Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: ερωτησουλα????

Re: ερωτησουλα???? 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1004

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
κοριτσια καλησπερα! εχετε πολυ δικιο ειδικα για τις πολλες διαιτες ειναι ενα προβλημα! κι εγω στο παρελθον ειχα κανει απειρες μεχρι που βρηκα επιτελους αυτη που μου ταιριαζε απολυτα κ δεν πεινουσα καθολου! καταρχας αφροδιτη μη σε αγχωνει που ρωτας πολλα, κι εγω που ειμαι καποιο διαστημα ηδη ακομα ρωταω διαφορα! δεν ειναι δυνατο να τα γνωριζεις ολα πανω σε μια διαιτα! να ξερεις παντως πως μπαινουμε συνεχεις κ βλεπουμε αν υπαρχει κατι καινουριο, εγω τουλαχιστον το κανω καθε μερα ασχετα αν δεν προλαβω να απαντησω! λοιπον για τη μαγιονεζα μπορεις να την ενταξεις στη διατροφη σου σχετικα αφοβα! λεω τη λεξη σχετικα, γιατι μαγιονεζα απο μαγιονεζα διαφερει! εγω αυτη τη στιγμη παιρνω την χελμανς που εχει 0,2 υδ η κουταλια της σουπας αρα τιποτα! γενικως μπορεις να τρως τα παντα αρκει να κοιτας τους υδατ! δε μετρας θερμιδες, μετρας υδατανθρακες! αυτο ειναι το σλογκαν της παρεας μας εδω! οσο για τα κιλα: να σου πω: τις πρωτες 3,5 εβδομαδες εχασα 6 κιλα! μετα κολλησα! κ οταν λεμε κολλησα ενοουμε πως για ενα ολοκληρο μηνα δεν εχανα γραμμαριο!! να σου πω την αληθεια υπαρχουν διαφορα τιπς που ισως να εχεις διαβασει στο site για να ξεκολησεις ομως εγω δεν ηθελα να μειωσω κ πολυ τις θερμιδες, δεν ηθελα να βιαστω οποτε ουτε κ να στερηθω πολλα οποτε χαλαρα τωρα ειμαι 5 στους 6 μηνες με μερικες κουτσουκελες, κ εχω χασει 8 κιλα! ειμαι πολυ ευχαριστημενη γιατι κ χαλαρα το παω κ ολα τα απολαμβανω! αν την κανεις πιο αυστηρα σαφως θα χασεις περισσοτερα αλλα εγω προσοπικα δεν θελω να στερουμε πολλα γαι να μην πεσω με τα μουτρα μετα! αντε φιλια κ καλη αρχη!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ερωτησουλα???? 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1006

• AFRODITI
  • Το Άβαταρ του/της AFRODITI
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
katerina27 καλημερα!εχεις δίκιο σ αυτα που λες κ χαιρομαι που μπορω να τρωω μερικες κουταλιες μαγιονεζα γιατι ειναι απ τα αγαπημενα μου!!!
Επίσης το αλλο φοβερα καλο μ αυτην την διατροφη ειναι οτι μ αλλες διαιτες φοβομουν μην παω σε καμια γιορτη η σε καμια ταβερνα με την παρεα μου κ δεν θα μπορω να φαω κ θα ζηλευω κ τι θα λεω κτλ που πιστευω λιγο πολυ ολοι τα χουμε περασει...ενω τωρα μπορω να τρωω κ τα παιδακια μου κ τις μπριζολιτσες μου κ ολα καλα!κ ουτε που θα καταλαβαινει κανεις οτι ειμαι σε διατροφη!
Τα 6 κιλα που εχασες στις 3,5 βδομαδες ειναι απλα ουαου!!!καλα αν παω κ εγω στην αρχη τοσο μα τοσο καλα σιγουρα δεν θα την αφησω ποτε ποτε την διατροφη!!
κ το οτι κολλησες ειναι δεδομενο οτι κ εγω θα κολλησω γιατι μ ολες τις αλλαγες που κανουμε στην διατροφη μας μολις τις συνηθισει ο οργανισμος ειναι απολυτως λογικο να περασουμε κ μια περιοδο <σταθεροτητας>
Παντως μπραβο σου που είδη κανεις την διατροφη για 6 μηνες κ ευχομαι καλη συνεχεια!
Σ ευχαριστω για την απαντηση!

Re: ερωτησουλα???? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1594

• cy1987
  • Το Άβαταρ του/της cy1987
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας και από μένα,

ξεκινώ και εγώ σήμερα και ελπίζω για το καλύτερο. τα έχω μάθει όλα απ΄έξω και είμαι πανέτοιμη. έχω να χάσω σύνολο 20 κιλά. είμαι 85 και το φυσιολογικό για το ύψος και την ηλικία μου είναι περίπου 65. Λέτε να τα καταφέρω? επίσης δεν γυμνάζομαι σχεδόν καθόλου επειδή δεν έχω χρόνο... θα δω αποτελέσματα και χωρίς γυμναστική??

Ευχαριστώ πολυ!
cy1987

Re: ερωτησουλα???? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1595

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΝΑΙ θα δης αποτελέσματα και χωρίς γυμναστική.
Καλή αρχή!!!! :-) )

Re: ερωτησουλα???? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1597

• AFRODITI
  • Το Άβαταρ του/της AFRODITI
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
cy1987 καλησπέρα κ καλη αρχή!
Μην αγχώνεσαι για την γυμναστική...θα χασεις ούτως η άλλως...
Είμαστε κ στην ίδια ηλικία!εγω κάνω την άτκινς σχεδόν 1,5 μήνα(είμαι ακόμα στην φάση ενεργοποίησης) κ έχω χάσει ήδη 8 κιλά!κ ειλικρινά δεν έχω πεινάσει σχεδόν ποτέ!θέλω να χάσω άλλα 5 οπότε συνεχίζω ακάθεκτη!κ μια φιλη μου που της είπα για την δίαιτα κ το forum κ την κάνει κ αυτη(εκεινη με πολλα παραπανίσια κιλα) εχει χάσει 12 κιλα!

Βέβαια ο ρυθμός απώλειας αλλάζει απο ανθρωπο σε άνθρωπο οπότε δεν ξέρω αν θα χάσεις τα ίδια κιλά στο ίδιο χρονικό διάστημα...Μπορεί λιγότερα αλλα μπορει κ περισσότερα!

Αλλα να μην σε αγχωνει αυτο!Απ την στιγμη που θα ξεκινήσεις κ θα πορευτείς όπως πρέπει δεν υπαρχει περίπτωση να μην χάσεις!Επιμονη κ Υπομονή θέλει κ θα σου γίνει κ τρόπος ζωής αυτή η διατροφή αν το θες!

Λοιπόν καλή επιτυχία κ για οτιδήποτε χρειαζεσαι μπορεις να ρωτας(υπάρχουν πολλοι έμπειροι πανω στο θέμα κ πρόθυμοι να βοηθήσουν)

Re: ερωτησουλα???? 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1598

• cy1987
  • Το Άβαταρ του/της cy1987
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
stef/afroditi,

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας ....! καλή συνέχεια και σε σας και θα σας ενημερώσω μολις έχω τα πρώτα μου αποτελέσματα.!

cy1987
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.098 δευτερόλεπτα

Syndication