Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Tη βοήθεια σας ...ικετεύω!

Tη βοήθεια σας ...ικετεύω! 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9107

• butterfly
  • Το Άβαταρ του/της butterfly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας και πάλι....κοντεύω να πάθω υστερία γιαυτό και αποφάσισα να σας συμβουλευτώ! :evil: Ξεκίνησα τη δίαιτα την προηγούμενη Τρίτη αλλά επειδή είχε χαλάσει η ζυγαριά μου δεν είχα ακριβές νούμερο κιλών. Ξέρω ότι το προηγούμενο Σάββατο που είχα ζυγιστεί ήμουνα 68. Την Πέμπτη, αγόρασα ζυγαριά, τη δοκίμασα και ήμουνα 67,2. Δεν έδωσα σημασία γιατί ήθελα να ζυγίζομαι εβδομαδιαία. Δεν έχω ξεφύγει από τα όρια της δίαιτας καθόλου, αλλα χθες το απόγευμα ζυγίστηκα και ήμουνα 68,7!!!! character43
μια μέρα χωρίς χαμόγελο είναι μια μέρα χαμένη
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Tη βοήθεια σας ...ικετεύω! 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9108

• angelosssss
  • Το Άβαταρ του/της angelosssss
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πολλοι ειναι οι λογοι που ανεβαζουμε βαρος και δεν χανουμε.

Τωρα ειδικα που ειναι καλοκαιρι ο οργανισμος αισθανεται την ζεστη και ιδιαιτερα την αυξημενη εφωδρωση και κατακρατει υγρα για λογους ασφαλειας.

Ενας αλλος λογος ειναι η γυμναστικη. Παραδειγμα απο εμενα:

Οταν ξεκινησα την διαιτα ημουν 135 κιλα με 50,1 κιλα μυες (μετα απο μετρηση σωματος). Μετα απο 5 μηνες στην ατκινς ειμαι 108 κιλα και με 60 κιλα μυες, λογω του οτι κανω βαρη και πολεμικες τεχνες σε καθημερινη βαση. Αν δεν εκανα γυμναστικη και απλως την διαιτα αυτη την στιγμη θα ημουν 98-95 κιλα αλλα με παραπανω ποσοστο λιπους επανω μου.

Και αν δεν κανεις γυμναστικη ξεκινα το! Ειναι φοβερο το feeling που σου αφηνει μετα το τελος! Η γυμναστικη απελευθερωνει φερομονες στον οργανισμο και προκαλει μεγαλυτερες καυσεις στον οργανισμο, ειδικα τρεξιμο, ποδηλατο και πολυ περισσοτερο ακομα τα βαρη.

Ελπιζω να σε βοηθησα και μην απελπιζεσαι. :D D D

Re: Tη βοήθεια σας ...ικετεύω! 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9110

• lunadark
  • Το Άβαταρ του/της lunadark
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σε καταλαβαινω κοριτσι μου...ο οργανισμος μας μας παιζει περιεργα παιχνιδια....κι εγω παθουσα...δεν πηρα...στα ιδια ειμαι:(

Re: Tη βοήθεια σας ...ικετεύω! 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9111

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Μην πανικοβαλεσαι!!!!! Ο angel gel os, εχει απολυτο δικιο. Προχθες ηταν που ελεγα στη Marina οτι θα ξανα ζυγιστω οταν χειμωνιασει. Η ζυγαρια μου με διχνει +3, τα δαχτυλιδια μου, δεν μου μπαινουν, τα πεδιλα μου με κοβουν, και η αγαπημενη μου βερμουδα με σφιγγει!!! Επειδη ομως, δεν εχω ξεφυγει, ξερω οτι ειναι κατακρατηση. Πινω νερο, τουαλετα, δεν παω. Γι αυτο μη στεναχωριεσαι. Μολις περασουν οι μεγαλες ζεστες, τοτε θα καταλαβεις. Εν το μεταξυ, συνεχισε να πινεις πολυ νερο.
love your self

Re: Tη βοήθεια σας ...ικετεύω! 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9124

• butterfly
  • Το Άβαταρ του/της butterfly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
βρε εγώ θα πίνω νερό! Η ζυγαριά να δεις που θα φτάσει... :lol: Μήπως δεν πρέπει να τρώω βραδινό?
μια μέρα χωρίς χαμόγελο είναι μια μέρα χαμένη

Re: Tη βοήθεια σας ...ικετεύω! 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9129

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εκτός από το νερό με τι άλλο τρέφεσαι? Πως θα σε βοηθήσουμε, αν πράγματι κάνης κάτι λάθος, αφού δεν μας λες τίποτα για τη διατροφή σου αυτές τις μέρες !?
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.061 δευτερόλεπτα

Syndication