Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Πέρα από τα κιλά, που αλλού σας βοήθησε η διατροφή μας;

Re: Πέρα από τα κιλά, που αλλού σας βοήθησε η διατροφή μας; 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12937

• akentak
  • Το Άβαταρ του/της akentak
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Όπως και στην Jubilee, σχεδόν σταμάτησαν οι πουκονέφαλοι (κύριου Ζάχους). Πέρα από την βάναυση κατατρόπωση της τούρτας γενεθλίων, την οποία είχα υποσχεθεί στην συνεορτάζουσα ζαχαροπλάστισσα, δεν χρειάστηκε να χτυπήσω ουδένα γραμμάριο κακών υδατανθράκων. Τρομερή έκπληξη προκάλεσα στον εαυτό μου, όταν αρνήθηκα να βάλω χέρι σε σακούλα γεμάτη φουντούνια, ενώ ήταν μπροστά στο πρόσωπό μου και πάνω στη μύτη μου το λαδάκι αυτό από τη συσκευασία.
Γενικότερα, όπως και στους προδηλώσαντες, έχω πολύ καλύτερη διάθεση, αυτοέλεγχο, ευεξία, είμαι λιγότερο αναβλητικός. Να μην ξεχάσω και την αυτοπεποίθηση - στα ουράνια. Άμα έβρισκα και καμιά δουλειά της προκοπής θα ήμουν ο ζούπερμαν.
Μπορεί να χάνω λιγότερο από 3 κιλά μηνιαίως, αλλά δεν με νοιάζει, γιατί είμαι καλά. Ούτε περιορισμός ούτε τίποτα. Δεν ξεχνάω βέβαια, πώς δεν είναι μόνο η διατροφή αλλά κι εσείς. Αν δεν έχεις κάποιον να μοιραστείς αυτά τα θέματα, τα παρατάς όλα. Σας ευχαριστώ!
Γιες δικέεεεε μου, πιιιιιιίτσαααααα!

[url:w5p3pyxb]www.TickerFactory.com/weight-loss/waeY537/[/url]
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Πέρα από τα κιλά, που αλλού σας βοήθησε η διατροφή μας; 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12940

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
πλεονεκτηματα , ενεργεια , καλη διαθεση ,αυτοπεποιθηση , νομιζω οτι με βοηθησε και στον κυκλο , ξινιλες στο στομαχακι τελος ,φουσκοματα τελος επισης ,καλυτερη αισθηση στα δοντια δεν λερωνουν τοσο ευκολα , μειωθηκαν οι πονοι στη μεση
μειονεκτημα , θα γινω σπαταλη με αγορες νεων ρουχων ...
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: Πέρα από τα κιλά, που αλλού σας βοήθησε η διατροφή μας; 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12949

• Marios
  • Το Άβαταρ του/της Marios
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Και εμένα με βοήθησε πολύ στην καλή διάθεση και ψυχολογία. Επίσης δεν έχω συνέχεια το μυαλό μου στο φαί!

Re: Πέρα από τα κιλά, που αλλού σας βοήθησε η διατροφή μας; 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12995

• drmast
  • Το Άβαταρ του/της drmast
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Φούσκωμα παντού ...τέλος! clap ap
Γαστρίτιδα....δεν με ξαναενόχλησε κι ας τρώω του κόσμου τα περίεργα!! clap ap
Πόνος περιόδου.....ούτε που καταλαβαίνω πότε έρχεται!! clap ap
Υπνηλία.....τέλος!!! clap ap
Δόντια πιο γυαλιστερά και σε καλύτερη κατάσταση (εξακριβώθηκε από οδοντίατρο πριν 1 εβδομάδα). clap ap
Νύχια....επιτέλους δεν ξεφλουδίζουν!! clap ap
Τώρα το καλοκαίρι στον ήλιο θα τσεκάρω και για διάφορες αλλεργίες. swim2 im2
Ενέργεια φουλ όλη μέρα!
Πρωινό ξύπνημα επιτέλους χωρίς ζόρι!!

Re: Πέρα από τα κιλά, που αλλού σας βοήθησε η διατροφή μας; 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12998

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Τέλειο το τόπικ Ρουλάκι το κάνω sticky. :)

Λοιπόν εγώ όπως και η Σοφία, χώρισα με την φωτοευαισθησία μου εδώ και 6 χρόνια. Ώρα καλή στην πρύμνη της και αέρα στα πανιά της κι ούτε πουλί πετάμενο...

Χτυπάω άπειρες ώρες δουλειάς χωρίς να τα παίζω ως άλλη workaholic -καλά να μαστε να δουλεύουμε.

Pms κλπ δεν ξέρω τι είναι, άντε κανένα depon και αυτό αν και εφόσον.

Η γυμναστική μου -όταν την θυμάμαι- αποδίδει πολύ πιο γρήγορα από ότι παλιά.

Αν και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν υπάρχει κληρονομικότητα, έχω εξαφανίσει κάθε φόβο μου για καρκίνο -τριγυρνάει όπως σε κάθε οικογένεια- και οστεοπόρωση -τριγυρνάει όπως σε κάθε γυναίκα.

Για τα ρουχαλάκια δεν λέμε. Παλιά έπαιρνα συχνά νέα παπούτσια, τώρα έχω χαρίσει σχεδόν όλη μου την ντουλάπα.

Το κυριότερο όμως είναι το ψυχολογικό. Αποκτάς άλλο attitude. Απέναντι στους άλλους, στην ζωή, στα πάντα. Μια "screw you" με την καλή έννοια συμπεριφορά. Μαθαίνεις να εκτιμάς τα καλά, να μην δίνεις σημασία στα μικρά και ποταπά, να είσαι εσύ όπως θες να είσαι και όχι όπως θα θελαν να είσαι. Νοιώθεις να έχεις τον έλεγχο της ζωής σου, να την κάνεις ότι εσύ θες. Έχεις μάθει να δίνεις μάχες και να τις κερδίζεις. Έχεις κερδίσει πίσω την ζωή σου. Και αυτό από μόνο του είναι το μεγαλύτερο όφελος από το lowcarbing... ;)
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Πέρα από τα κιλά, που αλλού σας βοήθησε η διατροφή μας; 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #13001

• White
  • Το Άβαταρ του/της White
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
εγω παλι νιωθω περιεργα λιγο με ολο αυτο
παιρνεις τον ελεγχο της ζωης σου πραγματι...
εναν ελεγχο που νομιζες οτι δεν μπορεις να εχεις...

εχω χασει μερικα κιλα προς το παρον
και η υγεια μου ειναι μια χαρα
ειχα ενα χρονο να τα δω ετσι καλα!
αλλα πως να το πω?
αρχιζω να νιωθω και πολυ γκομενα να πουμε!
ΧαχαΧαχαΧΑχαΧΑ

επεστρεψε και ενα μεγαλο μερος της ψυχικης μου ηρεμιας
η διατροφη εγινε κατι σαν καταφυγιο για μενα

ΥΓ. Jubilee τώρα που λες αυτο για την λίμπιντο! ΧαχαΧαχαΧαχαΧΑχαΧΑ
Δεν το ειχα φανταστει οτι μπορει να ειναι απο την διατροφή!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.071 δευτερόλεπτα

Syndication