Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: μόνο 1,5 κιλό.....????

Re: μόνο 1,5 κιλό.....???? 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9651

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σώπα καλέ που θα πηδηχτείς απο το παράθυρο... fryingpan yingpan
Σωστά τα λές, απλά τις θερμίδες δεν τις μετράμε στην αρχή μέχρι να συνηθίσουμε να δίνουμε βάση στους υδατάνθρακες, καλό είναι να προσέχουμε και τις θερμίδες λίγο γιατί αν πχ παίρνουμε 15γρ υδατάνθρακες και 3000 θερμίδες δεν θα χάσουμε... και επειδή εσύ δεν είσαι παχιά ωστε να χρειάζεται πολλές θερμίδες το σώμα να συντηρηθεί, ίσως χρειάζεται να τις προσέξεις λίγο.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: μόνο 1,5 κιλό.....???? 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9654

• πριγκιπέσσα
  • Το Άβαταρ του/της πριγκιπέσσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
helene μου συγνώμη που γκρινιάζω! η αλήθεια είναι ότι δεν βιάζομαι να χάσω τα κιλά. ούτε στους ολυμπιακούς του λονδίνου θα κατέβώ....ούτε στα καλλιστεία του αντένα θα πάω και βιαζομαι να αδυνατισω! :D dance nce Απλά ηθελα να ξέρω αν έχω καταλάβει κάλα την διαδικασια που πρέπει να ακολουθήσω γιατι δεν έχω ξανακάνει ατκινς! Λοιπόν απο αυριο νηστεία και προσευχή! θα βάλω όριο τις 1600 θερμιδες.....πω-πω μαχαιρι στην καρδιά ήταν αυτό.......μήπως να παραμείνω στις 2000 και να κόψω κάτι άλλο? τα μαλλια μου ας πούμε? χιχιχι πλάκα κάνω! wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx !! helene σε ευχαριστω απο τα βάθυ της καρδιάς μου για τις συμβουλές σου!

Re: μόνο 1,5 κιλό.....???? 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9662

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Από το μενού που έγραψες δεν είναι σαφές πόσο τρως και τι. Αυτά τα λαδερά τι ακριβώς είναι? και πως είναι δυνατόν να τρως μια μερίδα λαδερά (χώρια, που αυτό δεν ειναι Ατκινς) και να μένης στους 5 υ/α η μερίδα ? Οι μπάμιες πχ έχουν 4,5 υ/α στα 100 γρμ, εσύ πόσο τρως? Η μελιτζανοσαλάτα δεν έχει ψωμί/φρυγανιά? Αυτές οι σαλατούλες τι περιέχουν και πόσο τρως?
Μου φαίνεται επίσης (γιατί δεν γράφεις ποσότητες), ότι τρως πολλά λιπαρά. Το σώμα σου δεν θα κάψη το αποθηκευμένο λίπος, αν βρίσκη καύσιμο έτοιμο από τη διατροφή.
Υποπτεύομαι λοιπόν, ότι κόβοντας τους πολλούς υ/α (πριν από 32 ημέρες) το σώμα σου σταμάτησε την κατακράτηση υγρών και είδες το -1,5 κιλό. Στη συνέχεια ο μεταβολισμός σου βρήκε ισορροπία καίγοντας αυτά που τρως (και τίποτα παραπάνω) και εσύ είσαι στη φάση 4 και όχι στην 1.
Προτείνω να ψάξης λίγο στο forum και να πάρης ιδέες (πχ στο Τι έφαγες σήμερα), ξαναρώτα αν έχης απορίες, μείωσε τα λαχανικά και τα λιπαρά και ελπίζω σε μερικές μέρες να μας πης οτι ξεκόλλησες :)
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα

Syndication