανιαζω!!! goodluck odluck

Re: Πέρα από τα κιλά, που αλλού σας βοήθησε η διατροφή μσς; 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12925

• zetastr
  • Το Άβαταρ του/της zetastr
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ενέργεια στο φουλ,διάθεση στα ύψη,νύχια κ μαλλιά λαμπερά,περίοδος κανονικότατη,τέρμα οι ζαλάδες κ οι αναγούλες απο την δίαιτα της πείνας,φίλοι κ ταβερνούλες τα βράδια και οχι μέσα στο σπίτι να καταναλώνω λίτρα νερό για να μην πεινάω και πολλά αλλα.....¨και το καλύτερο!!!!να σαι με ενα κοτομπέικον στο χέρι και να σου λένε μα πως αδυνάτισες τόσο?????????

Re: Πέρα από τα κιλά, που αλλού σας βοήθησε η διατροφή μας; 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12933

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Ειμαι σχεδον 3 μηνες στην διατροφη.
Αυτο που λατρευω ειναι οτι σταματησαν τα βουλιμικα επεισοδια που ειχα.
Ακομα και λιγουρες να εχω , (εκεινες τις μερες του μηνα) ουτε περναει απο το μυαλο μου ο κακος υδατανθρακας , και μου φαινεται παραααα πολυ περιεργο.Πρωτογνωρο για μενα. Απο 82 κιλα εμαι 71 χωρις να ακουσω ουτε μια φορα το στομαχι μου να γουργουρισει...
Δεν εχω πια υπνηλιες αφου σταματησα να τρωω σαν ζωακι.
Οι ημικρανίες μου εχουν περιοριστει σε 4 κρισεις το πολυ , τον μηνα. Πριν την ατκινς η ημικρανία ήταν το παρατσουκλι μου.
Σταματησαν οι εντονοι πονοι περιοδου.
Και ....εχω αυξημενη λιμπιντο :oops: :oops: :oops:
if only mosquitoes sucked fat instead of blood

Re: Πέρα από τα κιλά, που αλλού σας βοήθησε η διατροφή μας; 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12937

• akentak
  • Το Άβαταρ του/της akentak
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Όπως και στην Jubilee, σχεδόν σταμάτησαν οι πουκονέφαλοι (κύριου Ζάχους). Πέρα από την βάναυση κατατρόπωση της τούρτας γενεθλίων, την οποία είχα υποσχεθεί στην συνεορτάζουσα ζαχαροπλάστισσα, δεν χρειάστηκε να χτυπήσω ουδένα γραμμάριο κακών υδατανθράκων. Τρομερή έκπληξη προκάλεσα στον εαυτό μου, όταν αρνήθηκα να βάλω χέρι σε σακούλα γεμάτη φουντούνια, ενώ ήταν μπροστά στο πρόσωπό μου και πάνω στη μύτη μου το λαδάκι αυτό από τη συσκευασία.
Γενικότερα, όπως και στους προδηλώσαντες, έχω πολύ καλύτερη διάθεση, αυτοέλεγχο, ευεξία, είμαι λιγότερο αναβλητικός. Να μην ξεχάσω και την αυτοπεποίθηση - στα ουράνια. Άμα έβρισκα και καμιά δουλειά της προκοπής θα ήμουν ο ζούπερμαν.
Μπορεί να χάνω λιγότερο από 3 κιλά μηνιαίως, αλλά δεν με νοιάζει, γιατί είμαι καλά. Ούτε περιορισμός ούτε τίποτα. Δεν ξεχνάω βέβαια, πώς δεν είναι μόνο η διατροφή αλλά κι εσείς. Αν δεν έχεις κάποιον να μοιραστείς αυτά τα θέματα, τα παρατάς όλα. Σας ευχαριστώ!
Γιες δικέεεεε μου, πιιιιιιίτσαααααα!

[url:w5p3pyxb]www.TickerFactory.com/weight-loss/waeY537/[/url]
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.079 δευτερόλεπτα

Syndication