Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Tη βοήθεια σας ...ικετεύω!

Re: Tη βοήθεια σας ...ικετεύω! 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν #9132

• butterfly
  • Το Άβαταρ του/της butterfly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δίκιο έχεις. Λοιπόν, σε γενικές γραμμές, το πρωί τρώω λίγη κεφαλογραβιέρα με γαλοπούλα και 2 καφέδες. Το μεσημέρι τρώω κρέας με αγγούρι (ενίοτε και ντομάτα) και ένα κομμάτι φέτα. Το απόγευμα καφέ. Και το βράδυ τα ίδια με το μεσημέρι. Με εξαίρεση το Σάββατο που έφαγα γύρο κοτόπουλο και συνοδευόταν από μία σως που δεν ξέρω τι υδατάνθρακες είχε αλλά ήταν λευκή. Α! ξέχασα τον καφέ μου τον πίνω σκέτο με ενα κουταλάκι γάλα. Αυτά! Την τελευταία βδομάδα δεν έχω φάει κάτι άλλο. ;)
μια μέρα χωρίς χαμόγελο είναι μια μέρα χαμένη
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Tη βοήθεια σας ...ικετεύω! 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9168

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αν και δεν γραφεις ποσότητες, το μενού φαίνεται καλό! Υπάρχει περίπτωση να είναι μεγάλες οι ποσότητες (και άρα πολλές οι θερμίδες) ? Κάποια μέλη έχουν αναφέρει ότι τους "κολλάνε" τα γαλακτοκομικά. Τσέκαρες τη γαλοπούλα για υ/α? Εννοείται ότι ζυγίζεσαι κάθε φορά την ίδια ώρα ?!

Re: Tη βοήθεια σας ...ικετεύω! 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9171

• butterfly
  • Το Άβαταρ του/της butterfly
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σε ευχαριστώ που ασχολείσαι sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 Γενικά οι ποσότητες που τρώω δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλες. Δηλαδή τα κυρίως γεύματά μου είναι ένα κανονικό πιάτο, όχι υπερβολές. Βέβαια επιτέλους χθες είδα τη ζυγαριά και κατέβηκε κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα....απλά δεν ξέρω αν είναι ικανοποιητικό το 1,5 κιλό σε μια βδομάδα, αν λάβεις υπόψη ότι την πρώτη εβδομάδα χάνεις πάντα πιο εύκολα. Συνεχίζω όμως ακάθεκτη αλλά σκέφτομαι να προσπαθήσω να μην τρώω το βράδυ. Εσυ πόσα κιλά έχεις χάσει και σε πόσο χρονικό διάστημα?
μια μέρα χωρίς χαμόγελο είναι μια μέρα χαμένη

Re: Tη βοήθεια σας ...ικετεύω! 16 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #9196

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τώρα μ'έπιασες!!!
Προσωπικά δεν κάνω τη διατροφή για να αδυνατίσω, αλλά από άποψη. Κάποια στιγμή ψάχνοντας και διαβάζοντας, κατάλαβα ότι όλα αυτά περί υγιεινής διατροφής χωρίς κρέας και λιπαρά, που διατυμπανίζουν όλοι, είναι ΑΝαπόδεικτα φούμαρα. Ετσι άλλαξα συνήθειες και 12 χρόνια τώρα εγώ και η οικογένειά μου είμαστε lowcarbers. Στην αρχή έχασα 2-3 "περισσευάμενα" κιλά και μαζί έχασα και το έκζεμα και τις αλλεργίες μου, και ανέβασα τις αντοχές και την ενέργειά μου. Εκτοτε είμαι πάνω κάτω στα κιλά μου (56 κιλα με 1,63 ύψος) -έκανα και 2 παιδιά από τότε :)
Στις "Ιστορίες Επιτυχίας" θα βρής πιο εμπνευστικές περιπτώσεις, γιατί η αλήθεια είναι, ότι εγώ δεν κοπίασα να πετύχω κάποιο στόχο.
Καλή επιτυχία !
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.104 δευτερόλεπτα

Syndication