Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: μόνο 1,5 κιλό.....????

Re: μόνο 1,5 κιλό.....???? 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9641

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Θα βοηθούσε να μας γραψης αναλυτικά τι και πόσο τρως.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: μόνο 1,5 κιλό.....???? 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9642

• πριγκιπέσσα
  • Το Άβαταρ του/της πριγκιπέσσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Stef χίλια συγνώμη έχεις δίκιο! Λοιπόν, το πρωί πίνω σκέτο καφέ και τρώω ένα κομμάτι ρουλόψωμο (Ρούλα είσαι θ ε ά). Για να μην βαριέμαι αυτοσχεδιάζω (τυρί ή σπανάκι ή πράσο ή κολοκύθι ή πιπεριά ή μανιτάρια κα) αλλά πάντα υπολογίζω να έχει 1 υδ. το κομμάτι! Μετά τρώω 2 φέτες γαλοπούλα Υφαντής με 1 αυγουλάκι βραστό (1,8υδ). Το μεσημέρι τρώω 4 φορές την εβδομάδα κρεατικό από τις υπέροχες συνταγές σας (δηλαδή όχι πάντα ψητό-ψητό) με σαλατούλα, 2 φορές την εβδομάδα ψάρι ή θαλασσινά στο φούρνο ή τηγανητά με σαλατούλα και 1 φορά την εβδομάδα κάτι λαδερό αλλά έως 5 υδατάνθρακες η μερίδα αυστηρά!! Το βραδάκι την μισή μερίδα ή ολόκληρη εξαρτάται από την όρεξη. Ομολογώ ότι δεν μου έχει κοπεί η όρεξη απλά δεν έχω λιγούρες και υπογλυκαιμίες πια. Φυσικά και τρώω μπέικον, μαγιονέζα, φέτα, νουνου γκούτα, σος γιαούρτι, μελιτζανοσαλάτα κ.α. αλλά εξαρτάται από τους υδατάνθρακες και από τις θερμίδες του γεύματος.

Re: μόνο 1,5 κιλό.....???? 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9643

• πριγκιπέσσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ααααααααα ξέχασα όταν βγαίνω (σπάνια λόγω υποχρεώσεων) πίνω ή κοκα κόλα λάιτ ή ένα ποτηρι κρασί. Έχω τσακιρ κέφι χωρίς αλκοολ!! Αν χάσω και κανα κιλάκι έκει να δεις κέφι!!!

Re: μόνο 1,5 κιλό.....???? 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9646

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Έχεις ξανακάνει Άτκινς στο παρελθόν? Γιατί κι εγώ επειδή είναι η δεύτερη φορά που ξεκινάω νομίζω οτι χάνω πιο αργά απο την πρώτη, ίσως να μην ισχύει γενικά αυτό βέβαια... Επίσης δεν έχεις πολλά περιττά κιλά να χάσεις, οπότε ίσως είναι λογικό το ενάμισι κιλό που έχεις χάσει. Μείωσε και λίγο τις θερμίδες, είναι αρκετές το όριο των 2000 που έχεις για το ύψος σου, εκτός και κάνεις πολλή γυμναστική. Βάλε τις 1600 ως όριο ας πούμε και πιστεύω θα πας καλύτερα. goodluck odluck sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: μόνο 1,5 κιλό.....???? 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9649

• πριγκιπέσσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
helene σε ευχαριστώ πολύ!και σε σένα εύχομαι γρήγορη επίτευξη του στόχου σου!η αλήθεια είναι ότι ίσως δεν έχω καταλάβει καλά. Λοιπόν αυτο που έχω καταλάβει είναι ότι 1)δεν μετράμε θερμίδες αλλά μόνο υδατανθρακες(το ταβάνι στην αρχη είναι 20)2)η διατροφη αυτή για να λειτουργήσει θέλει λιπος 3)ξεχνάμε τα σκουπίδια 4)δεν κάνουμε υπερκατανάλωση σε αναψυκτικά λάιτ, αλκοολ και καφεδούμπες και έχουμε το νου μας μήπως κάτι από αυτά μας κολάει5)προσεχουμε να μην καταναλώνουμε πόλλα "κακα" λιπαρά γιατι εκτος απο το οτι έχουν πολλές θερμίδες μας κανουν κακο. Αυτα έχω καταλάβει και αυτά κάνω! ααααααααααχ σας παρακαλω πείτε μου κάνω καλά διοτι μα την ξανθια μου κόμη θα πηδηκτώ από το παράθυρο!με ακουει κανεις? ειμαί σε καλό δρόμο ή να στρίψω στο πρώτο στενο και να ξαναρχίσω από την αρχή? :D

Re: μόνο 1,5 κιλό.....???? 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9651

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σώπα καλέ που θα πηδηχτείς απο το παράθυρο... fryingpan yingpan
Σωστά τα λές, απλά τις θερμίδες δεν τις μετράμε στην αρχή μέχρι να συνηθίσουμε να δίνουμε βάση στους υδατάνθρακες, καλό είναι να προσέχουμε και τις θερμίδες λίγο γιατί αν πχ παίρνουμε 15γρ υδατάνθρακες και 3000 θερμίδες δεν θα χάσουμε... και επειδή εσύ δεν είσαι παχιά ωστε να χρειάζεται πολλές θερμίδες το σώμα να συντηρηθεί, ίσως χρειάζεται να τις προσέξεις λίγο.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.184 δευτερόλεπτα

Syndication