Παιδια καλημέρα σε όλους! Είμαι καινουρια στην παρεα και στις πρωτες μου μέρες στην Atkins! Θα ήθελα να σας περιγράψω τι προγραμμα ακολουθω μεχρι στιγμής για να μου πειτε αν κανω κάτι λάθος.
Αρχικά να σας πω ότι είμαι 25 χρονων, 1,69 και ξεκίνησα 64-65 κιλά θέλοντας να χάσω καμια δεκαριά (το πάχος μου είναι κυρίως τοπικό κ εστιάζεται στην περιφέρεια, αν ηταν πιο ισομοιρασμενο ίσως κ να μη χρειαζόταν να χάσω τοσα κιλά)
Λοιπον αρχίζουμε:
Γενικά τρώω κάθε 3-3,5 ώρες, πίνω κάτι παραπάνω από 2 λίτρα νερό (αντε κ κανενα perrie), κάνω τουλαχιστον 30 λεπτα αεροβια τις περισσότερες μέρες της βδομάδας και δεν τρωω μετα τις 7.30 το βραδυ (πέφτοντας για υπνο 10.30 με 11.00)
Το
πρωι τρώω 2 αυγά (βραστά ή ομελέτα) με 30gr τυράκι ή μαι φετα γαλοπούλα καπνιστή.
Για
ενδιαμεσο γύρω στα 60 gr τυρί (έχω καταλήξει σε gouda, φέτα και παρμεζάνα) με γαλοπουλα
Για
μεσημεριανο συνήθως μπριζόλα/κοτόπουλο/ψάρι στη σχάρα με 1 φλυτζάνι πράσινη σαλάτα
Και το
βράδυ ένα τόνο κονσέρβα ή λίγο καπνιστό σολωμο ή κανενα μικρό κομμάτι κρέας από το μεσημεριανό αν έχει περισσέψει.
Ποσότητες στα κρέατα δεν πολυ μετράω (εννοώντας ότι η μπριζολίτσα μου δεν είναι και μια σταλιά). Φρόντίζω να μην ξεπερνάω τα 100gr τυρί τη μέρα κ μετράω τα πράσινα λαχανικά μου σε 1-2 φλυζτάνια.
Είμαι ακόμα στην πολύ αρχή αλλά θέλω να σιγουρευτώ ότι δεν κάνω κάτι λάθος! Το πήρα που το πήρα απόφαση, μην κάνω κατα λάθος πισωγυρίσματα (κρίμα είναι!).
Και οι ερωτήσεις:
1)Ξέρω ότι κάθε οργανισμός κ μεταβολισμός είναι διαφορετικός αλλά με τα στοιχεία που σας έδωσα πόσα κιλά να περιμένω να χάσω την πρώτη βδομάδα??
2) Μήπως δεν έπρεπε να ξεκινήσω από την αρχή με τη γυμναστική για να την χρησιμοποιήσω όταν "κολλήσω" στα κιλά?
Αυτά προς το παρόν και ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Πέρασα 1-2 μέρες ξεκοκκαλίζοντας το site σας και τώρα που σας βρήκα δε θα σας χάσω με τιποτα!!!!!!

ouphug