Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Ενα παραστρατημα!

Ενα παραστρατημα! 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9151

• angelosssss
  • Το Άβαταρ του/της angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μετα απο 5 μηνες στην ατκινς και 27 κιλα ελαφρυτερος, νοιωθω ελαφρως την διαθεση να παραστρατησω λιγο.

Ειμαι μονιμα στην φαση εισαγωγης, μιας και μου αρεσει και δεν εχω προβλημα.

Θελω αυτη την Κυριακη να κανω το παρακατω:

Πρωϊνο: 1+1/2 μεριδα μπουγατσα!
Μεσημερι: 2 γυρους με απ'ολα!
Ενδιαμεσα: κανα 2-3 προφιτερολ :-P P
Απογευμα: 2 σαντουιτς σουβλακια με απ'ολα!
και για βραδυ θελω να το κλεισω με μια πιτσα!

Να φανταστειτε οτι αυτη ηταν η διατροφη μου επι χρονια (με καποιες προσθηκες) + ο θυροειδης που δεν ειχα ιδεα και να τα, τα 135 κιλα...

Για πειτε μου, ολο και καποιος θα το εχει κανει αυτο μεσα στην περιοδο της διατροφης.

Αν το κανω τι επιπτωσεις θα εχω μετα...?

Απο την μια θελω να το κανω γιατι μου εχουν λειψει πολλα πραγματα (οχι οτι καιγομαι κιολας ομως) αλλα απο την αλλη σκεφτομαι τον κοπο που εχω κανει τοσο διαστημα και οτι ειμαι στην μεση του στοχου μου.

Για πειτε κοριτσια και αγορια! :D
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ενα παραστρατημα! 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9152

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Βρε Άγγελέ μου, γιατί να το κάνεις όλο αυτό? Σου έχουν λείψει πράγματα? το καταλαβαίνω. Δύο πράγματα μπορείς να κάνεις:
-Να ακολουθήσεις όλη τη διατροφή, και να αυξήσεις τους υδ/κες σιγά σιγά. Όταν λοιπόν θα έχεις φτάσει τους 50-60, διάλεξε μια μέρα να φας κάτι άλλο:παγωτό, ένα τοστ, ψωμί με μέλι, κάτι...
-Κάνε την παρασπονδία σου τρώγοντας ένα πράγμα που σου έχει πραγματικά λείψει.
Αλλά εσύ εδώ σχεδιάζεις ημερήσιο τσιμπούσι με σκουπίδια- σόρυ κιόλας! Φάε μια μερίδα γύρο με απ'όλα, ή ένα σάντουιτς. Αλλά όοοοοοολα αυτά που είπες για ποιό λόγο?
Έχεις καταφέρει τόσα πολλά. Τρώγοντας τη χαρά του υδατάνθρακα+ κανά πεντοχίλιαρο θερμίδες βάζεις Χ σε όσα έχεις πετύχει.
Και για να είμαι ειλικρινής, δε νομίζω ότι θα βάλεις 3 κιλά εν μία νυκτί. Μπορεί να μην πάρεις γραμμάριο. Όμως όταν ξαναδώσεις τόση ζάχαρη στον οργανισμό σου, αρχίζουν τα παρατράγουδα. Σε καμιά βδομάδα θα πεις "δεν το ξανακάνω άλλη μία?". Και μετά θα το ξαναπείς σε τρεις μέρες, σε μία... και πριν το καταλάβεις θα είσαι πάλι εκεί που ήσουν. Ειδικά άν το "πάρτυ" που ετοιμάζεις δεν έχει επιπτώσεις στη ζυγαριά σου, θα είναι πολύ εύκολο να το ξανακάνεις.
Δεν θα συνεχίσω το κύρηγμα: αν θες να παραστρατήσεις βρες ένα πράγμα και φάτο. Όχι δεν εννοώ 7 μπουγάτσες. Κάτι πιο υγιεινό, άσχετα με τους υδατάνθρακες που έχει. Η απόφαση είναι σαφώς δική σου, αλλά εμένα μου φαίνεται τεράστιο λάθος αυτό που περιγράφεις. Καλή συνέχεια και καλή... τύχη, ό,τι κι αν αποφασίσεις!!!

Re: Ενα παραστρατημα! 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9158

• Capoman
  • Το Άβαταρ του/της Capoman
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Κοίτα Άγγελε αν είστε παρέα 5-6 άτομα, εντάξει για μία φορά δεν πειράζει ας τα φάτε όλα αυτά ..!!!! Αλλά αν εννοείς μόνος σου, πραγματικά πες ποια Κυριακή για να φέρω αστυνομία, κανάλια, τον Χαρδαβέλα κλπ κλπ κλπ !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν παίζει ρε man να τα φας όλα αυτά πίστεψε με.... Το στομάχι σου δεν είναι ίδιο ποια. Μπορεί όμως να ξανά γίνει για αυτό τον νου σου.. Προς το παρόν απλά νομίζεις ότι μπορείς αλλά αν το επιχειρήσεις θα δεις ότι δεν μπορείς. ;) Κατά τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με το Εφάκι και δεν έχω να προσθέσω κάτι...

Re: Ενα παραστρατημα! 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9159

• Joanna
  • Το Άβαταρ του/της Joanna
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Χα χα Άγγελε περίοδο περιμένεις???(no offene ετσί? πλακίτσα.. ;) ) ... Σοβαρα τώρα, φαντάσου ότι κανα δυο φορές έφαγα μακαρονάδα και εκτός οτι αυτόματα πήρα βάρος, μετά για να επανέλθω στην κατάσταση που ήμουν μου έπαιρνε 3-4 μέρες και πραγματικά χτυπούσα το κεφάλι μου στον τοίχο μονο και μόνο που σκεφτόμουν πόσο βάρος θα είχα χάσει αν δεν έβαζα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία. Υπάρχουν βέβαια φορές που έχω βγεί έξω και τσίμπησα κάτι υδατάνθρακες παραπάνω ( καμιά πατατούλα, λίγο τυροκαφτερή παραπάνω κα), παρόλ'αυτά δεν είχα πρόβλημα ... Οπότε συμβουλή μου, φάε αν θες αλλά 1 φαγητό, το οποίο να μην ανεβάζει πάρα πολύ τους υδατάνθρακες...

Re: Ενα παραστρατημα! 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9165

• angelosssss
  • Το Άβαταρ του/της angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ενταξει παιδια! ευχαριστω! με πεισατε να μην το κανω!

Αν και το ξερω οτι πλεον δεν μπορω να τα φαω ολα αυτα, οι ποσοτητες που τρωω πλεον ειναι το 1/4 απ'οτι ετρωγα παλαιοτερα.

Και να φανταστειτε οτι αυτα που εγραψα ηταν η διατροφη που επι χρονια... :(

Ευχαριστω παντως! δεν προκειται να το κανω! Τωρα που εχω πεισμωσει να γινω 80 κιλα δεν προκειται να σταματησω πριν τον στοχο μου! ουτως η αλλως ειμαστε οι πιο χαρουμενοι ανθρωποι σε διαιτα αυτη την στιγμη! :lol: :lol: :D D

Re: Ενα παραστρατημα! 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9180

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευτυχώς συνήλθες!!!
Πρέπει να σου πω ότι από το πρωί που διάβασα το μήνυμά σου, μου χει κολλήσει στο μυαλό!!! Ανά δυό ώρες αναρωτιόμουν: κανα δυο-τρία προφιτερόλ?.......... 2 σάντουιτς με σουβλάκια?....
Αλλά το κορυφαίο: 1+1/2 μερίδα μπουγάτσα? γιατί όχι μία? γιατί όχι δύο...
Με λάλησες όπως καταλαβαίνεις.... Μέχρι που ξέχασα να φάω μεσημεριανό!!! (τα σκεφτόμουν όλα αυτά και χόρτασα!!!) :D D D
Πολύ χαίρομαι που αποφάσισες να μην κάνεις χαζομάρες!!! Συνεχισε και κάνε όλες τις φάσεις. Και θα φτάσεις στο σημείο να μη σου λείπει τίποτα, θα δείς!!!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.099 δευτερόλεπτα

Syndication