Εδώ και 32 μέρες ακολουθώ πιστά τις συμβουλές σας! Πραγματικά δεν έχω λόγια για να σας ευχαριστήσω! Έχω κάνει πολλές συνταγές και έχω εντυπωσιαστεί από την νοστιμιά τους αλλά και από το πόσο γρήγορα γίνονται! Είναι απίστευτο πόσες επιλογές έχουμε! Για εμένα πια τα μακαρόνια, το ρύζι, η ζάχαρη, οι πατάτες και το λευκό αλεύρι αποτελούν παρελθόν. Ακόμα και να φτάσω στον στόχο μου, πιστέψτε με, θα τα σνομπάρω! Το μόνο «κακό» είναι ότι άρχισα 68 κιλά, τις πρώτες 5 ημέρες έχασα 1,5 κιλό και τις άλλες 27 ημέρες δεν έχασα τ ι π ο τ α! Όσο για πόντους έχω δει μικρή διαφορά στα ρούχα μου, οπτικά δηλαδή είμαι ακριβώς ίδια, για αυτό το λόγο δεν έχει καταλάβει κανείς ότι κάνω δίαιτα. Άρα τώρα είμαι 66,5 κιλά με 1.61 ύψος. Πάντα ήμουν 51 με 52 κιλά! Θέλω να ξαναμπώ στα ρούχα μου και να σταματήσουν οι γύρω μου να μου λένε ότι πάχυνα! Έλεος πια! Ε ναι λοιπόν πάχυνα, έφαγα και πάχυνα! Από το φαί σου έφαγα βρε και μου την λες? Τα είπα και ξελάφρωσα!!! Χαχαχαχα! Λοιπόν συνεχίζω ακάθεκτη? Είναι φυσιολόγικο να έχω χάσει 1,5 κιλό σε ένα μήνα? Πότε θα αρχίσω να χάνω πόντους? Τρώω ότι θέλω (εκτός από τα απαγορευμένα) αλλά αυστηρά έως 20 υδατάνθρακες όπως λέει και η nemertes! Δεν μετράω θερμίδες αλλά δεν φτάνω ποτέ τις 2.000 θερμίδες αν και τρώω λίπος που λέτε ότι βοηθάει! Τι να κάνω? Σας παρακαλώ πείτε μου είναι φυσιολογικό 1,5 κιλό σε 32 μέρες?