Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Θα ήθελα τη γνώμη σας για το πρόγραμμα που ακολουθω..!!

Re: Θα ήθελα τη γνώμη σας για το πρόγραμμα που ακολουθω..!! 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9491

• thomasskoy
  • Το Άβαταρ του/της thomasskoy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλως ηρθες lilika.Και εγω ξεκινησα χθες πρωτη μερα και τρωο οτι και εσυ. ελπιζω και εγω να ειμαι καλα στην διατροφη.Θα μας πουν τα παιδια που ειναι πιο εμπειρα απο εδω.Λεω να φαω και καμια ομελετα με λουκανικα και τυρι ετσι για αλαγη. τι λετε?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Θα ήθελα τη γνώμη σας για το πρόγραμμα που ακολουθω..!! 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9495

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
welcome2 lcome2 lilika.
το μενου σου, το βρισκω μια χαρα.
Οπως ειπες πολυ σωστα, καθε οργανισμος, ειναι διαφορετικος, και χανει και διαφορετικα. Αυτο ομως που ισχυει για ολους, και το λεω εκ πειρας, ειναι πως οσο εισαι κοντα στο ιδανικο σου βαρος, τοσο δυσκολοτερα χανεις.
Οσο για την γυμναστικη, δεν νομιζω οτι κανει κακο στα κιλα που εισαι. Αν ησουν π.χ 90 κιλα, θα σου λεγαμε να χασεις καμια 10ρια και μετα να ξεκινησεις.
Με λιγα λογια, εχεις ξεκινησει μια χαρα, δυναμικα, και θα τα λεμε απο δω για καθε σου απορια, ή για καθε σου νικη!!!
love your self

Re: Θα ήθελα τη γνώμη σας για το πρόγραμμα που ακολουθω..!! 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9498

• lilika
  • Το Άβαταρ του/της lilika
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ειλικρινα ευχαριστώ για την εμψύχωση!!

Συνεχίζω δυναμικά και "καθοδικα"!!

Re: Θα ήθελα τη γνώμη σας για το πρόγραμμα που ακολουθω..!! 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9502

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
γεια χαρα κ απο μενα κ καλη δυναμη:)

ειμαι κι εγω στην πρωτη φαση.

λοιπον διαβαζοντας το προγραμμα σου, χωρις βεβαια να ξερω τις ποσοτητες σου, βρηκα πώς τρως καπως λιγο κ τα ιδια κ τα ιδια. εννοω, οτι μπορεις να τρως μεχρι κ τρεις κουπες λαχανικα κ οχι μονο στεγνες σαλατουλες. σωταρισμενα λαχανικα, τηγανητα, οπως σ αρεσουν.μανιταρια, διαφορες σως (με μουσταρδα, μαγιονεζα κλπ) προσεχοντας τα συστατικα τους σε ΥΔΘΡ.

κ πώς τα κρεατακια μπορουν να ναι με πολλοους διαφορετικους τροπους μεγειρεμενα.Κ οχι μονο στη σχαρα, οχι βεβαια πανε...

Στο λεω μονο κ μονο για να μη βαρεθεις με την επαναληψη κ γιατι μπορει να καταναλωνεις κ λιγες θερμιδες πραγμα που δεν βοηθαει κ πολυ.αλλα αυτο εξαρταται πολυ κ απο τις ποσοτητες που καταναλωνεις. Κ μην ξεχνας το ελαιολαδο!με μετρο παντα.

Re: Θα ήθελα τη γνώμη σας για το πρόγραμμα που ακολουθω..!! 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9506

• lilika
  • Το Άβαταρ του/της lilika
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
sofiamar αρχικα ευχαριστώ για την απάντηση..!

Οι μερίδες μου ειναι μια χαρά χορταστικες, με την έννοια ότι δεν κάθομαι να μετράω μερίδες κρεάτων σε "μέγεθος παλάμης" κτλ.

Γενικά ακολουθούσα πριν 1-2 χρόνια για αρκετό διάστημα διατροφή (θα την έλεγα) που ήταν κυρίως βασισμένη σε ψητά κρέατα και σαλάτες, οπότε συνηθισμένη είμαι κ δε με κουράζει.. (Τώρα γιατί έφτασα στο σημείο να έχω ανάγκη για δίαιτα... οι λόγοι ήταν κυρίως ψυχολογικοί, που για να ξεπεράσω τα αδιέξοδά μου το έριχνα στο φαί - όχι σε ποσότητα αλλά σε παχυντικές βλακείες, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση)

Τέλος πάντων!!!
Για να επιστρέψω.. Στο μόνο που είμαι αρκετά δυστακτική ακόμα είναι η ποσότητα και η ποικιλία των λαχανικών μου.. Το έχω ρίξει στα 2 φλ. μαρούλι ή αισμπεργκ την ημέρα κ δεν κουνάω ρούπι!
Το ζήτημα είναι πως έτσι που τα υπολογίζω οι υδατάνθρακές μου ειναι αρκετά κάτω των 20 (περίπου 10). Και μήπως αυτό είναι κακό... (με την έννοια έλλειψης φυτικών ινών).

Με την ευκαιρία να ρωτήσω κ κάτι ακόμα σε όποιον ξέρει να μου απαντήσει... Υπάρχει κανένα προιον που οι περισσότεροι υδατανθρακες του να ειναι φυτικές ίνες και όχι σάκχαρα ή αμυλο (καθαροί υδατάνθρακες) και να μπορώ να χρησιμοποιώ?? ο λιναρόσπορος πχ που λετε... Και σε τι ποσότητα?? Γιατί έχω ένα άγχος με το ζήτημα της τουαλετας :oops:

Re: Θα ήθελα τη γνώμη σας για το πρόγραμμα που ακολουθω..!! 15 Χρόνια 11 Μήνες πριν #9508

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
lilika,

απο το φαγητο ομως, παιρνουμε και ευχαριστηση, σωστα?

οποτε, εχεις τα περιθωρια να αλλαξεις τροπο διατροφης κ να μαθεις να απολαμβανεις χωρις ενοχες. δεν χρειαζεται να πας τον εαυτο σου απο το ενα ακρο (αφου λες, οτι το ριχνες στο φαι μετα απο αδιεξοδα) στο αλλο, του περιορισμου!

Εγω, περα απο το iceberg, το ριξα κ στα κολοκυθακια κ στις μελιτζανες κ στις πιπεριες πρασινες κ κοκκινες. Ακομα κ στις μπαμιες. Αλλωστε ο Ατκινς στο βιβλιο του τα εχει και ο ιδιος στις προτεινομενες τροφες, στο Ι σταδιο, με περιορισμο βεβαια. Ομως αυτες οι ποσοτητες κανουν μια ωραιοτατη σαλατουλα κ πιο ενδιαφερουσα απο τα ιδια κ τα ιδια καθε μερα. Κ βοηθουν απιστευτα το εντερο...

Κ δεν παρεκλινεις απο τις συστασεις κ τρως νοστιμα.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.101 δευτερόλεπτα

Syndication