Βρε Άγγελέ μου, γιατί να το κάνεις όλο αυτό? Σου έχουν λείψει πράγματα? το καταλαβαίνω. Δύο πράγματα μπορείς να κάνεις:
-Να ακολουθήσεις όλη τη διατροφή, και να αυξήσεις τους υδ/κες σιγά σιγά. Όταν λοιπόν θα έχεις φτάσει τους 50-60, διάλεξε μια μέρα να φας κάτι άλλο:παγωτό, ένα τοστ, ψωμί με μέλι, κάτι...
-Κάνε την παρασπονδία σου τρώγοντας ένα πράγμα που σου έχει πραγματικά λείψει.
Αλλά εσύ εδώ σχεδιάζεις ημερήσιο τσιμπούσι με σκουπίδια- σόρυ κιόλας! Φάε μια μερίδα γύρο με απ'όλα, ή ένα σάντουιτς. Αλλά όοοοοοολα αυτά που είπες για ποιό λόγο?
Έχεις καταφέρει τόσα πολλά. Τρώγοντας τη χαρά του υδατάνθρακα+ κανά πεντοχίλιαρο θερμίδες βάζεις Χ σε όσα έχεις πετύχει.
Και για να είμαι ειλικρινής, δε νομίζω ότι θα βάλεις 3 κιλά εν μία νυκτί. Μπορεί να μην πάρεις γραμμάριο. Όμως όταν ξαναδώσεις τόση ζάχαρη στον οργανισμό σου, αρχίζουν τα παρατράγουδα. Σε καμιά βδομάδα θα πεις "δεν το ξανακάνω άλλη μία?". Και μετά θα το ξαναπείς σε τρεις μέρες, σε μία... και πριν το καταλάβεις θα είσαι πάλι εκεί που ήσουν. Ειδικά άν το "πάρτυ" που ετοιμάζεις δεν έχει επιπτώσεις στη ζυγαριά σου, θα είναι πολύ εύκολο να το ξανακάνεις.
Δεν θα συνεχίσω το κύρηγμα: αν θες να παραστρατήσεις βρες ένα πράγμα και φάτο. Όχι δεν εννοώ 7 μπουγάτσες. Κάτι πιο υγιεινό, άσχετα με τους υδατάνθρακες που έχει. Η απόφαση είναι σαφώς δική σου, αλλά εμένα μου φαίνεται τεράστιο λάθος αυτό που περιγράφεις. Καλή συνέχεια και καλή... τύχη, ό,τι κι αν αποφασίσεις!!!